• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güzel görünüyo, isteme için uygun sanırım, etek boyu ne kadar merak ettim..
birde saç rengin çok güzelmişş..

Etek boyu tam dizi örttüğü yerde bitio..ne cok kısa ne cok uzun...
SaçLarımın boyası geLdi canım kuaförden randevu aLdım onLarı da konuşcam sizinLe =)))
Bakır karameL rengi ama bnm aLttakı saçım sarıydı snra ustune kahve boyandı fLn en son bu cıktı
:66:

Lilacım elbisen gayet uygun öyle bir akşam içinn
Sade ve şık çok fazla önemseme zaten hemen bitiyor hiç bir şey anlamıyorsunnn
Ben bir giyinmiştim o akşammmmm
Dediler git üstünü değiş şimdi döverim seni :)))
Bende gittim elbise giymiştim
Heh şöyle yaa için geçmiş senin dediler :)))

evet saç rengini bende çok beğendim lilacımm saçlarını da düz yap sal hiç bir şey iliştirme bence

Lilacım elbisen gayet uygun öyle bir akşam içinn
Sade ve şık çok fazla önemseme zaten hemen bitiyor hiç bir şey anlamıyorsunnn
Ben bir giyinmiştim o akşammmmm
Dediler git üstünü değiş şimdi döverim seni :)))
Bende gittim elbise giymiştim
Heh şöyle yaa için geçmiş senin dediler :)))

Aynen ben varya evde oLucak töreni önemsemıorum resmen :66: aKşam egLenmeye giderken nasıL oLcagımı dusunuorum sadece o eLbiseye odakLanıorum :60::60:

Benimki de hiç oynamaz yaa
Bende isterim benimle şöyle karşılıklı bir oynasın ama :25:
Çok abartmasın oyun işini ama bir şanı olsun yani iki salınsın isterim
En kötüsü dans etmeyi de bilmiyor

Öğret sen ona çalışın bir iki saat :)
Bizde harmandalı çalışıyoruz kızlar :61: o öğrendi ben daha öğrenemedim ama daha çok var. Pistte sadece ikimiz harmandalı oynucaz, sürpriz ama kimseye söylemeyin tamam mı :1:

Etek boyu tam dizi örttüğü yerde bitio..ne cok kısa ne cok uzun...
SaçLarımın boyası geLdi canım kuaförden randevu aLdım onLarı da konuşcam sizinLe =)))
Bakır karameL rengi ama bnm aLttakı saçım sarıydı snra ustune kahve boyandı fLn en son bu cıktı
:66:

Hımm iyimiş fazla kısa olmasında dedikodunu yapmasınlar arkandan :9: güzel elbise, istemeye eğlenceye dosta düşmana herkese karşı :71:

gelincikler hepinize merhabaaa :)

nasilsiniz bakayim?

lila canim bence coook tatli olmussun beyazlar icinde.. sac rengin aynimi bilmiyorum ama cok yakismis bence.. isteme günü icinde gayet uygun sanirim :nazar:

Fotografcımı da 235 TL ye anlaştım
Benim anlaştığım yerden herkez çok memnun.
Ablamda orda çekinmişti

1 ad. büyük boy tual baskı çerçeveli resim
1 ad. resimli duvar saati
1 ad. cep albümü
1 ad. deri albüm içinde resim
3'er tane 9 poz resim

1. ( 300 TL dediğimiz ekonamik albüm 22x27 boyutunda 10 farklı pozdan oluşuyor 1 küçük cep albümü ve beğendiğiniz 1 pozdan 6 adet hediyesi vardır )
2.( 500 TL dediğimiz 14 farklı pozdan oluşuyor 22x27 boyutunda 1 adet 50 x 60 büyültme fotoğraf 2 adet 15x21 boyutunda aile albümü büyüklerinize vermek için 1 adet cep albümü hediyesi vardır teşekkürler

kizlar ben bi yerde su bilgileri aldim..
bu fiyatlara bu albüm boyutu sizce iyi mi?

HoşgeLdin meLisiimm :16:
saçLarım bu renk ama boyası geLdi şimdi tekrar bakır karameLe boyatıcam canım..

ay eLbise işini haLLettim o zaman sağoLun valla =)

KızLar nişantaşındaki kuaförLe konuştum...
çıtçıt aLıcak bana + boya yapıcak 300 TL
Orda çaLışan kız arkadasım da manikür - pedikür - kaş - bıyık - ağda fLn eve getiririm maLzemeLeri onLar benden dedi ama ben yinede emeğine karşıLık bişiLer vermek istiorum...

Hadi gözün aydın canım hayırLı oLsun =)

Nişanın bnm doğumgünümde 9 ekim =)))

09.10.11 ne güzelmiş bu tarih :)))
Boğaza karşı çok güzel bir yer buldum.
9 Ekim doluydu , haber verdiler , Yarın kaporamla , anlaşma imzalamaya gidicem :64:
çok sevinçliyim canım yaaa ...

gelincikler hepinize merhabaaa :)

nasilsiniz bakayim?

lila canim bence coook tatli olmussun beyazlar icinde.. sac rengin aynimi bilmiyorum ama cok yakismis bence.. isteme günü icinde gayet uygun sanirim :nazar:

1. ( 300 TL dediğimiz ekonamik albüm 22x27 boyutunda 10 farklı pozdan oluşuyor 1 küçük cep albümü ve beğendiğiniz 1 pozdan 6 adet hediyesi vardır )
2.( 500 TL dediğimiz 14 farklı pozdan oluşuyor 22x27 boyutunda 1 adet 50 x 60 büyültme fotoğraf 2 adet 15x21 boyutunda aile albümü büyüklerinize vermek için 1 adet cep albümü hediyesi vardır teşekkürler

kizlar ben bi yerde su bilgileri aldim..
bu fiyatlara bu albüm boyutu sizce iyi mi?

Meliscim Hoşgeldin Canımmm

:16:

Fotograf için araştırmaya devam et bence bana çok da cazip bir teklif gibi gelmedi.
İstersen sen onlara fiyat teklifi ver.
Benim paketin aynısını 225 e yapar mısın diye sor
Bakalım ne dicekk

KızLar nişantaşındaki kuaförLe konuştum...
çıtçıt aLıcak bana + boya yapıcak 300 TL
Orda çaLışan kız arkadasım da manikür - pedikür - kaş - bıyık - ağda fLn eve getiririm maLzemeLeri onLar benden dedi ama ben yinede emeğine karşıLık bişiLer vermek istiorum...

300 TL çok degil mi yaa.. :44:bana biraz fazla gibi geldi ama Nişantaşında normaldir o fiyatlar

Öğret sen ona çalışın bir iki saat :)
Bizde harmandalı çalışıyoruz kızlar :61: o öğrendi ben daha öğrenemedim ama daha çok var. Pistte sadece ikimiz harmandalı oynucaz, sürpriz ama kimseye söylemeyin tamam mı :1:

Zeybek ile Harman dalı aynı mı yaa? :44:

Benimde hayalimdir hee Karşılıklı şöyle zeybek oynamak.
Ama bizimkine nasıl öğreticem daha ben bilmiyorum.
Dans çalışmalarımız başlıcak inş.
Atıcam onu odaya Saatlerce dans edicemmm :)))

Merhaba kızlar ben 2011 geliniyim, sizi görünce geçen yıl aklıma geldi.
Bizde geçen yıl bu zamanlarda 2011 gelinleri müdavimi olmuştuk şimdi ise aramızda bir kaç arkadaşımız evlendi bile, bizede çok az kaldı... Çok güzel paylaşımlarımız oldu, umarım sizinkide daim olur. Şimdiden mutluluklar...

300 TL çok degil mi yaa.. :44:bana biraz fazla gibi geldi ama Nişantaşında normaldir o fiyatlar

NormaLde ztn çıtçıtLar çok pahaLı yaa 200'den başLıo saçın uzunLuguna ve kaLitesine göre..
Boya derken düz bi boya deiL bnmkı dipLerim baya geLdi onLar acıLcak snra bakır karameLe boyancak ayrıca çıtçıtLarda aynı renge boyanıcak..

Back