- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
selam herkeser,
bende kasım annesiyim.
burası ne kadarda aktif bir topikmiş.yarencim sağolsun söyledide farkına vardık.inşallah çocuklarımıza faydalı olacak güzel paylaşımlarımız olsun.
kızlar ben çalıştığım için sütümü sağıpta bırakıyorum. doktorumuz 3 satte bir 150cc ver dedi.ama artık büyüdüğü için 160-170 e çıkarmak lazım sanıırm. sütümün oranı bazen değişiklik gösterebiliyor . acaba diyorum ek gıda olarak şu sütlü pirinçli olanlardan arada vermeye başlasammı ki.
cnm merhaba nasılsın
ne yaptı bakalım bızım kız elma suyuna dr mu dedı cnm ek gıdaya başlamayı ne sekılde başlıcakmıssınız
Merhaba canim iyiyim sen nadilsin?elma suyuyla baslamayi dr soyledi.kilo alimi iyi oldugu icin sadece elma suyu verecegiz bu ay(ilk 15 gun elma suyu sonraki 15 gun elma puresi).defne ilk gun cok zor icti.ama bi kac gundur biraz daha iyi icmeye basladi.dr yutmaya alissin diye ek gidaya baslattigini soyledi.zaten bikac tatli kasigi kadar ver dedi.
gercekten ı cnm ınsn olkı cok sevındım gercekten cok ıcten dua etmıştım
etmıştımde aksa 4.5 aydır hıc olmayan oldu ve benım oğlum cok huzursuz uyudu bu akşam ıkımıze bırden arkadasım
merhaba canım tablo olusturuyoruz sende dahıo olmak ıstersen ısmın yasın kızının adı dogum tarıhı ve nerde yasadıgını belırtırsen sevınırım
kızlar hepınıze merhabalar
dun son yazdıgımdan berı okadar yoğun zamanlar gecırdı anlatamam
4.5 aydır cok duzenlı uyku uyuyan oğluma aksam bı haller oldu cnm oglumun sanırım yuzu cok kasındı elı hep oradaydı
bı sesler sık uyanmlar ecer yarısı konuşmalar onda olmayan hersey mevcuttu ah bıde hasta olmasam ıyı olcaktı ama napalım geldı gectı
sabah ablamızın okuluna gıttım arası babaya bırakıp ta malesef ögretmenı degıştı cocuklar daha cabuk adepte oldu ama ben olamadım puff
neyse babamıza bı sms attım kendımı alışverıse verdım tabı adam soklandı 1 saat soonra gelıcem derken
ıyı yapmıssın dedı
doğumdan berı doyasıya alışverış yaptım arasın eksıklerı vardı onları aldım neseyle eve bı geldık ŞOK ŞOK ŞOK
aras yuzunu nasıl parcalamış bellı degıl aslında daha buyuk tepkı verecegım bıseydı ama ılerıye yatırım yapmalı dedım bı daha bakmaz falan dıye oda cok uzuldu
ordan aldım arası saglık ocagına asıya soyundu dıye mutlu oldu tabı ılk asıda ses cıkartmadı ıkıncı asıda cok az agladı sasırdık
hemen soyunukken kg baktık 8770 cıktı 500 gr cık fazlası varmış tospıkın
sonra olan oldu gıyınırken aile hekımlıgı ayaga kalktı koca seslı oglumun aglamasından ebe sasırdı asıda sesı cıkmadı gıyınırken costu dıye sonra eve gelırken uyudu kaldı
cok uzun olmuş ama anlatasım cıktı
şimdi iş zamanııııııııııııııııııııııııııııı
Canim benide kat dualarını ihtiyacımız var
slm kızlar cuma günü annemi yolcu ettim, henüz bakızıda bulamadığım için bir hafta işten izin aldım, ayın 11ne kadar bulamazsam kayınvaildem gelecek, çok zor durumdayım, benim huzursuzluğum oğluşumada yansıdı ki iki gündür sürekli çığlık atıyor ağlama değil bildiğin çığlık, çıkardığı ses hoşuna gidiyor sanırım bağırdıkça bağırıyor gündüz uykusu yarım saati geçmiyor oda sabah ve öğleden sonra uyuyor sonrası ayaktayız hep akşam 10a kadar. çok zorlanıyorum. Allah hepimize kolaylık, bebişlerimize de sağlık versin. böyle böyle büyüyecekler.
ayy Zuhalcim bende simdi tam onu yazcakdimsimdi hepsini hafizamizda saklayamayiz ama hepimiz bikac gune taniriz yeni anneleri de ne iyi ki geldiler topigimiz taze annelerle senlendiii
kızlar iyi akşamlar benim kızım iki gündür banyo yaparken çok ağlıyo küvete yatttığı anda dudağını büzüyor sonra başlıyor ağlamaya önceden su içinde oynatıyorduk ama şimdi güç bela yıkıyoruz sizce neden böyle oldu
edacım okudum duanı ınsalla bu akşam saat 1 de tamam hahaha
ay ne kadar guzel agır agır başlanıyo demekkı ay ben yarende bı başladım koca kase kasık mama of yavrum cıkarıyodu ben verıyodum cıdden cok cahılmısım cnm kızım ya
pekala elmanın ne kadarını verıyosun cnm
mrb canm hosgeldınn..Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...
hosgeldın canm bızde senı merak etmıstıkkkcanım sıkkın olunca hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden, internete de çok giremedim. geç kaldım topikte onun için. kuzucum 3180 gr doğmuştu, ilk 2 ay 1kg'dan fazla aldı. 3. ay 700gr şimdi de 450gr. persantili 75'ten 50'nin altına düşmüş, onun için istediler testi. biz biraz daha beklemek istedik. daha sık emziricem bakalım nasıl gidicek.
Kizlar benim de bi sorunum var.benim kizimda benimle uyumak istiyor.besiginde uyurken beni yanina al diye agliyor.bu gece 2defa uyutup besige yatirdiim2 kere uyandi.yanima alinca hemen uyuyor.ne yapmaliyim
canım sıkkın olunca hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden, internete de çok giremedim. geç kaldım topikte onun için. kuzucum 3180 gr doğmuştu, ilk 2 ay 1kg'dan fazla aldı. 3. ay 700gr şimdi de 450gr. persantili 75'ten 50'nin altına düşmüş, onun için istediler testi. biz biraz daha beklemek istedik. daha sık emziricem bakalım nasıl gidicek.
slm kızlar cuma günü annemi yolcu ettim, henüz bakızıda bulamadığım için bir hafta işten izin aldım, ayın 11ne kadar bulamazsam kayınvaildem gelecek, çok zor durumdayım, benim huzursuzluğum oğluşumada yansıdı ki iki gündür sürekli çığlık atıyor ağlama değil bildiğin çığlık, çıkardığı ses hoşuna gidiyor sanırım bağırdıkça bağırıyor gündüz uykusu yarım saati geçmiyor oda sabah ve öğleden sonra uyuyor sonrası ayaktayız hep akşam 10a kadar. çok zorlanıyorum. Allah hepimize kolaylık, bebişlerimize de sağlık versin. böyle böyle büyüyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?