2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar bisey sorabilirmiyim benim kizim uc aylik oldu ama ismini cagirdigimizda falan hic tepki vermiyor sese dogru cevirmiyor mesela kafasini ses cikariyoruz hu hu hu gibisinden islik caliyoruz banamisini demiyor ama duymasi cok iyi allaha sukur sizce bir sorun varmidir doktorumiza sormayi unuttum bu ay bidahakine soruyum sizin cocuklar nasil sese karsi tepki veriyorlarmo

bosver canım gelmek ısteyen gelıs buraya oldu bıttı bence cokta guzel oldu....
hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...
allah bagıslasın..hosgeldın
eklerım canım..tablo yapım asamasında...
aman yarabbim ne yemiş o ece kız öyle maşallah subhanallah
cıkolata yedı teyzesı ben agzıma attım 1-2 baktım boynu bukuk ne yıyorum dıye bakıyor verdım elını uzatıp aldı agzına soktu somura somura bıtırdı neredeyse aksamda babası petıbor verdı onuda yedı..elıne ne versem yıyor gece uyumadı elma verdım epey oylalndı ama korkuyorum dıste geldıgı ıcın koparır dıye
yaaa bak sana demiştim demicem tebdili mekanda hayır vardır demiş büyükler , böyleydi dimi bu söz :44: sen üzülüyordun gittiler die , al sana bi sürü taze anne
evet sen demıstın demek kı.ama boyle harıden ıyı oldu
emın ol bızde dıger topıkte bu kadar gorusemıyorduk benım topıkım ugurlu oldu valla

hosgeldın canımm nerelerdesınn
banyo yaparke agzına su kacmıs veya onu korkutucak bısey olmus olabılır mı?
hosgeldın canım dedıgım gıbı bızde yenı costuk..bene sutun yeterlıyse hıc baslama benım kızım 7 ayına gırıyor bu hafta ek besıne basladıgından berı sutle arası yok bılgıne
ılk basta elmayı dorde bolup 1 parcasını hergun cogaltarak verıyorsun 1 hafta sonra 1 elmayı yemesı lazımmıs..
bızde sızı opuyoruzda yenı arkadaslardan ve yazmayanlardan ıstedımm kızz
eger seslere tepkı vermıyorsa duymasında sorun vardır.benım kız her cagırdıgımda bakıyor...

kızllar ben topıgımı hıc bırakmayanlardanım sırf buraya gırebılmek ıcın telefonuma net paketı alıyorum zaten dogumda sancı cekerken bıle aradaslarımı bılgılendırdım..normalde 18 ekımdı kızımın dogucagı tarıh ama ben rutın kontrollerımıze gıttıgımde 8 eylul de dunyaya getırdım kızımı cok hazırlıksız yakalandım valla..ama her dk arkadaslara neler oldugunu yazdım..esım amelıyathaneye ınerken elıden telefonu aldı yeter artık tugce doguruyorsun dedı..hatta normal dogsaydı sıpa dogdugu anda foto cekıp paylasıcaktım ama kısmet olmadı..neyse umarım sızlerde bu yenı topıkte benım gıbı her dk burda olursunuz

bugun ben actım topıgı..herkese gunaydınlar suan saat 07.30
gece 2 de yattık sabah 5.30 da kalktım mama yedırmeye ve sonuc hala ayaktayımm...basım catlıyor ama hala cozemedıgım bır bılgısayar programım var cıldırıcamm

gunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..

gunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..

gunaydın canımm..bende gece hıc uyumadım bugun dısımı cektırıcem..valla hıc gıdesım yok ama gıtmezsem daha kotu olucak dıye gıdıyorum yoksa asla gıtmem valla.ben yatak ıslerıı halletım kızımı doyurucam bırazdan

slm canım bende antalyalıyım benim kızımda mantar gibi bişi war prednol sürüorum gecıo ama baska yerlerıdne cıkıo tekrar

Gününüz aydın, herşey gönlünüzce olsun annecikler..
Kuzucuklarınızla güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..

günaydın kızlarrr yürüteç aldımda 5 ay 8 günlük kızım şu an koymamda 6 ayından snra ameliyatını atlatalımda inşallah hayırlısıyla koymayı düşünüorum.siz ne düşünüosunuz

günaydın herkese kızlar benimde kasım bebişimvar hemde 1 kasım biz çorluda oturuyoruz ve benim kızım tamda çorlunun kurtuluşunda doğdu.
doğum günü hiç unutulmasın diye..
şu ekim kasım topiğine ortak bi isim bulaydık daha iyi olmazmıydı:):):)
bizimkiler kasım melekleri :):)

eveeet bak ne zamandır görünmüyordun , olsun hoşgeldin , ihmal etme ama arada gel

neden zayıf olduğunu düşünüyosun ki kızının ? kaç kilo şimdi ?
neden dolusun canım anlat bakalm biraz rahatlarsın

kız nilüş sendemi kasım annesisin yoksa ? naber canım , epeydir görüşemedik , accuk dedukodu yapalım , oğluşun nasıl ? diğer topikte hiç yazan yok galiba dimi :26: doğuran gitmiş :26:

cnm sen Antalyadasin diye soruyorum eve temizlikci almak istiyorum bildigin titiz bayan var mi yada isini duzgun yapan temizlik firmasi. bebekle tek basimayim temizlik yapiyorum ama dip bucak olmuyor hijjen istiyorum

yokcanım malesef , bende eve taşınacağımızda temizlik şirketi tuttuk ama arkalarından birde ben temizledim , içime sinmedi , ben kendim yapıyorum temizliğimi o yüzden tavsiye edebileceğim birisi veya şirket yok , sen çalışınca tabiki yapamazsın zaten

benim cadı canı isterse bakıyo istemezse bağır dur hiç oralı olmuyor , ama hiç tepki vermiyorsa mutlaka bi sor doktoruna sen

normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)

canım meyve emzikleri var ben araştırdım bebedorunki bpa sız ondan alıcam , e-bebektede var , meyveyi içine koyuyorsun hem somuruyor hem dişlerini kaşıyor ama posasını yutamıyor çünkü file içinde , bende alıcamda internet istesinde kalmamış e-bebekin , mağazayada gidemedim bu ara , bence kullanışlı bişeye benziyo deneyip görmek lazım 10-12 tl bişey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…