• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum hikayem cennetten gelen bir melekle sonlandı

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun... hikayeni okurken gözlerimden su aktı :) bu aralar çok sık oluyor bu :)

Asortie tebrik ederim canım.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Doğum hikayenin iyi geçmesine de çok sevindim.Ben de Fatih'de yapacağım.Doktorum Aylin Hn. Ama ilk muayenemi Yüksel Hn. yapmıştı.Gerçekten çok ilgiliydi.
Bebeğinle sana sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum...a.s.

dogum hikayeni cok güzel yazmisin :) kizinda cok cikinmi$ ama ya istemiyosan bana ver ben alirim :)

allah anali babali büyütmeyi size nasip etsin

canım bende hamileyim
yaklaşık 4 ayım var bebeişin çok tatlı
allah analı babalı büyütsün
darısı başıma

yarabbim ne güzel bişey bu 41 birbinkere maşallahhhhhh benimde 3 ay var doğumuma oğluşum gelecek allahın izniyle.rabbim herkeze böle sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin.sizinde ailecenek yüzünüz hep gülsün.

Rabbim hayırlı ömür versin ve sizleri birbirinize bağışlasın maşallah Allah bizlerede nasip etsin inşallah

tebrikler canımm allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu maşallah çok tatlı bi bebek rabbim sizlere bebeişinizi hayırlı uğurlu etsin canımm inan gözlerim doldu yazı okurken sanki ben bu duyguyu yaşayamayacakmışım gibi geliyor bana allahım bizlerede bu duyguyu yaşatsın ve sizler gibi bizde cennet kokulularımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla hamiş kallaımda bi :)))

Anlatışınız o kadar rahat ki insan doğum yapmaktan kormuyor teşekkür ederim hakikaten rahatlatıcısınız Allah banada nasip ederse ben de anlatırım inşallah
Bebeğiniz Allah nazardan saklasın Hayırlı uğurlu olsun

maşallah allah saglıkla büyütmek nasip etsin tebrik ederim cnm geç oldu ama burayı bilmiyordum bile diger topikte yazmışsın sonradan farkettim..cnm bu sonda nasıl takılıyor lavman nasıl yapılıyor ertesi günler sezeryandan dolayı ne kadar agrın oldu anlatırmısın?

Back