Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum hikayem cennetten gelen bir melekle sonlandı
- Konu Sahibi Asortie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 39
maşallah allah saglıkla büyütmek nasip etsin tebrik ederim cnm geç oldu ama burayı bilmiyordum bile diger topikte yazmışsın sonradan farkettim..cnm bu sonda nasıl takılıyor lavman nasıl yapılıyor ertesi günler sezeryandan dolayı ne kadar agrın oldu anlatırmısın?
canım sonda idrar kaçırmaman için takılıyor nasıl anlatılır ki işte ince bi boru var onu
alttan takıyorlar hissetmiyorsun bile sonda da makattan bişey sıkıyorlar içeri
5 dakika içinde wc ye gidip bağırsaklarında ne var ne yok çıkarıyorsun o da hiç korkulacak bişey değil merak etme ağrıya gelince sadece iki gün ağrım oldu ama ağrı
kesici alacak kadar bile değil onun dışında 1 hafta da yatarken ve kalkarken kesik ağrıyor
sacede ben kolay atlattım çok şükür darısı herkesin başına
asortie sagol cnm anlattıgın için nasıl tırsıyorum normal dogum dan anlatamam başıma bir olay geldi zaten otobüste kayınvalidemle kendi dogumu hakkında konuşmuştuk kesi yapılmış sonra sıkıntı olmıuş kanaması olunca tekrar ameliyat falan o zmandan yemin etmiş kızımdada gelinimdede sezeryan yaptracam diye bana bunları anlatırken ben otobüste düşüp bayılmıştım bu derece yani çok tırsıyorum acillik olmuştum sonrasında doktor normal bu durum genelde bünyesi zayıf olan kaldıramıyor demişti..sondanında çok acı verdigini duymuştum o yüzden sordum..neyseki senin bahsettigin gibi idi görümcemin sezeryanıda ilk 2 gün agrısı oldu zaten agrı kesici veriyorlardı sonraki günlerde çok hafifti oturmasına kalkmasına çok dikkat etti kırkı çıkmamıştı gayet iyi idi hatta yarı kırkında kızları alıp gezmeye gitmişlerdi..yarı kırkında ve normal kırkında gezmeye götürelim diye..inş bende sizin gibi çok çekmem..ay bana bakrmısın henüz gebe bile degilim ama düşündügüm şeye bak..
- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 39
Canım allah analı babalı büyütsün.
Hikayeni baştan sona kadar hiç sıkılmadan okudum.
O kadar güzel yazmışsın ki o duyguyu yaşamadığım halde yaşattın bana..
Gözlerimin önünden bir flim şeridi gibi geçti.
Allahım bize de yaşat böyle güzel duyguları..
AMİN
canım rabbim en kısa zamanda verir inşallah istediğin bebeği
canım benim doğum hikayeni bir solukta okudum gerçekten suni sancı veripte tekrar sezeryana alınması falan gerçekten pek alışık olmadığım bir hikaye bu arada sende ne rahatsın tv izliyorum falan demişsin ben delirirdim her halde korkudan neyseki ağrıların çabuk geçmiş.benim eşimde sanırım seninki gibi olur adam muayenelerde bile kendinden geçiyor.en çok ona birşey olacak diye korkuyorum kendimden çok onu düşünüyorum.ama sonunda meleğine kavuşmuşsun en güzeli bu.resminede baktım çok tatlı maşaallah.allah analı babalı büyütsün.
- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 39
asiyecim teşekür ederim evet tv ye baktım ama hiç ne izledim onu bile bilmiyorum canım
sadece baktım o kadar umarım sende sağlıkla kavuşursun bebeğine babamıza gelince
ben de duyunca şok oldum çünkü normalde hep ayakta durur herşeye rağmen ama konu ben olunca öle olmuş
sevgiler canım
sadece baktım o kadar umarım sende sağlıkla kavuşursun bebeğine babamıza gelince
ben de duyunca şok oldum çünkü normalde hep ayakta durur herşeye rağmen ama konu ben olunca öle olmuş
sevgiler canım