- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #7.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla rabbim vericekse veriyor.kızımda aynu bunun gibi oldu.buda böyle mucize bebişler :) buda dogsun daha kapatırım bu defteri artık.2cocuk yeter banaa..Yaa bak ilk yorumda yaacaktım vazgectim ysnlış bişi söyleyip uzmiyeyim diye
Benim ikinci de mucize gibi gelmişti
Ne olursa olsun en hayırlısı neyse o olsun
Merhaba sizin adınıza çok sevindim Şuan bende aynı durumdayım, 23 Mart'ta hcg 69 çıktı 24 Mart'ta doktora gittim kese Yok dedi zaten görünmez dedi hafiften lekelenmem vardı bir de düşğk olabilir dedi kan testi istedi bu sefer hcg 39 çıktı düşüyordu ki kanamam başladı gerçekten aradan bir hafta geçti yani dün 1 nisan da kan verdim 78 e yükselmiş çok şaşırdım çünkü doktor kimyasal gebelik dedi ama neden yükseldi açıkçası korkuyorum bir sıkıntı mı var diye değerler çok düşük sanırım
Ben bebeğimi kaybettim değer düşüyorsa eğer umutlanmayın.sonradan yükseldi değeri kese olustu kalp atişi oluştu.artik risk yok oh dedik kanamam başladı 5 dk da kaybettik bebeğiMerhaba sizin adınıza çok sevindim Şuan bende aynı durumdayım, 23 Mart'ta hcg 69 çıktı 24 Mart'ta doktora gittim kese Yok dedi zaten görünmez dedi hafiften lekelenmem vardı bir de düşğk olabilir dedi kan testi istedi bu sefer hcg 39 çıktı düşüyordu ki kanamam başladı gerçekten aradan bir hafta geçti yani dün 1 nisan da kan verdim 78 e yükselmiş çok şaşırdım çünkü doktor kimyasal gebelik dedi ama neden yükseldi açıkçası korkuyorum bir sıkıntı mı var diye değerler çok düşük sanırım
Sağol canım kısmette yok sanırım bana ikinciGecmiş olsun.
Benim kızımda tüp bebek.bendede eşimdede sıkıntı var olmuyor malesef.6 deneme oldu ve aerık cok yoruldum ama cocukta istiyorum maddi olarakta sıkıntıya girdim.bakalım artık kısmetYok öyle düşünme
Neden tup bebek yapıyorsun?
Geçmiş olsun, sizin durumunuz umut olmuştu bana şuan yükselme var ama çok az bilemiyorumBen bebeğimi kaybettim değer düşüyorsa eğer umutlanmayın.sonradan yükseldi değeri kese olustu kalp atişi oluştu.artik risk yok oh dedik kanamam başladı 5 dk da kaybettik bebeği
İnşallah devam eder ama bana etmez dedikce doktorlar kızdım ben en son artık onlarda tutu oldu dediler sevindim.ama keske alıştırmasaydım kendimi yıkımı büyük oldu hala toparlanamadımGeçmiş olsun, sizin durumunuz umut olmuştu bana şuan yükselme var ama çok az bilemiyorum
MerhabaMerhaba kızlar
aynen, rüya gibi. sanki daha dün doğum hikayelerimizi paylaşıyorduk grupta, şimdi ikinci sınıf annesi olduk.Kızlar 2,sınıf oldu bile kuzularımız