• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum hikayem cennetten gelen bir melekle sonlandı

tebrik ederim gözünaydın olsun.Maşallah bebeğin çok tatlı Allah bağışlasın.Doğum hikayenide çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık.

masallah :nazar:
allahim nazarlardan saklasin uzun saglikli bi ömür versin sizlere bagislasin..

ben hamile fotoğraflarını görmüştüm..
sanırım bugün ne giydin bölümünde..
harikaydın,bebeğinde maşallahı var..
Allah ona uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah..
bize de nasip etsin böyle güzel duyguları..

amanın ne güzel bi şey bu
tek eksiği kanatları tam melek tam
allah analı babalı büyütsün inşallah :hooray::asigim:
üniversiteden mezun olduğu günleri görürsünüz inşallah :teytey::1rolleyes::utangac:
hayırlı uğurlu olsun

ay ağlattın benii ben çok orkuyorum ya doğumdann ama annelik duygusu eminim süperdir

HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEĞİNİZ CANIMŞeniz allah analı babalı sağlıklı uzuuun çok mutlu bır ömür wersın insallahhihoyyyt bende bu mutluluğu 14 yıl önce tattıma.s.maasalah:nazar:

Canım benim ne kadar da güzel anlatmışssın herseyi ağlayarak okudum hikayenizi. Hayırlı olsun. Allahım bize de nasip etsinnn..Aminn...

asortıecım nasılsın nasıl gıdıyor annelik :))

ya benım sana bı sorum olacak
sızdede kan uyusmazlıgı vardı dogumdan sonra tekrar ıgne yaptılarmı bırde esınden kan grubu kartı falan ıstedılermı kontroller sırasında esının de kan grubunu bıldırmısmıydın tekrar soruyorlarmı kan grubunuzu

özlemcim kan gurubunu sordular sadece kart istemediler ama ben daha önceden kontrollerde
sordukları için kan uyuşmazlı var dedi doktor doğumdan sonra yaptılar bana iğne kızımda babasının
kan gurubundan oldu zaten hep aynı doktora gidip doğumuda orada yapacaksan zaten doktorun biliyordur
ama başka yere gidersen soruyorlar ikinizin kan gurubunuda
anneliğe gelince tarif edilemez herşeye eyvallah diyorsun çok güzel bir duygu allah herkse nasip etsin sana da inşallah

çok güzel anlatmışsın duygularını canım ALLAH analı babalı büyütsün o kadar mükemmel o kadar gerçek bi duygu ki annelik rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutlulugu resmini gördüm ALLAH nazarlardan saklasın:nazar:

ayyy okurken ben de duygulandım gözlerim doldu ben d eyaşamak istiyrum bu duyguyu, Allah ım inşallah nasip eder

özlemcim kan gurubunu sordular sadece kart istemediler ama ben daha önceden kontrollerde
sordukları için kan uyuşmazlı var dedi doktor doğumdan sonra yaptılar bana iğne kızımda babasının
kan gurubundan oldu zaten hep aynı doktora gidip doğumuda orada yapacaksan zaten doktorun biliyordur
ama başka yere gidersen soruyorlar ikinizin kan gurubunuda
anneliğe gelince tarif edilemez herşeye eyvallah diyorsun çok güzel bir duygu allah herkse nasip etsin sana da inşallah

saol canım kafama takılmıstı cunku bana hamıleyken ıgne yapılmadı doktorum dogumdan sonra yapacagız dedı ama kımısı hamıleyken yaptırmıs bırde ılla kan grubu kartı ıstenıyormu merak ettık cokkkkkk saol canımm allahım bebegınızı sıze bagıslasınn
benımde az kaldı off vakıt gecmek bılmıyorrrr
a.s.

Back