• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kaç aylıkken kullanmaya başladınız bende bundan almak istiyorum ama oturur gibi gördüğümden dolayı 6. aya yakın düşünüyordum

bizde yeni aldık , 4 aydan itibaren kullanılıyor ama oturur gibi değilde kangru gibi daha çok ama ben yinede fazla tutmuyorum henüz , 6. aydan sonra biraz daha fazla kalmaya başlayabilir die düşünüyorum

ya kızlar kasım annelerindede kimse kalmadı demişti yaren ama bizden kalabalık çıktılar maşallah , ben hiçbir ismi aklımda tutamayacağım yine tabiii :37: zamanla öğrenme ihtimalim var ama , sayfalar o kadar çok birikmişki okudum beğendim geçtim , hepsine cevap yetiştirmeye kalksam ohoooooo :))) zafi ve gülçiçeğe link verdim tekrar eski topiğe girip , unuttuğum birileri daha varmıydı acaba :44:

ayy Zuhalcim bende simdi tam onu yazcakdim:1: simdi hepsini hafizamizda saklayamayiz ama hepimiz bikac gune taniriz yeni anneleri de:32: ne iyi ki geldiler topigimiz taze annelerle senlendiii:16:

bizde yeni aldık , 4 aydan itibaren kullanılıyor ama oturur gibi değilde kangru gibi daha çok ama ben yinede fazla tutmuyorum henüz , 6. aydan sonra biraz daha fazla kalmaya başlayabilir die düşünüyorum

cnm merhasba ben urunu göremedım tekrar koyma sansın varmı

ayy Zuhalcim bende simdi tam onu yazcakdim:1: simdi hepsini hafizamizda saklayamayiz ama hepimiz bikac gune taniriz yeni anneleri de:32: ne iyi ki geldiler topigimiz taze annelerle senlendiii:16:

evet canım zaten biraz süre geçsin sürekli gelenler belli olur o zaman isimleri aklımızda tutabiliriz , sen nasılsın bugün ? ömercik nasıl annesi ? sarı oğluş iyidir inşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

kutsev zuhal kızlar ınanınkı bız dıger toikte bu sekılde buluşamıyoduk herkez artık paylaşım azaldı dıye yakınıyodu ne oldu bende anlamadım burası ugurlu geldı sanırım gunlerden ber ancak 4 sayfa oabılmıştık ıyı oldu dımı cnm bu sekılde

kutsev zuhal kızlar ınanınkı bız dıger toikte bu sekılde buluşamıyoduk herkez artık paylaşım azaldı dıye yakınıyodu ne oldu bende anlamadım burası ugurlu geldı sanırım gunlerden ber ancak 4 sayfa oabılmıştık ıyı oldu dımı cnm bu sekılde

iyi oldu tabiii , zamanla tanışırızda iyice , önemli olan kuzularımız için güzel paylaşımlarda bulunmak , koyuyorum takrar linki
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...

Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...

neden zayıf olduğunu düşünüyosun ki kızının ? kaç kilo şimdi ?
neden dolusun canım anlat bakalm biraz rahatlarsın

canim bi kac gundur seni aradik durduk:52: cok sukur buldun topigi :16:
kuzun kac kilo cnm az aldigi icinmi bu kadar tahlil fln istediler :44:

canım sıkkın olunca hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden, internete de çok giremedim. geç kaldım topikte onun için. kuzucum 3180 gr doğmuştu, ilk 2 ay 1kg'dan fazla aldı. 3. ay 700gr şimdi de 450gr. persantili 75'ten 50'nin altına düşmüş, onun için istediler testi. biz biraz daha beklemek istedik. daha sık emziricem bakalım nasıl gidicek.

tatlım merhaba hoşgeldın
uzman tv ded r 3.aydan sonra 500 gr almalıdır dıyo hanı fark 50 gr cnm
arada emzır cnm arasta bı araa uzun uyuyodu dr umuz enfazla 4 saat dedı vucudu o duzene alsır ve buyume gelışme sorunlarıyla karsılasabılırz demıştı cnm

hoşbulduk:) ben de geceleri güzel uyuyoruz diye seviniyordum ama büyümesi geri kalmış hakkaten. bugün kilo alımı iyi olsaydı uzun uyumasına izin verebilirdik dediler.

evde biri varsa iş yapıyorum yoksa anca onu oto koltupuyla yanıma alırsam biraz yoksa yok yaniii malesef...

hoşgeldin bakalım:) prenses nasıl?

cnm bızım hacı yatmazda uyanıkkn pek ıstemıyo yatmak arada duck tv bakıyo babamız gunduz evdede ona postalıyorum bı daha yan bıle bakmıyoum onlara kızımda var yavrucum acmı kalsın dımı ama

kızlar iyi akşamlar benim kızım iki gündür banyo yaparken çok ağlıyo küvete yatttığı anda dudağını büzüyor sonra başlıyor ağlamaya önceden su içinde oynatıyorduk ama şimdi güç bela yıkıyoruz sizce neden böyle oldu

kızlar iyi akşamlar benim kızım iki gündür banyo yaparken çok ağlıyo küvete yatttığı anda dudağını büzüyor sonra başlıyor ağlamaya önceden su içinde oynatıyorduk ama şimdi güç bela yıkıyoruz sizce neden böyle oldu

cnm benım kız doğdu doğası 3 yasa kadar agladı ama senınkı neden sonradan oldukı acaba aramı verdınz

cnm benım kız doğdu doğası 3 yasa kadar agladı ama senınkı neden sonradan oldukı acaba aramı verdınz

yok hiç ara vermedik büyüyo artık tamamen mi anlamadım ki banyo bitti havluya sarıldık o ağıt bitti.. iki banyo öncesi havluya sarılınca ağlamaya başlıyodu banyo yaptırmaya korkacaz artık

benim oğlumda doğduğundan beri banyo yaparken ağlardı . çok şükür son üç beş seferdir ağlatmadan tamamlıyoruz banyosunu . sanırım suyunu biraz soğuk yapıyormuşum bir defa her zamankinden sıcak yapmıştım o zaman hiç ağlamamıştı ordan anladım üşütüyormuşum ondan ağlıyormuş yavrum ... sende suyuna dikkat et üşüyorsa ondan ağlıyordur seninkide belki

hosgeldin canim:3: masaallah kuzuya iyi kilo almis:nazar:
3 ayiniz biitdi bu aydan sonra bebislerin ekserisi duzene girirler:8: insaallah senin bebisin de annesini uzmez bundan sonra:16:

aynen biz dunden beri boyleyiz:18: herseyimiz cok guzel derken nazara getirdik galiba:25: simdi bile kucagimda ama mizmiz:50: bi care bulursan bana da soyleee:51:

hosgeldin canim bi Gul daha katildi aramiza:16:
:16:sahi diger Gul nerde Rose nerelerdesin bu gun hic girmedin ama:26:

inşallah düzelirler hasta olmuştu kızım ondan sonra böyle oldu:31:

iyi geceler kızlar çok yorgunum camları sildim dip köşe temizlik yaptım acayip yorgunum:31:

Back