- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
kaç aylıkken kullanmaya başladınız bende bundan almak istiyorum ama oturur gibi gördüğümden dolayı 6. aya yakın düşünüyordum
ya kızlar kasım annelerindede kimse kalmadı demişti yaren ama bizden kalabalık çıktılar maşallah , ben hiçbir ismi aklımda tutamayacağım yine tabiiizamanla öğrenme ihtimalim var ama , sayfalar o kadar çok birikmişki okudum beğendim geçtim , hepsine cevap yetiştirmeye kalksam ohoooooo :))) zafi ve gülçiçeğe link verdim tekrar eski topiğe girip , unuttuğum birileri daha varmıydı acaba :44:
bizde yeni aldık , 4 aydan itibaren kullanılıyor ama oturur gibi değilde kangru gibi daha çok ama ben yinede fazla tutmuyorum henüz , 6. aydan sonra biraz daha fazla kalmaya başlayabilir die düşünüyorum
ayy Zuhalcim bende simdi tam onu yazcakdimsimdi hepsini hafizamizda saklayamayiz ama hepimiz bikac gune taniriz yeni anneleri de ne iyi ki geldiler topigimiz taze annelerle senlendiii
ayy Zuhalcim bende simdi tam onu yazcakdimsimdi hepsini hafizamizda saklayamayiz ama hepimiz bikac gune taniriz yeni anneleri de ne iyi ki geldiler topigimiz taze annelerle senlendiii
kutsev zuhal kızlar ınanınkı bız dıger toikte bu sekılde buluşamıyoduk herkez artık paylaşım azaldı dıye yakınıyodu ne oldu bende anlamadım burası ugurlu geldı sanırım gunlerden ber ancak 4 sayfa oabılmıştık ıyı oldu dımı cnm bu sekılde
iyi oldu tabiii , zamanla tanışırızda iyice , önemli olan kuzularımız için güzel paylaşımlarda bulunmak , koyuyorum takrar linki
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...
ınsalla cnm
ay urun cok guzel mış cnm uzunca zaman kullanabılecegı bı urun bebegın sevdımı cnm
canim bi kac gundur seni aradik durdukcok sukur buldun topigi
kuzun kac kilo cnm az aldigi icinmi bu kadar tahlil fln istediler :44:
tatlım merhaba hoşgeldın
uzman tv ded r 3.aydan sonra 500 gr almalıdır dıyo hanı fark 50 gr cnm
arada emzır cnm arasta bı araa uzun uyuyodu dr umuz enfazla 4 saat dedı vucudu o duzene alsır ve buyume gelışme sorunlarıyla karsılasabılırz demıştı cnm
evde biri varsa iş yapıyorum yoksa anca onu oto koltupuyla yanıma alırsam biraz yoksa yok yaniii malesef...
hoşgeldin bakalım:) prenses nasıl?
kızlar iyi akşamlar benim kızım iki gündür banyo yaparken çok ağlıyo küvete yatttığı anda dudağını büzüyor sonra başlıyor ağlamaya önceden su içinde oynatıyorduk ama şimdi güç bela yıkıyoruz sizce neden böyle oldu
iyi oldu tabiii , zamanla tanışırızda iyice , önemli olan kuzularımız için güzel paylaşımlarda bulunmak , koyuyorum takrar linki
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
cnm benım kız doğdu doğası 3 yasa kadar agladı ama senınkı neden sonradan oldukı acaba aramı verdınz
hosgeldin canimmasaallah kuzuya iyi kilo almis
3 ayiniz biitdi bu aydan sonra bebislerin ekserisi duzene girirlerinsaallah senin bebisin de annesini uzmez bundan sonra
aynen biz dunden beri boyleyiz:18: herseyimiz cok guzel derken nazara getirdik galibasimdi bile kucagimda ama mizmiz bi care bulursan bana da soyleee
hosgeldin canim bi Gul daha katildi aramiza
sahi diger Gul nerde Rose nerelerdesin bu gun hic girmedin ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?