- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
aman kalabalık olsun bız yalnızlıktan sıkıldık valla canım dıger arkadaslar malum sıteye gıttı ben cok uzulmustum ama sımdı herkesın kendı tercıhı dıyorumm
olur cnm benım ya ınankı 4.5 aydır ılk defa uykuzuz bıgece gecırdım hem grıp hem kasındı sanırım ondan
sımdı sızı daah ıyı anlıyorum cok daha ıten dua edıcem cnm
ah canım yüreğine sağlık biz kolikli bebeklere de bir dua edersen sevinirim :) ben oğlumun beşiğini sallarken hep sua ederrek sallıyorum. hatta bazen o mızırdanıyorsa sesli dua ederim. Rabbim tüm bebeklere sağlık versin hepsi bir çırpıda kahkahalarla büyüsünler inşallah derim.
bu arad bu topiği bende sevdim :) mühim olan paylaşım.
hem bizden önde gidenler bizi daha iyi aydınlatabilirler :)
bu arada benim oğlum ilk defa bugün gündüz uykusunu öylece uyuyor... hayatta 15 dk.dan fazla uyumazdı 4 saattir uyuyor :))
aaa masalla cnm rekor kırmış desene ay herkesın bebesıne dıye dua ettımde bu kadar tutmaz heralde bızımkıde uyuyo cnm gıtmeden fıtıl attım
bak bugun oğlun guzel uyuduya gecede uyur belkı gunduz nasılsa gecede öle oluyo aras
cnm bende kızımda gece emzırırıken bı dualar ederdımkı sorma guzel uyusun dıye ıyı bılırım ay dun aksam gözum korktu ınankı devaı gelmez ınsalla
hosgeldin canimKizlarrr slmlar bende 29 kasimda 36 haftalik minik kizimi sezeryanla dunyaya getirdim dogun kilosu 2230 grcok zayifdi ve yam uc aylik oldum 5370 gr masaalah prensesime yaaa neyse asilarimizda cok agliyoruz zaten mizmiz bir bebegiz pek yuzumuz gulmuyor :) gazimizi birt birt cikarmasina ramen aglama krizlerimiz oliuyor maalesef adimizda iklim burada yarismaya hollandadan katiliyoruz :)
aynen biz dunden beri boyleyiz:18: herseyimiz cok guzel derken nazara getirdik galibaSelam kızlar sayfalar hızla ilerliyor ne güzel
artık kızımı uyutmakta çok zorlanıyorum ayağımda sallıyorum olmuyor emziriyorum olmuyorçingene salıncağını bile beğenmiyor ne güzel uyuyordu ne oldu ki acaba
merbaba ben de kasim annesiyim adim gul 25 yasindayim kizim nur 27 / 11/ 12 dogumlu
kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.
hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...
Allah korusun Aras'ın düzeni güzel bozulmasın.
benim oğlanın gece uykusu baya güzel gece 12 gibi zoraki ğlayarak gece uykusuna geçiyor. ertesin 11 de gülücük atarak uyanıyor. ama tüm gün o gecenin rahatlığını burnumdan getiriyor :) 11 saat uykuda en fazla 3 kere uyanır.. 4-5 saat arayla kalkar...
ama tüm gün mız mızz...
çok güzel bişeye benziyo bu..biraz büyükçene mii? geçen bir arkadaşta yürütece koydum çok hoşuna gitti ,dediğin gibi benm doktorumda önermiyor oyüsden almayı düşünmüyoruz şuan..ama bu hem güvenlii hem birazda olsa bizi rahatlatcak bişeye benziyo..
merhaba canım tablo olusturuyoruz sende dahıo olmak ıstersen ısmın yasın kızının adı dogum tarıhı ve nerde yasadıgını belırtırsen sevınırım
kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışızdr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
evde biri varsa iş yapıyorum yoksa anca onu oto koltupuyla yanıma alırsam biraz yoksa yok yaniii malesef...aman cn doğru dıyosun o bı gecelıktı ınsalla
cnm masalla senın bebışın gece duzenıde guzelmış oda olmsaydı
gercı mız mız oluncada iş guc yapmak problem
hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...
canim bi kac gundur seni aradik durdukkızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışızdr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.
aman kalabalık olsun bız yalnızlıktan sıkıldık valla canım dıger arkadaslar malum sıteye gıttı ben cok uzulmustum ama sımdı herkesın kendı tercıhı dıyorumm
kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışızdr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.
oyun halısı hakkında konuşmuşsunuz kızlar , ben gereksiz buluyorum onu çünkü benim kızımın dönencesi var birde anakucağında oyuncakları var , ikisindede yatar pozisyonda olduğundan , halıdada yatar pozisyon yine , bence gereksiz bişey , biz aşağıda linklediğimi aldık , acil bir işim veya telefon vs. olduğunda bebeğimi oturtuyorum içine , aynı kangru pozisyonu oluyo , bende rahat rahat işimi hallediyorum , oda oyalanıyo orda hiç ağlamıyo , ama tabikide henüz uzun süreli bırakmıyorum , yürüteçide uzmanlar önermediğinden böyle birşey aldık biz , tavsiye ederim
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?