KK hakkında ne dediler

Bende kk'yı tesadüf eseri buldum.5-6 ay ziyaretçi olarak takip ettim.sonra üye oldum.o oldu.şimdi 6-7 saatimi burda geçiriyorum.kk 'yı çok seviyorum.:lepi::lepi::lepi:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:
:hooray:

internet biseyler ararken cıktı kk karsıma önce misafir olarak girdim bi süre sonra dayanamadım girdim cokta iyi etmisim vallah bi sorun oldugu zaman girebiliyosun fikir alıyosun yeni seyler ögreniyosun
zamanla üyeleri tanıdıkca onlarıda merak ediyosun naptı acaba iyimi diye soruyosun kendi kendine
ben cok sevdim buraya kıskananda catlasın anacım :)))

ve son yazılanlar ama üzüldüm ve çok kızdım :KK43:((((

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

dahasıda var ama koymuyum kötükedihüso:mymeka:

en büyük kk :enbuyukkk:

Bu sözü söyleme cür'eti gösterenler hakkında söyleyebileceğim tek şey vardır:

"DıNıME DAHLEDEN, BARı MÜSELMAN OLSA..."

Şahsın ve Kadınlar Kulübü'nü umarsızca karalama çabası içine girenlerin, kültür seviyesini bilmediğim için, açıklamasını yapmak zorunda hissediyorum kendimi..

"Dinime küfreden, bari müslüman olsa.. ":nazar:

Bu eleştirileri yapan kişilere sadece gülerim, kendilerini bu kadar komik duruma düşürdükleri için...
ınsan eleştirirken bile gerçekçi olmalı.

Eğer siz bir siteyi incelerken; kişisel gelişim, hayat bilgisi, alternatif tıp, hayatın içinden, şiirler ve kitap özetleri bölümünü değil de; en gereksiz gibi gördüğünüz, ucuzluk olarak nitelendirdiğiniz yerlerde gezinirseniz, bu sizin ilgi alanlarınızın ne olduğunu ele verir...

ılgi alanlarınızı ele verirken öyle güzel cümleler sarfetmişsiniz ki, hayran olmamak elde değil.. Demek ki sizin kaliteniz tartışılmaz...

Üzgünüm; ama siz de o Kezbanlardan birisisiniz şu durumda maalesef...

O halde buyrun Kezban Hanım; siz de üye olun da, sizi şöyle baş köşeye alalım... :nazar:

Son düzenleme:
Bu sözü söyleme cür'eti gösterenler hakkında söyleyebileceğim tek şey vardır:

"DİNİME DAHLEDEN, BARİ MÜSELMAN OLSA..."

Şahsın ve Kadınlar Kulübü'nü umarsızca karalama çabası içine girenlerin, kültür seviyesini bilmediğim için, açıklamasını yapmak zorunda hissediyorum kendimi..

"Dinime küfreden, bari müslüman olsa.. ":nazar:

Bu eleştirileri yapan kişilere sadece gülerim, kendilerini bu kadar komik duruma düşürdükleri için...
İnsan eleştirirken bile gerçekçi olmalı.

Eğer siz bir siteyi incelerken; kişisel gelişim, hayat bilgisi, alternatif tıp, hayatın içinden, şiirler ve kitap özetleri bölümünü değil de; en gereksiz gibi gördüğünüz, ucuzluk olarak nitelendirdiğiniz yerlerde gezinirseniz, bu sizin ilgi alanlarınızın ne olduğunu ele verir...

İlgi alanlarınızı ele verirken öyle güzel cümleler sarfetmişsiniz ki, hayran olmamak elde değil.. Demek ki sizin kaliteniz tartışılmaz...

Üzgünüm; ama siz de o Kezbanlardan birisisiniz şu durumda maalesef...

O halde buyrun Kezban Hanım; siz de üye olun da, sizi şöyle baş köşeye alalım... :nazar:

en azından benden daha kezban :nazar: belirttiği bölümlerin hiç birisine vakıf olmadım şimdiye kadarsengözlerimebaksanab

kk yı beğenmediyse neden bu kadar uzun uzun incelemek gereği duyduğunu ve hatta gidip sözlüğe uzun uzun yazmak gereğini duyduğunu anlamakta güçlük çekiyorum:nazar:

bu durum da hangimiz kezban oluyor sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

Ne anlatırsın renkleri ince ince köre

Konuş insanlarla akıllarına göre ...........

KIZILDERıLı ATASÖZÜ

olayları görmek istediğimiz gibi ve bize

bahşedilen idrak gücüne göre görebiliyoruz...!!!

bu sebeple bunca insanın bu kadar faydalandığı bir portalda kendine çıkracak tek bir ders, tek bir güzel an, hoş vakit

bile bulamamışlarsa ben buna gülerim sadece.
...:smiley-cool:

türk kadınlarının internet üzerinde gün kıvamında toplaştıkları site. binlerce üyesi binlerce kızsal konuyla geniş bir yelpazeye sahip. bu sitede ev hanımlarından öğretmenlerden hemşirelerden idari yöneticilerine kadar alakasız bir çok kadının göğüs estetiği, cilt bakımı, tüy kıl alma mevzularında nasıl iyi anlaştıklarını göz önüne seren ve kesinlikle sosyologlar tarafından incelenmesi gereken bir yer burası.

kullanıcı adının altında kişinin yaşı işi medeni hali yazar. bir çoğunun iletileri altında da enterasan grafikler vardır. bunlardan genç kızların evlilik tarihine ne kadar kaldığını gösteren gelin damat, yeni evlilerin bebeklerinin doğumunu aylarını gösteren bi emzik, ev hanımlarınsa kilo verme çizelgesi en dikkatimi çekenlerdir. arama motoruna kızsal herhangi bi konu yazdığınızda ilk karşınıza çıkan site olması aslında ne kadar büyük bir potansiyel olduğunu gösterir.

neler mi var bu sitede. neler yok ki. göğüs büyütmek, kilo verdirmek, tüy azaltmak için aklınıza gelebilecek binbir çeşit ot karışımları, her türlü estetik, bebek bakımı, kızların çeyizlerinin , evli olanların da kocalarının ve çocuklarının fotoğraflarını yayınladığı ilginç bi platform.

beni en dumur etmiş konu da istenmeyen tüyler bölümündeki "çişinizi dolunayda vüzudunuza sürerek tüylerinizden kurtulun" konusudur ki bunu deneyen onlarca insan olduğunu görmek gerçekten insanı tarif edilemez duygular içinde bırakır.

merak edenler için
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU...

etmeyenler için
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bu da itü sözlükten:hulya:

itü sözlükte ki yoruma bakınca, hiçte kocasının fotosunu yayınlayan görmedim, düğün nişan fotoları dışında tabii:hulya:

Son düzenleme:
X