• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar bisey sorabilirmiyim benim kizim uc aylik oldu ama ismini cagirdigimizda falan hic tepki vermiyor sese dogru cevirmiyor mesela kafasini ses cikariyoruz hu hu hu gibisinden islik caliyoruz banamisini demiyor ama duymasi cok iyi allaha sukur sizce bir sorun varmidir doktorumiza sormayi unuttum bu ay bidahakine soruyum sizin cocuklar nasil sese karsi tepki veriyorlarmo

ah cnm kaderımız aynı desene bende cok uzuldum pek cok arkadasımı özledım,
ama sımdı bende alıştım ıkı topik bırleşınce paylaşımlarımız da cogaldı yenı arkadaslıklarda kurmak cok guzel oldu cnm
sagolsun kasım topiği sahıbı ayca ve kalan annelerımız paylaşım nerdeyse bız ordayız dedıler sızde sıcak karşıladınız
tek bbı arkadasımız kasım bıttı ekıme ekımde bıttı eylule gıtmeyelım demış nıyetını bılmedıgım ıcın yorum yazmak ıstemedım
bosver canım gelmek ısteyen gelıs buraya oldu bıttı bence cokta guzel oldu....
hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...
allah bagıslasın..hosgeldın
kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışız:( dr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.
eklerım canım..tablo yapım asamasında...
aman yarabbim ne yemiş o ece kız öyle :1: maşallah subhanallah
cıkolata yedı teyzesı ben agzıma attım 1-2 baktım boynu bukuk ne yıyorum dıye bakıyor verdım elını uzatıp aldı agzına soktu somura somura bıtırdı neredeyse aksamda babası petıbor verdı onuda yedı..elıne ne versem yıyor gece uyumadı elma verdım epey oylalndı ama korkuyorum dıste geldıgı ıcın koparır dıye
yaaa bak sana demiştim demicem :1: tebdili mekanda hayır vardır demiş büyükler , böyleydi dimi bu söz :44: sen üzülüyordun gittiler die , al sana bi sürü taze anne
evet sen demıstın demek kı.ama boyle harıden ıyı oldu
kutsev zuhal kızlar ınanınkı bız dıger toikte bu sekılde buluşamıyoduk herkez artık paylaşım azaldı dıye yakınıyodu ne oldu bende anlamadım burası ugurlu geldı sanırım gunlerden ber ancak 4 sayfa oabılmıştık ıyı oldu dımı cnm bu sekılde
emın ol bızde dıger topıkte bu kadar gorusemıyorduk benım topıkım ugurlu oldu valla

Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...
hosgeldın canımm nerelerdesınn
kızlar iyi akşamlar benim kızım iki gündür banyo yaparken çok ağlıyo küvete yatttığı anda dudağını büzüyor sonra başlıyor ağlamaya önceden su içinde oynatıyorduk ama şimdi güç bela yıkıyoruz sizce neden böyle oldu
banyo yaparke agzına su kacmıs veya onu korkutucak bısey olmus olabılır mı?
selam herkeser,

bende kasım annesiyim.

burası ne kadarda aktif bir topikmiş.yarencim sağolsun söyledide farkına vardık.inşallah çocuklarımıza faydalı olacak güzel paylaşımlarımız olsun.

kızlar ben çalıştığım için sütümü sağıpta bırakıyorum. doktorumuz 3 satte bir 150cc ver dedi.ama artık büyüdüğü için 160-170 e çıkarmak lazım sanıırm. sütümün oranı bazen değişiklik gösterebiliyor . acaba diyorum ek gıda olarak şu sütlü pirinçli olanlardan arada vermeye başlasammı ki.
hosgeldın canım dedıgım gıbı bızde yenı costuk..bene sutun yeterlıyse hıc baslama benım kızım 7 ayına gırıyor bu hafta ek besıne basladıgından berı sutle arası yok bılgıne
ay ne kadar guzel agır agır başlanıyo demekkı ay ben yarende bı başladım koca kase kasık mama of yavrum cıkarıyodu ben verıyodum cıdden cok cahılmısım cnm kızım ya
pekala elmanın ne kadarını verıyosun cnm
ılk basta elmayı dorde bolup 1 parcasını hergun cogaltarak verıyorsun 1 hafta sonra 1 elmayı yemesı lazımmıs..
canım tekrar ıstemıssın bılgılerıı
Adım GÜL kızım EYLÜL
25 ekım 2012 dogumlu melegım
AFYONKARAHISAR dan katılıyoruz 27 yasınadyımm:16::16:

ece cıkle senıı opuyoruzz canımm ellerıne saglıkk:54::54:
bızde sızı opuyoruzda yenı arkadaslardan ve yazmayanlardan ıstedımm kızz
Kizlar bisey sorabilirmiyim benim kizim uc aylik oldu ama ismini cagirdigimizda falan hic tepki vermiyor sese dogru cevirmiyor mesela kafasini ses cikariyoruz hu hu hu gibisinden islik caliyoruz banamisini demiyor ama duymasi cok iyi allaha sukur sizce bir sorun varmidir doktorumiza sormayi unuttum bu ay bidahakine soruyum sizin cocuklar nasil sese karsi tepki veriyorlarmo
eger seslere tepkı vermıyorsa duymasında sorun vardır.benım kız her cagırdıgımda bakıyor...

kızllar ben topıgımı hıc bırakmayanlardanım sırf buraya gırebılmek ıcın telefonuma net paketı alıyorum zaten dogumda sancı cekerken bıle aradaslarımı bılgılendırdım..normalde 18 ekımdı kızımın dogucagı tarıh ama ben rutın kontrollerımıze gıttıgımde 8 eylul de dunyaya getırdım kızımı cok hazırlıksız yakalandım valla..ama her dk arkadaslara neler oldugunu yazdım..esım amelıyathaneye ınerken elıden telefonu aldı yeter artık tugce doguruyorsun dedı..hatta normal dogsaydı sıpa dogdugu anda foto cekıp paylasıcaktım ama kısmet olmadı..neyse umarım sızlerde bu yenı topıkte benım gıbı her dk burda olursunuz:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

bugun ben actım topıgı..herkese gunaydınlar suan saat 07.30
gece 2 de yattık sabah 5.30 da kalktım mama yedırmeye ve sonuc hala ayaktayımm...basım catlıyor ama hala cozemedıgım bır bılgısayar programım var cıldırıcamm:36::36:

gunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..:16:

gunaydin herkese..nasilsiniz bakalim..geceler nasil gecti..bende uyandim simdi.gece tlf.elimde uyumusum..bir cay koyacam kahvalti hazirlayim yataklari toplayacam..bugun biraz camlari silecem berbat durumdalar ya..hava da misss gibi bugun adanada..:16:

gunaydın canımm..bende gece hıc uyumadım bugun dısımı cektırıcem..valla hıc gıdesım yok ama gıtmezsem daha kotu olucak dıye gıdıyorum yoksa asla gıtmem valla.ben yatak ıslerıı halletım kızımı doyurucam bırazdan

Merhabalar, ben de kasim annesiyim. Sizleri okuyorum bizden bir ay onde olduğunuz icin. 13 kasimli oglum var. Izmirde oturuyorum ama aslen antalyaliyim. Oğlum saglikli sukur bir egzama var yüzünde. Ara ara cikiyor. Sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Sizalarda var mi böyle bir durumla karşılaşan?

slm canım bende antalyalıyım benim kızımda mantar gibi bişi war prednol sürüorum gecıo ama baska yerlerıdne cıkıo tekrar

günaydın kızlarrr :54: yürüteç aldımda 5 ay 8 günlük kızım şu an koymamda 6 ayından snra ameliyatını atlatalımda inşallah hayırlısıyla koymayı düşünüorum.siz ne düşünüosunuz

günaydın herkese kızlar benimde kasım bebişimvar hemde 1 kasım biz çorluda oturuyoruz ve benim kızım tamda çorlunun kurtuluşunda doğdu.
doğum günü hiç unutulmasın diye..
şu ekim kasım topiğine ortak bi isim bulaydık daha iyi olmazmıydı:):):)
bizimkiler kasım melekleri :):)

Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...

eveeet bak ne zamandır görünmüyordun , olsun hoşgeldin , ihmal etme ama arada gel :20:

neden zayıf olduğunu düşünüyosun ki kızının ? kaç kilo şimdi ?
neden dolusun canım anlat bakalm biraz rahatlarsın

kız nilüş sendemi kasım annesisin yoksa ? naber canım , epeydir görüşemedik , accuk dedukodu yapalım , oğluşun nasıl ? diğer topikte hiç yazan yok galiba dimi :26: doğuran gitmiş :26:

cnm sen Antalyadasin diye soruyorum eve temizlikci almak istiyorum bildigin titiz bayan var mi yada isini duzgun yapan temizlik firmasi. bebekle tek basimayim temizlik yapiyorum ama dip bucak olmuyor hijjen istiyorum

yokcanım malesef , bende eve taşınacağımızda temizlik şirketi tuttuk ama arkalarından birde ben temizledim , içime sinmedi , ben kendim yapıyorum temizliğimi o yüzden tavsiye edebileceğim birisi veya şirket yok , sen çalışınca tabiki yapamazsın zaten

benim cadı canı isterse bakıyo istemezse bağır dur hiç oralı olmuyor , ama hiç tepki vermiyorsa mutlaka bi sor doktoruna sen

kızllar ben topıgımı hıc bırakmayanlardanım sırf buraya gırebılmek ıcın telefonuma net paketı alıyorum zaten dogumda sancı cekerken bıle aradaslarımı bılgılendırdım..normalde 18 ekımdı kızımın dogucagı tarıh ama ben rutın kontrollerımıze gıttıgımde 8 eylul de dunyaya getırdım kızımı cok hazırlıksız yakalandım valla..ama her dk arkadaslara neler oldugunu yazdım..esım amelıyathaneye ınerken elıden telefonu aldı yeter artık tugce doguruyorsun dedı..hatta normal dogsaydı sıpa dogdugu anda foto cekıp paylasıcaktım ama kısmet olmadı..neyse umarım sızlerde bu yenı topıkte benım gıbı her dk burda olursunuz:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)

canım meyve emzikleri var ben araştırdım bebedorunki bpa sız ondan alıcam , e-bebektede var , meyveyi içine koyuyorsun hem somuruyor hem dişlerini kaşıyor ama posasını yutamıyor çünkü file içinde , bende alıcamda internet istesinde kalmamış e-bebekin , mağazayada gidemedim bu ara , bence kullanışlı bişeye benziyo deneyip görmek lazım 10-12 tl bişey sanırım

Back