- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
Kızlar yepyenı bır sayfa buyrun sohbete
ben yazayimismim Sevil bebisimin Omer 3 ekim dogumlu ve bir de size eski topikde soylememistim ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum hissetdinizmi hicc
aparatif yemekten bıktım , abur cubur yemekten zayıflayamıyorum , canım şöyle mükellef bir sofra istiyor , dolmalar , sarmalar , çorba , sulu yemek , kebap ta olsun , ha bide tatlılarrrrr larrr yanlız :)) 1 tanede değil , reklamlarada koymuşlar , hiç bizi düşünen yokne zaman normale dönüp alışverişimizi yapıp yemekleri çeşit çeşit yapacağımız günler gelecek acaba ? bugün bi markete indim en fazla 200 metre , kızımıda kangrusuna koydum , belim koptu gidip gelene kadar
Ahmet Pasaya masaallah canimcook seker cook tatli bi bebek
aparatif yemekten bıktım , abur cubur yemekten zayıflayamıyorum , canım şöyle mükellef bir sofra istiyor , dolmalar , sarmalar , çorba , sulu yemek , kebap ta olsun , ha bide tatlılarrrrr larrr yanlız :)) 1 tanede değil , reklamlarada koymuşlar , hiç bizi düşünen yokne zaman normale dönüp alışverişimizi yapıp yemekleri çeşit çeşit yapacağımız günler gelecek acaba ? bugün bi markete indim en fazla 200 metre , kızımıda kangrusuna koydum , belim koptu gidip gelene kadar
tesekkur ederim canim.
tabiki soylerim. adim tülìn istanbulda yasiyorum oglum ahmet 19 ekim dogumlu...
memnun oldum Tulincim Tugce yok Ece iyidir umarim
gel kız ben sana hazırlıyım soyle guzel bır sofra..esra gırınce gorur herhalde burda oldugumuzu???
ece muhallebı yemekle meskul suan uyumadıda huysuz merak etmeyı bır yandanda sofra hazırlamaya calısıyorumm
vardır canım illaki bi sebebi :26: sıkma canını artık yapıcak birşey yok , önümüzdeki ay normale döner inşallah kilo alımı , birde kafanı karıştırmak istemem ama sen bakıcıyla yanlızmı bırakıyorsun bebeğini ?
kizlarrr hadi ama yeni topikte yazalim neyazacaksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?