2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ben yazayim ismim Sevil bebisimin Omer 3 ekim dogumlu ve bir de size eski topikde soylememistim ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum hissetdinizmi hicc

aparatif yemekten bıktım , abur cubur yemekten zayıflayamıyorum , canım şöyle mükellef bir sofra istiyor , dolmalar , sarmalar , çorba , sulu yemek , kebap ta olsun , ha bide tatlılarrrrr larrr yanlız :)) 1 tanede değil , reklamlarada koymuşlar , hiç bizi düşünen yok ne zaman normale dönüp alışverişimizi yapıp yemekleri çeşit çeşit yapacağımız günler gelecek acaba ? bugün bi markete indim en fazla 200 metre , kızımıda kangrusuna koydum , belim koptu gidip gelene kadar

offf tam yarama basdin ben yemek pisiriyorum genelde ama patates kizartma makarna corba gibi seyler dolmayi sarmayi tatliyi haftada bi kez yaparim o gun evde bayram gibi olur bize

gel kız ben sana hazırlıyım soyle guzel bır sofra..esra gırınce gorur herhalde burda oldugumuzu???

gel kız ben sana hazırlıyım soyle guzel bır sofra..esra gırınce gorur herhalde burda oldugumuzu???

ben de simdi seni soruyordum gelmissin bile Esraya ozel msj yazabilirsin girirken onun da haberi olsun ben henuz arkadaslik yollamadim da
hadi kur canim bende istiyorum

evet yanlız bırakıyorum canım neden ki? ama güvendiğim bildiğim bir insan önceden de tanıdığımız biri, arkadaşımızın annesi

oğlumun tepkisinden de farkediyorum onu sevdiğini, onu görünce heyecanlanıyor mutlu oluyor kucağına gitmeye çalışıyor

kizlarrr hadi ama yeni topikte yazalim neyazacaksak

neden taşındık?

hayırlı olsun yeni topiğimiz, neden taşındık kızlar?

diğer topiğe yazdığımı buraya da kopyaladım

yeniden mi tanışıyoruz ben elif, oğluşum doruk

merhaba kızlar diğer sayfadan sizi hep takip ettim ama yazmak nasip olmamıştı benimde kızım var gökçen bende yasemin alanyada yaşıyorum bizide aranıza alırsanız sevinirim benim minnoşumda tuğçenin kızı gibi prematüre 1 kasımda doğacaktı aceleci kuzum 30 eylülde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…