- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
günaydın herkese kızlar benimde kasım bebişimvar hemde 1 kasım biz çorluda oturuyoruz ve benim kızım tamda çorlunun kurtuluşunda doğdu.
doğum günü hiç unutulmasın diye..
şu ekim kasım topiğine ortak bi isim bulaydık daha iyi olmazmıydı:):):)
bizimkiler kasım melekleri :):)
benimde ilk düşündüğüm bu olmuştu ; ortak bir isim ...
sonbahar bebekleri ... gibi mesela değil mi gulden =)
sendemi antalyalısın ? ne çok antalyalkı varmış :)) nerde yaşıyorsun peki ?
normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)
canım ben antalyalıyım ama istanbula gelin geldim .
Günaydın güzel anneler ve bebişleri..
normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)
hümmm benimde kociş istanbullu ama ben onu antalyalı yaptım burada yaşıyoruz :)) eşimin sülalesi istanbulda ama uzak olunca pek kaynaşamadık pekte iyi oldu gerçi
bencede katılıyorum ama çocuk tam doğarken çok sancı olmuyor ben öncesinde suni sancı olduğu için çok çektim sancı odasına telefon alınmıyordu ama ben çaktırmadan aldım dakika başı eşime mesaj atmıştım
sen antalyalımısınn canım dünya göz ün orda otyuran senmiydin hamileyken konusmustuk sanki
bende suni sancıyla doğurdum , aman allahım o nasıl bişey öyle ama eşim yanımdaydı , sancı geldikçe ona sarıldım beraber yere çömeldikşimdi düşünüyorumda biz aslında beraber doğurmuşuz , canım kocam yaa , oda ben kadar yaşadı o doğum anını
kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde
bende suni sancıyla doğurdum 18 saat sancı çekmiştim , normal doğumun doğal sancılı olanı güzeldir herhalde =) sunisini denedim hiç hoşuma gitmedi
aa bende ısterım tugcecım
ısım:Songül
bebek:Aras
d.tarıhı:19.10.2012
sehir:Sakarya
kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?