2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benimde ilk düşündüğüm bu olmuştu ; ortak bir isim ...
sonbahar bebekleri ... gibi mesela değil mi gulden =)

normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)

aynı fikirdeyim ben doğururken daha bebek çıkar çıkmaz tut die doktor elime verdi benim hafızamda o ilk gördüğüm an hiç silinmicek çirkin kızım o ilk halini düşününce nasılda değişti şimdi , Allahım hepsini korusun meleklerimizin

normal doğsaydı o acıyla bence o fotoğrafı çekemezdin =)

bencede katılıyorum ama çocuk tam doğarken çok sancı olmuyor ben öncesinde suni sancı olduğu için çok çektim sancı odasına telefon alınmıyordu ama ben çaktırmadan aldım dakika başı eşime mesaj atmıştım

kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde

bende suni sancıyla doğurdum , aman allahım o nasıl bişey öyle ama eşim yanımdaydı , sancı geldikçe ona sarıldım beraber yere çömeldik şimdi düşünüyorumda biz aslında beraber doğurmuşuz , canım kocam yaa , oda ben kadar yaşadı o doğum anını

bende suni sancıyla doğurdum 18 saat sancı çekmiştim , normal doğumun doğal sancılı olanı güzeldir herhalde =) sunisini denedim hiç hoşuma gitmedi

Son düzenleme:

bizimkide fiks mutlaka beşte uyanıyo ama bende konuşmadan uyutmaya çalışıyorum belli olmuyo uyanma saati ama gece uykularımız fena değil..
bu arada ben o yazdığın şarkıları genelde kensi sesimden dinletiyorum
müzik dinlemeye gelince biz klasik müzik dinletiyoruz..

bende suni sancıyla doğurdum 18 saat sancı çekmiştim , normal doğumun doğal sancılı olanı güzeldir herhalde =) sunisini denedim hiç hoşuma gitmedi

bende normal doğum videoları seyrediyorum hiç benim gibi değil , bende sabah 8 den akşam 9 a kadar çektim o suni sancıyı , rahim açılmadı akşama kadar , yalvardım sezaryen yapın die , yapcaz deyip oyaladılar beni gerçi şimdi dua ediyorum orası ayrı ama heleki son 4-5 saat öldüm öldüm dirildim , sesimden hastane ayağa kalkmış , kadının biri normal doğurcakmış ama benim sesimden korkup kasılmış , mecburi sezeryan yapmışlar doğurduktan sonra hemen ayağa kalktım ama , doktor ebeye kesmeden doğurtucam dediğinde ben panik oldum resmen , kesinnnnnn çıkmaz buuuuu :)) eşim hala gülüyo hatırladıkça

kıdemli anneler geceleri ne kadar aktifsiniz nasıl dayanıyorsunuz uykusuzluga bebisler sabah kaçta kalkıyor benim kız sabah saat 7 de ayakta hele dün gece sabah 5 gibi kendi kendine gülüyor ses çıkarıyo emzirdim koydum yatağına bi gülsem tamam uyumaz bi daha biliyorum hiç pas vermedim sallamadım da eşim namaza kalktı o ara baktı kız uyanık gülüyo nerdeyse kaldırıp sevecek zor engel oldum isim sonunda ben uyutacam değil mi- bi de birşey soracam kızlar bebislere müzik dinletiyorsaniz biraz şarkı adı alabilir miyim repertuarı genişletmek istiyorum. Bizim kız yalın kucucuğum, candan erçetin melek kutsi melek sonra ali babanin çiftliği bak postacı geliyorluc kurbağa son olarak mini mini bir kuş başka çeşit var mi sizde

Herkese selamlar, geçmişi okuyamadim.
Yaren dün gittim kontrole. Akşam yazacaktım uyuyakalmisim. Kaşinti olabilir dedi. Damla varmış. Ama aylik kontrole kadar bekleyelim dedi. Ayrica polar, yünlu , sentetik giysi, battaniye kullanmayin dedi. Diyete devam. Sıkıntı dişten de kaynaklanabilirmis. Canim bu arada sen süt yumurta yiyormusun?

ben ninni perisi cd sini dinletiyorum ama hepsini sevmiyor , bikaç tane var içinde güzel

Gunaydin kizlar.bebislerle guzel gun geciririz insallah.
Bende suni sanci ile dogum yaptim ama ben dansliydim.sabah 8de suni sanci vvermeye basladilar oglen 1:40ta dogurdum.hatta bebegin basi gelmis olarak dogumhaneye alindim.benim esim sehir disindaydi.dogum yaptigim aksam ancak gelebildi.yanimda annem vardi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…