• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Işte elif sena miz...

maşallah çok tatlı gerçekten allah sizlere bağışlasın onu geleceği güzel olur inş......

img8431smallwu5.jpg

maşallah ya tatLıLığa bakarmısın yeyim ben seni :1hug: ALLahım nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün annesi :nazar:

ay allahım bu ne güzellik minik meleğine nazar değmesin maşallah allah sağlıkla mutlulujkla huzur içinde büyütmeyi nasip etsin canım benim tebrikler

oooy oyyy mşaALLAH rabbim ne büyüksün çok duygulandım arkadaşım bende istiyorum:)

Maaşallah,pek bir güzel yavrum.Allah analı babalı büyütsün canım...

rabbim nazarlardan saklasın..çok güzel elif senamız:))

inşallah gelin olurkende görürsün kızını.allah uzun ömüreler versin kızına. benimde kısmetse inşallah kızım olucak gün sayıyoruz,allah benim kızımada uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
masallah masallah cok guzel bir bebegin olmus Allah hastaliktan kotuluklerden korusun hayirli bir evlat olur insallah. gozyaslarimi tutamadim yazini okuyunca darisi basima Allahim banada nasip eder insallah o duygulari.

maşallah çok tatlı yaa allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah

Maşallah canım çok tatlı
Allah bağışlasın,hayırsı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Bu cetveldeki resimde kızıma benziyor :)))
Pek şeker yerim ben onu.

aman aman ne cici ne seker bi melek bu:)
saglikla büyütmek nasip olsun canimcim sana
kaderide insallah kendi gibi güzel olur

Canım hayırlı uğurlu olsun, maaşallah pek de güzelmiş :)) nazar değmesin... Sağlık ve sıhhatle inşaallah :nazar:a.s.

Back