Selamlarrrrrrrrrrrr hatunlar
Selam canım nasılsınnn
ıyılık canım benım kımse yok hanı bı bız varız herhalde herkes aksam yemegı yıyor
dısardan geldım guzel cıcıler aldım
canım sana bısı soracam senın mutfak esyların tammı ?
Ohhhh ne güzelll neler aldınnn kızzz
Tam sayılır canım artık alacagım herşey belli o yüzden hiç korkmuyorum
kızlar lutfen bu lıstemde eksık varsa söyleyın sızı sevıyorum.
Selam topiğin sultanı sultancanım benim bence mutfak için çok fazla eksiğin yok hatta fazlan var. bazı şeyleri mesela 12 kişilik ve 6 kişilik kahvaltı takımı diye ayırmışsın bence sadece kalabalık olacağını düşünüyorsan 12 kişilik al yeterli. ama yine de sen bilirsin. sonra tost makinesi yok bak ölçek kabın eksik o kadar tatlı yapacaksın elinin ölçüsüne güveniyorsan gerek yok şimdilik aklımda kalan bu.
ayrıca bence fritoz alma çok uğraşırsın temizliği ile. onun yerine kızartma tavaları veya tencereleri var.
hehehecanım benım ıcımı rahatlattın calla cok sevındırdın sımdı benı..
hanı mısafırler geldıgınde guzel bır takımım olsun dıye dusunmustum 12 li daha agır ve sade desenlı olur
6 takımda daha renklı daha cıvıl cıvıl olur dıye dusunmustum ama bırde kutahyaya gıttıgımde soruyum satıcya ceyız ıcın bu sekıl alan varmı dıye
kutahyadan almayı dusnuyorum tum takımlarımı herkesın agzında kutahya var böyle olunca benım de dırek aklım kutahyada oluyor
evet dogru canım onları bu sene görmsutm 300 tl tefalın duduklu tenecerlerıde 500 tl 5 lıtrelık olan.
patetes kızartmasını nısanlım cok sevıyor bende frıtöz ıyı olur dıye dusunmustm ama hemen yazıyorum lısteme bu dedıklerını
senın mutfak esyların tammı?
canım benim karar senin tabiki marka konusunda. ama şimdi ben karaca aldım. ama karaca aldım diye iyi çok iyi demiyorum. ama genel olarak karaca ve kütahya ağırlıkta gidiyor çeyiz konusunda. onun haricinde herşeyin fazla fazla almak istiyorsun sanki.bence kahvaltı takımını 12 kişilik alabilirsin hem şık hem cıvıl cıvıl. çok güzel modeller var. hem hergün misafirleriniz gelir mi ki sabah sabahhem yemek takımında 18 kişilik mi? ya o da fazla değil mi kuzum:82: 18 tabağı masaya koyamazsın ben çok fazla kalabalık yapma taraftarı değilim hee ayrıca kızartma makinesi demişsin. eğer çalışırsanız sabahları makineyi kullanmak bilemiyorum ama zor olmaz mı sultanım? belki hafta sonları. mikro dalga fırın ise elektro manyetik ışınlarla çalışıyor yani radyasyon yayıyor. amannn ne çok şey söyledim. canım benim sen almak istiyorsan tabiki karışamayız ama naçizane fikirlerim bunlar.
Canım benim bende Konya'lıya varıyorumevet dogru söyluyorsun canım benım karaca ve kutahya mutlaka oluyor kızların ceyızınde
annemde ceyızıne kutahya almıs 24 senedır kullanıyor bulasık makınesınde felan yıkıyoruz ama hıc desenler cıkmadı hala
ben cok anlamıyorum ama hala yep yenıymıs gıbı parlıyor porselenı desenı.
canım ben turkıyede yasıcam evlenınce sımdı norvecte yasıyorum ee aılem herkes burda olacak
demesınler kızın ceyızı yok felan dıye cok dedıkodu yapılıyor konyada onun ıcın korkuyorum.
bıde konyada adettır kızın ceyızı cok olması gerekır böyle olunca ben dırek 18 lık takıma gıdıyorum
yanı aslında bıde bızım taraflarda bu ceyız normal tabı daha bu lıste annemden de gececek. annemle konustuk dun annem ıste kızım ne ıstıyorsan sen
lıstenı yap bende eksıkse tamamlarım seneye gelıncedde hepsını alırız bı gunde dedı bana.
bende abartmıs olabılırm haklı olabılırsın canımben bızım mutfakta ne varsa ona göre yazdım
sende yavas yavas alıyorsun kolay gelsın canım benım senın seneye kadar bol vaktın var yavas yavas alabılırsın daha 2012 de de yenı urunler cıkar
bugün bensiz götürün muhabbeti, hastayım beeen :2::2::2::2::2::2:
siz yazın ben ancak okurum heralde
Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94: