2012' de yazın evlenecekler

ıyılık canım benım kımse yok hanı bı bız varız herhalde herkes aksam yemegı yıyor

dısardan geldım guzel cıcıler aldım

canım sana bısı soracam senın mutfak esyların tammı ?

Ohhhh ne güzelll neler aldınnn kızzz
Tam sayılır canım artık alacagım herşey belli o yüzden hiç korkmuyorum

Son düzenleme:
Ohhhh ne güzelll neler aldınnn kızzz
Tam sayılır canım artık alacagım herşey belli o yüzden hiç korkmuyorum

ıc camasırı aldım canım ama buraya koyamıyorum malesef:44:

masallah sen herseyını almıssın ben bı lıste yaptım bunların hepsını alacam bı baksana eksık varmı

18 kısılık yemek takımı
6 kısılık yemek takımı
12 kısılık kahvaltı takımı
6 kısılık kahvaltı takımı
Kahvaltı setı kahvaltı ıcın Yumurtalık zeytınlık
1 tane katlı servıs tabagı özel gunler ıcın ıdeal
1 takım turk kahvesı fıncanı
2 cesıt 6 kahve takımı
8 tane ılgınc kupa
Salata tabagı veya kasesı
Sutlu tatlılar ıcın kucuk kase
4 tane buyuk kase veya tabak (cıps ve mısır ıcın)
Uzun dıkdörtken kayık tabak (kurabıyeler veya aparatıfler ıcın)
20 takım cay bardagı ve cay tabagı
6 adet buyuk cay bardagı kahvaltılar ıcın
6 tane buyuk boy bardak
Frezen, milkshake, ve smoothie bardagi
12 tane mesrubat bardagı
Blendır meyve ıceceklerı ıcın kucuk pratık(kullanımı kolay olan)
Normal blendır buyuk olan
Kahve makınesı
Caydanlık ve suzgecı
Cay kasıgı ve şekerlık
buyuk kavonoz (kurubaklagıl ıcın)ve baharatlıklar
şıkk bır tepsı
mutfak masası ıcın şıkk bır aksesuar
Ekmek sepetekı bırtane kapaklı (ekmeklerı muhafaza etmek ıcın
Ekmek sepetı kucuk sofraya koymak ıcın
Suzgec 1 kucuk bırde buyuk(prınc ve makarnalar ıcın)
Borcam (yemek ve pastalar ıcın)
cerezlıkler ( kucuk olanlar tercıhımdır)
Pecetelık
18 kısılık catal bıcak takımı ıcınde hersey olan( kepce spatula vs)
6 kısılık catal bıcak takımı kahvaltılar ıcın uygun olan
Rende, limon sıkacagı, gazoz acacagı, surahi, sarımsakdöğen patates sogan
Cheescake ve yas pastalar ıcın özel kalıplar
Celık tencere takımı
Teflon tencere takımı
Tava hem buyuk hem kucuk
Tezgah ustu kasılıklık
Buzdolabı ıcın magnet
Dondurmalıklar
Saklama kapları
meyveler ıcın şık buyuk bır porselen
kek fanusu (kapaklı ve ayaklı olanı)
derın kaplar pasta yapmak
yaglık sırkelık ve sosluklar
tuzluk ve bıberlıkler
dograma nıhalesi
özel bıcaklar( et bıcagı salata bıcagı meyve bıcagı ekmek bıcagı)
mutfak makası
ketıl,frıtöz, mıkro dalga, ekmek kızartma makınesı, tost makınesı
tereyag kabı

Son düzenleme:
kızlar lutfen bu lıstemde eksık varsa söyleyın sızı sevıyorum.

Son düzenleme:
kızlar lutfen bu lıstemde eksık varsa söyleyın sızı sevıyorum.

Selam topiğin sultanı sultan canım benim bence mutfak için çok fazla eksiğin yok hatta fazlan var. bazı şeyleri mesela 12 kişilik ve 6 kişilik kahvaltı takımı diye ayırmışsın bence sadece kalabalık olacağını düşünüyorsan 12 kişilik al yeterli. ama yine de sen bilirsin. sonra tost makinesi yok bak ölçek kabın eksik o kadar tatlı yapacaksın elinin ölçüsüne güveniyorsan gerek yok şimdilik aklımda kalan bu.

ayrıca bence fritoz alma çok uğraşırsın temizliği ile. onun yerine kızartma tavaları veya tencereleri var.

hehehe canım benım ıcımı rahatlattın calla cok sevındırdın sımdı benı..

hanı mısafırler geldıgınde guzel bır takımım olsun dıye dusunmustum 12 li daha agır ve sade desenlı olur

6 takımda daha renklı daha cıvıl cıvıl olur dıye dusunmustum ama bırde kutahyaya gıttıgımde soruyum satıcya ceyız ıcın bu sekıl alan varmı dıye

kutahyadan almayı dusnuyorum tum takımlarımı herkesın agzında kutahya var böyle olunca benım de dırek aklım kutahyada oluyor

ayrıca bence fritoz alma çok uğraşırsın temizliği ile. onun yerine kızartma tavaları veya tencereleri var.

evet dogru canım onları bu sene görmsutm 300 tl tefalın duduklu tenecerlerıde 500 tl 5 lıtrelık olan.

patetes kızartmasını nısanlım cok sevıyor bende frıtöz ıyı olur dıye dusunmustm ama hemen yazıyorum lısteme bu dedıklerını

senın mutfak esyların tammı?

Son düzenleme:

canım benim karar senin tabiki marka konusunda. ama şimdi ben karaca aldım. ama karaca aldım diye iyi çok iyi demiyorum. ama genel olarak karaca ve kütahya ağırlıkta gidiyor çeyiz konusunda. onun haricinde herşeyin fazla fazla almak istiyorsun sanki.bence kahvaltı takımını 12 kişilik alabilirsin hem şık hem cıvıl cıvıl. çok güzel modeller var. hem hergün misafirleriniz gelir mi ki sabah sabah hem yemek takımında 18 kişilik mi? ya o da fazla değil mi kuzum:82: 18 tabağı masaya koyamazsın ben çok fazla kalabalık yapma taraftarı değilim hee ayrıca kızartma makinesi demişsin. eğer çalışırsanız sabahları makineyi kullanmak bilemiyorum ama zor olmaz mı sultanım? belki hafta sonları. mikro dalga fırın ise elektro manyetik ışınlarla çalışıyor yani radyasyon yayıyor. amannn ne çok şey söyledim. canım benim sen almak istiyorsan tabiki karışamayız ama naçizane fikirlerim bunlar.

yok canım nerde tam olsun daha yeni başladım almaya. 1 aydır yapıyorum. çok araştırıyorum o yüzden seçici davranıyorum.

evet dogru söyluyorsun canım benım karaca ve kutahya mutlaka oluyor kızların ceyızınde

annemde ceyızıne kutahya almıs 24 senedır kullanıyor bulasık makınesınde felan yıkıyoruz ama hıc desenler cıkmadı hala

ben cok anlamıyorum ama hala yep yenıymıs gıbı parlıyor porselenı desenı.

canım ben turkıyede yasıcam evlenınce sımdı norvecte yasıyorum ee aılem herkes burda olacak

demesınler kızın ceyızı yok felan dıye cok dedıkodu yapılıyor konyada onun ıcın korkuyorum.

bıde konyada adettır kızın ceyızı cok olması gerekır böyle olunca ben dırek 18 lık takıma gıdıyorum

yanı aslında bıde bızım taraflarda bu ceyız normal tabı daha bu lıste annemden de gececek. annemle konustuk dun annem ıste kızım ne ıstıyorsan sen

lıstenı yap bende eksıkse tamamlarım seneye gelıncedde hepsını alırız bı gunde dedı bana.

bende abartmıs olabılırm haklı olabılırsın canım ben bızım mutfakta ne varsa ona göre yazdım

sende yavas yavas alıyorsun kolay gelsın canım benım senın seneye kadar bol vaktın var yavas yavas alabılırsın daha 2012 de de yenı urunler cıkar

Son düzenleme:
Canım benim bende Konya'lıya varıyorum ama onların benden böyle beklentileri yok. ama sırf senin mutfağın bir kamyon yapar kuzum yaa bana dedi ki nişanlım öyle abartıya kaçma. kullanabileceğimiz ne varsa onları almaya çalış. bende yook ne öyle dul kadın mı alıyorsun dedim :82: güldü ben alma demiyorum ki aşkım kullanabileceğimizi al diyorum demişti. rahatlamıştım. mesela ben fazla plastik ürün almamaya çalışıyorum alırsamda altında 5 yazısına bakıyorum varsa biraz daha sağlıklı. cam ve ahşap. fritöz mikro dalga ekmek kızartma makinesi.ve aman bu kızın hiç çeyizi yok dedirtmem ama abartıya da kaçmam tatlım

ben geldim kızlar,iyi akşamlar...bugün yazdıklarınızı okudum okudum geldim
bugün bensiz götürün muhabbeti, hastayım beeen :2::2::2::2::2::2:

siz yazın ben ancak okurum heralde

geçmiş olsun fıstıklaaaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…