- 9 Mayıs 2024
- 625
- 2.042
Kusura bakmayın ama saf çıkarcı ve yüzsüz bir ablanız var. Ailemin diğer üyeleri de. Tam nefretlikHaklısınız,burda benim konumda bir kısım beni haklı bulmuşken bir kısım eşimi haklı bulmuş.Şunu bile yazanlar olmuş eşiniz iğrenç biri ailenizin size ve ablanıza yapılanların hesabını tutmuş demek ki hesapçı bir adam vs.. Alsında asla böyle biri değil.O bana yapılan haksızlığa üzülüyor.Ailemden bana 1 toka hediye bile gelse benden önce eşimin yüzü gülüyor.Ben mutlu olacağım diye benim adıma mutlu oluyor.Hediyenin değerinin önemi yok ne olursa.O sebeple eşimin niyetini en iyi ben bildiğim için kötü niyetli olmadığınıda biliyorum.Adaleti hakkı savunur her zaman,eğer elinde varsa bir çocuğuna yapıyorsan diğerlerinede yapacaksın.Hepsine yapabilecek bir durumunda yoksa hiçbirinede yapmayacaksın der her zaman.Ve kendi ailesine karşı tutumuda bu şekildedir herzaman.Eşim 2 kardeş.Erkek kardeşi var ondan yaşça küçük.Eşimden önce evlendi mesela eşim o zamanlar kardeşi evlendiğinde yarım altın taktı kendi erkek kardeşine.Ve biz evlendiğimizdede eşimin kardeşide yarım altın taktı.Eşitlik sağladılar bu şekilde.Normalde eşitlikten yanayım ablan bize çeyrek taktı bende eşitlik sağlayacak olsaydım bende ona çeyrek takardım ama ben yine daha fazlasını takıp yarım takıyorum dedi.Ama bende yarım taksak biliyorum ablam alınacak bana verdiği değere bak yarım takıyor diye düşünecek durumları iyi ama bana yarım taktı diyecek.Ben ona “Eee sende bana çeyrek taktın ben yine daha fazlasını taktım”desem bile ablam “O zamanlar ben çalışmadığım halde elimden gelenin en iyisini yaptım eğer ben evli olsaydım sana bilezikten aşağı takmazdım”diyecek
Ben olsam eşinizin yerinde yüzlerine zor bakarım. Eşiniz sizi seviyor ve önemsiyor belli ki