2012' de yazın evlenecekler

Çook Teşekkür ederim Canım iyiyimm

Evlilik İşte Bildiğin gibi Yuvarlanıp gidiyoruz

Hayat Bir Şekilde Devam ediyorr

Sen Nasılsın Canım ?? Sende nasıl gidiyorr ???
Ohh iyi maşallah
Valla benim de iyi gidiyor çok şükür canım. Sabah işe, akşam eve yetmeye çalışıyorum işte
Bi koşturmacadır gidiyor yani

tebrik ederim :) mutluluklar, bizde yazın evlendik ama bir düğünümüz bile olamadı ,ühü, hatta az kalsın bebeğimiz önden geliyodu nikahı yetiştiremiyoduk bu saatten sonrada komik olur heralde dimi:) bebekle düğün falan ..

Merhaba kızlar, bu yaz düğünüm var ve her düğün öncesi mobilya telaşı bende de var. Beğendiğim bir marka var ve bu marka ile ilgili internette yorumlara bakarken buraya denk geldim. Sizden ricam bu ürün hakkında yorum yapmanızdır ürün çok güzel gözüküyor Mobiliyum Nills mağazasına gittik orada gördük fiyatıda ürüne göre çok uygun geldi ama bu marka ile geçmiş tecrübesi olan birileri var mı? Satış sonrası hizmetler vs. nasıldır? Marka ürünün arkasında duruyor mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

...

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Avşar gelinlik sahibi kadından uzak durun. Ufacık birşey yüzünden kendini neredeyse yerlere atacaktı. Gelinlik tesliminde sorun cıkarıp magazadan kovmaya çalıştı. Tahrik edip üzerine yürümemizi sağlamak için akla gelmeyecek hakaretler etti. Beddualar edip düğün öncesi moralimizi bozmaya çalıştı. Amacına ulaşamadı. Umarım ettiği beddua kendisine döner.

2012 gelinleriiiii nasılsınız nasıl gidiyor hayat 2021 gelinlerine varmı bir öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…