- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
- Konu Sahibi Kubra56565
Azgınlığın devam ediyor kızım biz söndüremeyiz ama erkeksin herhalde burada takılıyorsunanlamadım şimdi ben anlamadığım için azgınlık mı yaşayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azgınlığın devam ediyor kızım biz söndüremeyiz ama erkeksin herhalde burada takılıyorsunanlamadım şimdi ben anlamadığım için azgınlık mı yaşayacağım
hdgdjsksla manidar olmamış mı? Sanki öyle olmuş gibi hayal kırıklığına bürünülmüş.TDK nın gözleri yaşlı
Şimdi yazmak istedi… Eli çarptı sanırım….
Terbiyesizliğin lüzumu yok ayrıca sana azacak değilim bin tane olsa, bunu yetkililer göz önünde bulundursun.Azgınlığın devam ediyor kızım biz söndüremeyiz ama erkeksin herhalde burada takılıyorsun
Benim hiç bir zaman çetem olmadi sadece yazdıklarımı seven ve nokta atışı yorumlar yaptığım için beğenenler var benim bir çeteye sence ihtiyacım var mı ema seni yıllardır tanıyorum konulara gelip alakasız mesajlar yazıp yazıp gidiyorsun bence baya komiksin eğlendiriyorsun beni senden rahatsızlığım yok :)Sen de alay eden dalga geçen alanlarda 1 numarasın bir de bilindik çetenin var beraber hareket eden
Abla asıl sen Allah'tan kork, bi ton uyardık seni burda, yanından gelmiş gibi savunuyodun herifi, bizlik bi durum yok kendin ettin kendin buldun.Sizi ilgilendirmez sizin gibi insanlardan Allah korusun kadın kadının düşmani zaten karşı tarafa şerefsiz diyeceğibe bana neler diyorsnz Allah'tan korkun ben bir şey yapamdim sadece kendini nasıl tanittiysa iyi biri olduğuna inandım
Başka çerçeveden bakmayı seviyorumBenim hiç bir zaman çetem olmadi sadece yazdıklarımı seven ve nokta atışı yorumlar yaptığım için beğenenler var benim bir çeteye sence ihtiyacım var mı ema seni yıllardır tanıyorum konulara gelip alakasız mesajlar yazıp yazıp gidiyorsun bence baya komiksin eğlendiriyorsun beni senden rahatsızlığım yok :)
O teklif etti sende kabul ettin burda zoraki bisey yokki adam merak ediyorum acaba devam etseydiniz ona cirkin yaşlı dermiydiniz madem cirkin yaşlıydı başta kabul etmeseydin yok ısrar etti yok bilmem ne bunlar bos iş bir insan birini kabul etmese hemde beğenmediği birini karşı taraf ne yapsada kabul etmezNiye tutmasın hanımefendi bnele nasıl konuştu biliyor msnz bipolar gibi bambaşka gibi ben ne kadar üzldm bir günlük ilişkinin de ahı tutar bin yıllık ilişkinin de zaman değil de insana umut verip yarı yolda bırakmak sözünü tutmamak mühim bunu yalnız Allah bilir bne Allah'a havale ettim kimsenin ettiği yanına kalmaz bir gün bile olsa boşuna zamanımı çaldı umut verdi defoldu bu kul hakkı ben hakkımı helal etmiyorum hayatında mutluluk görmesin görmezde baştann demiş diyorsunuz da baştan neyi demiş ne demek istiyorsunuz üç ay evlilik istiyium diyen adam birden sapık kişiliğini ortaya döktü
Bu konı o konu degıl. Psıkoloji bambaska bır alan.. Her haltı yapıp babam sevmedı, anam sevmedı artık bahane.. Bu olay suna benziyor. Cocukları tacız edıp kişiyi aklamak toplumun sesını kesmk için ama o kişi de cocukken tacıze ugradı demeye benzıyorEvet ergenlerde yüksekte bu hormon yok diyemeyiz ,ama çoğu kızımız geliştirmiyor kendini baba sevgisi eksik kızım babandan sevgi gördün mü sen konu sahibi!
Bır matematik, fen ogretmni olabıldıgını hıc dusunmuyorum. Dın ogretmni de olmasın. Hatta ogretmn olmasın . Örumcek dusuncelerını bızım cocuklarımıza asılamasın. Aklı basında dın nedır ne olmalıdır dıgru duzgun anlatan kalmadıNeyse inşallah Din Kültürü öğretmenidir konu sahibi. En azından Matematik Türkçe falan olmasın da. Allah muhafaza
Üzgünüm ama ben geliyorum diyen kazanın da günahı olmaz. Adam size bağıra bağıra ben sıkıntılıyım iki ayda internetten tanıdığım görmediğim insana evlenelim diyorum problemlerim var dedi siz duymamayı seçtiniz. Ahınızın tutacağını ummak saçmalık olur.Niye tutmasın hanımefendi bnele nasıl konuştu biliyor msnz bipolar gibi bambaşka gibi ben ne kadar üzldm bir günlük ilişkinin de ahı tutar bin yıllık ilişkinin de zaman değil de insana umut verip yarı yolda bırakmak sözünü tutmamak mühim bunu yalnız Allah bilir bne Allah'a havale ettim kimsenin ettiği yanına kalmaz bir gün bile olsa boşuna zamanımı çaldı umut verdi defoldu bu kul hakkı ben hakkımı helal etmiyorum hayatında mutluluk görmesin görmezde baştann demiş diyorsunuz da baştan neyi demiş ne demek istiyorsunuz üç ay evlilik istiyium diyen adam birden sapık kişiliğini ortaya döktü
Ne bileyim öğretmen dediler yüreğime indi zaten. Bari temel ders öğretmeni olmasın diye dua ediyorum şu anBır matematik, fen ogretmni olabıldıgını hıc dusunmuyorum. Dın ogretmni de olmasın. Hatta ogretmn olmasın . Örumcek dusuncelerını bızım cocuklarımıza asılamasın. Aklı basında dın nedır ne olmalıdır dıgru duzgun anlatan kalmadı
Dusunsene ogrencısın ve buda senın ogretmenın. ÇıldırırsınNe bileyim öğretmen dediler yüreğime indi zaten. Bari temel ders öğretmenş omasın diye dua ediyorum şu an
hdgdjsksla manidar olmamış mı? Sanki öyle olmuş gibi hayal kırıklığına bürünülmüş.
Ava giden adam ava dönüşünce uçmuş kaçmış gitmiş bu arada