sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de alay eden dalga geçen alanlarda 1 numarasın bir de bilindik çetenin var beraber hareket eden
Benim hiç bir zaman çetem olmadi sadece yazdıklarımı seven ve nokta atışı yorumlar yaptığım için beğenenler var :KK66: benim bir çeteye sence ihtiyacım var mı ema seni yıllardır tanıyorum konulara gelip alakasız mesajlar yazıp yazıp gidiyorsun bence baya komiksin eğlendiriyorsun beni senden rahatsızlığım yok :)

Sizi ilgilendirmez sizin gibi insanlardan Allah korusun kadın kadının düşmani zaten karşı tarafa şerefsiz diyeceğibe bana neler diyorsnz Allah'tan korkun ben bir şey yapamdim sadece kendini nasıl tanittiysa iyi biri olduğuna inandım
Abla asıl sen Allah'tan kork, bi ton uyardık seni burda, yanından gelmiş gibi savunuyodun herifi, bizlik bi durum yok kendin ettin kendin buldun.

Benim hiç bir zaman çetem olmadi sadece yazdıklarımı seven ve nokta atışı yorumlar yaptığım için beğenenler var :KK66: benim bir çeteye sence ihtiyacım var mı ema seni yıllardır tanıyorum konulara gelip alakasız mesajlar yazıp yazıp gidiyorsun bence baya komiksin eğlendiriyorsun beni senden rahatsızlığım yok :)
Başka çerçeveden bakmayı seviyorum
Herkes gibi olamam ,kendime sadıkım

Niye tutmasın hanımefendi bnele nasıl konuştu biliyor msnz bipolar gibi bambaşka gibi ben ne kadar üzldm bir günlük ilişkinin de ahı tutar bin yıllık ilişkinin de zaman değil de insana umut verip yarı yolda bırakmak sözünü tutmamak mühim bunu yalnız Allah bilir bne Allah'a havale ettim kimsenin ettiği yanına kalmaz bir gün bile olsa boşuna zamanımı çaldı umut verdi defoldu bu kul hakkı ben hakkımı helal etmiyorum hayatında mutluluk görmesin görmezde baştann demiş diyorsunuz da baştan neyi demiş ne demek istiyorsunuz üç ay evlilik istiyium diyen adam birden sapık kişiliğini ortaya döktü
O teklif etti sende kabul ettin burda zoraki bisey yokki adam merak ediyorum acaba devam etseydiniz ona cirkin yaşlı dermiydiniz madem cirkin yaşlıydı başta kabul etmeseydin yok ısrar etti yok bilmem ne bunlar bos iş bir insan birini kabul etmese hemde beğenmediği birini karşı taraf ne yapsada kabul etmez

Evet ergenlerde yüksekte bu hormon yok diyemeyiz ,ama çoğu kızımız geliştirmiyor kendini baba sevgisi eksik kızım babandan sevgi gördün mü sen konu sahibi!
Bu konı o konu degıl. Psıkoloji bambaska bır alan.. Her haltı yapıp babam sevmedı, anam sevmedı artık bahane.. Bu olay suna benziyor. Cocukları tacız edıp kişiyi aklamak toplumun sesını kesmk için ama o kişi de cocukken tacıze ugradı demeye benzıyor
Hersy kişinin elınde. Öğretmen oldugunu ıddıa edıp cahıl cahıl hareket etmesı, beddua savurması, hakaret etmesı babasına baglı yanı oyle mı. Bu arada azgınlık dıye tabiriniz de yanlıs. Toplum olarak sosyal curumenın en ıyı ornegı bu konu. 12,13 yasınsa cınsellıgi yenı farkeden kişi degıl kendısı kı aklı basında onca kız bu surecı cok rahat yonetıyor. Duygu bastırması yasamadan kontrol altına alabılıyor cunku akıl yurutuyor. Koskoca kadın meslek sahıbı ına da bunu bız mı ogretelım

Çoktandır yokum vaktim yok milletin vakti çok olduğu halde konu erkek, bunlar için , zaman değerli heba etmeye değmez

Sevgi eksikliği bu bu kadar flört olduysa bence bir ruh doktoruna görün

Gömlek değiştirir gibi aştan aşka erkekten erkeğe gidilmez

Neyse inşallah Din Kültürü öğretmenidir konu sahibi. En azından Matematik Türkçe falan olmasın da. Allah muhafaza
Bır matematik, fen ogretmni olabıldıgını hıc dusunmuyorum. Dın ogretmni de olmasın. Hatta ogretmn olmasın . Örumcek dusuncelerını bızım cocuklarımıza asılamasın. Aklı basında dın nedır ne olmalıdır dıgru duzgun anlatan kalmadı

Bazısı prof olmayı amaçlıyor erkek konusunda ve havasını da atıyor ama kendini kayıp ediyor fark etmeden

Niye tutmasın hanımefendi bnele nasıl konuştu biliyor msnz bipolar gibi bambaşka gibi ben ne kadar üzldm bir günlük ilişkinin de ahı tutar bin yıllık ilişkinin de zaman değil de insana umut verip yarı yolda bırakmak sözünü tutmamak mühim bunu yalnız Allah bilir bne Allah'a havale ettim kimsenin ettiği yanına kalmaz bir gün bile olsa boşuna zamanımı çaldı umut verdi defoldu bu kul hakkı ben hakkımı helal etmiyorum hayatında mutluluk görmesin görmezde baştann demiş diyorsunuz da baştan neyi demiş ne demek istiyorsunuz üç ay evlilik istiyium diyen adam birden sapık kişiliğini ortaya döktü
Üzgünüm ama ben geliyorum diyen kazanın da günahı olmaz. Adam size bağıra bağıra ben sıkıntılıyım iki ayda internetten tanıdığım görmediğim insana evlenelim diyorum problemlerim var dedi siz duymamayı seçtiniz. Ahınızın tutacağını ummak saçmalık olur.

Bır matematik, fen ogretmni olabıldıgını hıc dusunmuyorum. Dın ogretmni de olmasın. Hatta ogretmn olmasın . Örumcek dusuncelerını bızım cocuklarımıza asılamasın. Aklı basında dın nedır ne olmalıdır dıgru duzgun anlatan kalmadı
Ne bileyim öğretmen dediler yüreğime indi zaten. Bari temel ders öğretmeni olmasın diye dua ediyorum şu an 😃

Edit : yazım yanlışı

hdgdjsksla manidar olmamış mı? Sanki öyle olmuş gibi hayal kırıklığına bürünülmüş.
Ava giden adam ava dönüşünce uçmuş kaçmış gitmiş bu arada😄
😂😂😂
Tam problemli ben önce aklı başında biri sandım gayet olumlu onu motive edecek yorum yazdım.
Hiç oralı degil.
Hani kocalarından devamlı dayak yiyip Kemalim diyen kadınlar gibi takık ve sabit.

Kesinlikle normal ruh halinde değilsin. Ciddi anlamda tedavi olman gerek. Sanaldan görüştüğün, yüzyüze 1 kere geldiğin biri için bu hallere düşmek normal mi? Neymiş efendim umut vermiş. Evlenmeden önce sevgililerim oldu, sevdim, sevildim, olmadı soğudum, beğenmedim kimi zaman sonradan. Ne yapalım yani herkesle evlenip boşanalım mı? Adam yüzyüze görünce beğenmemiş işte. Böyle abartı derece kapılıp kendini paralaman normalse sen devam et. Bizlik sıkıntı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X