- 13 Haziran 2011
- 561
- 0
ayy cnm yaa aynı aynı saçlarr inş.güzel olur saçlarımız..seninde maşallahın var emin oldum artık kk nın çirkin kızı yok
aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:
evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları
Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294
Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:
Lavanta: canım çok teşekkür ederim....Emin sende çok güzelsindir..... Yemek takımın kristallerin çok güzel güzel günlerde güle güle kullan canım...Diğer resimlerinide bekliyoruz dört gözle
Tugcecan: Canım gecmıs olsun dikkat et kendine bende sabah farkına varmadan kahvaltılık gevrekle beraber bozuk süt içmişim bitince anladım Ama hala bir zehirlenme belirtisi yok :))