2012' de yazın evlenecekler

Canım benim bende Konya'lıya varıyorum:KK69::KK69::KK69: ama onların benden böyle beklentileri yok. ama sırf senin mutfağın bir kamyon yapar kuzum yaa:KK71::KK69: bana dedi ki nişanlım öyle abartıya kaçma. kullanabileceğimiz ne varsa onları almaya çalış. bende yook ne öyle dul kadın mı alıyorsun dedim :82::KK51: güldü ben alma demiyorum ki aşkım kullanabileceğimizi al diyorum demişti. rahatlamıştım. mesela ben fazla plastik ürün almamaya çalışıyorum alırsamda altında 5 yazısına bakıyorum varsa biraz daha sağlıklı. cam ve ahşap. fritöz mikro dalga ekmek kızartma makinesi.ve aman bu kızın hiç çeyizi yok dedirtmem ama abartıya da kaçmam tatlım:KK34:

hehe evet canım demıstın daha önce nısanlın konyalı ama ızmırde yasıyor eger yanlıs hatırlamıyorsam:KK1:

benım gıdecegım ınsanlar cok önem verıyorlar yaa benmı abartıyorumkı :KK1: dun ben nısanlıma lısteyı okuyorum bana nefes al dıyor:KK1:

canım ben bıde cok tasındım hayatımda gecen saydım 10 kere ev degıstrmısız bı kac yerde de dayalı döselı evde kaldık böyle olunca cok heves edıyorum

kendı esylarımı kullanmayı nıye bılmıyorum:KK1: nısanlımda dedı abartmamısmısın dıye bende yuvayı dısı kus yapar dedım:KK1::KK1:

bızde de cok gecıyor o kelıme bazen benı kızdırıyor dıyorum sen '' kız'' alıyorsun bunlar bızım hakkımız dıyorum:KK1: hoşuna gıdıyor beyfendının bu tur

konusmalarım:KK1: evet canım haklısın yemeklerde tahta kasık artık herkes kullanıyor bende öyle yaparım bıde sımdı özel salata bıcakları cıkmıs sebzelerın

vıtamınını öldurmuyormus salata yaparken. %100 organıkmıs bıcak bende onlardan almayı dusnuyorum bırkere alalım temız olsun demı:KK70:

ınsan dusundukce aa sunumda yok dıyor.. amaaaaann en ıyısı kullanabılcegımızı almak sızın evınız bellımı yoksa daha bakacakmısnız?

Son düzenleme:
hehe evet canım demıstın daha önce nısanlın konyalı ama ızmırde yasıyor eger yanlıs hatırlamıyorsam:KK1:

benım gıdecegım ınsanlar cok önem verıyorlar yaa benmı abartıyorumkı :KK1: dun ben nısanlıma lısteyı okuyorum bana nefes al dıyor:KK1:

canım ben bıde cok tasındım hayatımda gecen saydım 10 kere ev degıstrmısız bı kac yerde de dayalı döselı evde kaldık böyle olunca cok heves edıyorum

kendı esylarımı kullanmayı nıye bılmıyorum:KK1: nısanlımda dedı abartmamısmısın dıye bende yuvayı dısı kus yapar dedım:KK1::KK1:

bızde de cok gecıyor o kelıme bazen benı kızdırıyor dıyorum sen '' kız'' alıyorsun bunlar bızım hakkımız dıyorum:KK1: hoşuna gıdıyor beyfendının bu tur

konusmalarım:KK1: evet canım haklısın yemeklerde tahta kasık artık herkes kullanıyor bende öyle yaparım bıde sımdı özel salata bıcakları cıkmıs sebzelerın

vıtamınını öldurmuyormus salata yaparken. %100 organıkmıs bıcak bende onlardan almayı dusnuyorum bırkere alalım temız olsun demı:KK70:

ınsan dusundukce aa sunumda yok dıyor.. amaaaaann en ıyısı kullanabılcegımızı almak sızın evınız bellımı yoksa daha bakacakmısnız?

Bizim evimiz daha belli değil ama istanbul.da yaşayacağız canımcım. Hanım köylü benimki:KK60::KK60::KK60: beylikdüzü düşünüyoruz. biraz karışık evimiz konusu. yani satılıkta alabiliriz ama kirada da oturabiliriz kuzum. şartlarımıza göre bakacağız. sizin belli mi canım? bende gelinliklere bakıyorum:KK66: aralık gibi almayı düşünüyorum çünkü.:KK66: benimde bugün arkadaşım nikah gününü aldı. sevindim ama tuhaf hissettim. o günleri bende görebilecek miyim diye? gelsin artık
2012:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tost makinesi bende almak istiyorum canımcım hangi marka tercih ettin ve kaça aldın acaba?:KK71:
ve güle güle güzel günlerde kullan:KK34:

arzum prego aldım tatlım,çeyiz topicime resminide koydum:KK1:
bakırköy'de ender mağazaları var ya ordan aldım 109 dan 99.90'a düşmüş,öle bi bakınayım diye gittim,kız sattı valla tost makinesini:KK1:

Bizim evimiz daha belli değil ama istanbul.da yaşayacağız canımcım. Hanım köylü benimki:KK60::KK60::KK60: beylikdüzü düşünüyoruz. biraz karışık evimiz konusu. yani satılıkta alabiliriz ama kirada da oturabiliriz kuzum. şartlarımıza göre bakacağız. sizin belli mi canım? bende gelinliklere bakıyorum:KK66: aralık gibi almayı düşünüyorum çünkü.:KK66: benimde bugün arkadaşım nikah gününü aldı. sevindim ama tuhaf hissettim. o günleri bende görebilecek miyim diye? gelsin artık
2012:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ohh ne guzel dunyanın en meshur sehrı ıstanbul cok sanslısnız ıstanbulu ben cok sevıyorum:KK61:

aslında kendı evınızı alsananız cok guzel olur tasınma derdınız olmaz ama kırada da söyle avantajınız olur bır cok esvı arastırabılırsınız belkı semt degıstrmek

ıstersenız bellı bır sure sonra. tabı sız daha ıyı bılırsınıız. nısanlımın evı var bu sene bıtecek ev bı kac kere konustuk o eve gırerız dıye ama ben ıstemıyorum

aslında oda ıstemıyor hem ısıne daha yakın bı yer ıstıyoruz hemde merkeze yakın olsun. evlendıkten sonra beraber arastıralım dıyorum ben evlendıkten

sonrada ordan oraya tasınmak ıstemıyorum:KK1: aralık ayı cok erken degılmı gelınlıgı nerye koycan pekı:44: ayy cok guzel oluyor o tarıh alındıgında

darsı bıze:KK69: görecez ınsallah allahın ızınıyle evlılık cuzdanlarımızı elımıze alacaz bızde :nazar:

arzum prego aldım tatlım,çeyiz topicime resminide koydum:KK1:
bakırköy'de ender mağazaları var ya ordan aldım 109 dan 99.90'a düşmüş,öle bi bakınayım diye gittim,kız sattı valla tost makinesini:KK1:

bakırköy.e kadar geldin ve beni görmeden gittin heeee:KK52::KK52::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: hım bakarım çeyiz topicine. güle güle kullan canımcım:nazar:

ohh ne guzel dunyanın en meshur sehrı ıstanbul cok sanslısnız ıstanbulu ben cok sevıyorum:KK61:

aslında kendı evınızı alsananız cok guzel olur tasınma derdınız olmaz ama kırada da söyle avantajınız olur bır cok esvı arastırabılırsınız belkı semt degıstrmek

ıstersenız bellı bır sure sonra. tabı sız daha ıyı bılırsınıız. nısanlımın evı var bu sene bıtecek ev bı kac kere konustuk o eve gırerız dıye ama ben ıstemıyorum

aslında oda ıstemıyor hem ısıne daha yakın bı yer ıstıyoruz hemde merkeze yakın olsun. evlendıkten sonra beraber arastıralım dıyorum ben evlendıkten

sonrada ordan oraya tasınmak ıstemıyorum:KK1: aralık ayı cok erken degılmı gelınlıgı nerye koycan pekı:44: ayy cok guzel oluyor o tarıh alındıgında

darsı bıze:KK69: görecez ınsallah allahın ızınıyle evlılık cuzdanlarımızı elımıze alacaz bızde :nazar:

canım ev sorununuz yok ne güzel:nazar: ama illa ki koşulları da değerlendirmek lazım. merkeze ve işyerlerine yakın olması tabi ki daha iyi olur. sen evi görmüşmüydün yani yeni mi yapılıyor? canım ekim aralık ayı gelinlik için fiyatların uygun olduğu dönem. mesela 1500 tl ise sezonunda 3000 tl diyor gelinlikçiler.
koyacak yer bulurum da sıkıntı her gördüğümde giymek için içimin gitmesinden korkuyorum:21: :KK53::KK69:

ben davet ettim canımcım:KK69: bu arada çeyiz topicine baktım zevkli seçimler yapmışsın:nazar:

sağol canım benim,evet yazmışsın topicime bende cevap yazdım hemencik. nerdeyse tamamladım çeyizlerimi,kpssye gireceğim için sonradan uğraşmayayım diye. ama hepsinin resimlerini bulamadım,bulduklarım bunlar:KK1:

sağol canım benim,evet yazmışsın topicime bende cevap yazdım hemencik. nerdeyse tamamladım çeyizlerimi,kpssye gireceğim için sonradan uğraşmayayım diye. ama hepsinin resimlerini bulamadım,bulduklarım bunlar:KK1:
evet canım nerdeyse tamamlamışsın. ya ne güzel son zamanlara bırakmamışsın. hem düğün hem sınav stresine bir de çeyizi eklemek çok zorlardı. en iyisi canımcım güle güle kullan hayatım allah nazarlardan saklasın:nazar::KK69:

evet canım nerdeyse tamamlamışsın. ya ne güzel son zamanlara bırakmamışsın. hem düğün hem sınav stresine bir de çeyizi eklemek çok zorlardı. en iyisi canımcım güle güle kullan hayatım allah nazarlardan saklasın:nazar::KK69:

Allahım hepimizin çeyizlerini nazardan saklasın,utandırmasın bizleri,sevdiceklerimizle aşklı günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah...:nazar::KK69::KK71::KK16::KK54:

merabayın hatunlaaarrrr :KK3::KK3::KK3:
bugün abimin ve kuzenimin doğum günüydü, öğleden sonra çıktım onlara birer hediye aldım, akşam önce abime pasta kestik
sonra üst kata çıktık(apartmanda birkaç aileyiz), kuzenime de bir pasta kestik, o da hayırlısıyla artık bir evlenme teklifi almayı diledi :KK9::KK9::KK9:
az önce de eve geldim, durumum da hala şu şekilde :2::2::2::2::2:
ama iyi olucam inş., buna da şükür :21:

tüm 2012 yaz gelinlerineee keyifli gün çürütmelerrrr:KK71:

Lavantacım sensin o prensesssssss canım benimmm tşklerr:KK19:

Gasolinimm geçmiş olsun canım acil şifalar :94:
sağol rosacımm :KK70::KK70:

evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları

Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294
ooo cicilere baak, sen de paşan da güle güle kullanın fıstık :KK71:

Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:
ay geçmiş olsuun, gıda zehirlenmesi zordur :KK71::KK71:

Eki Görüntüle 268304

Kızlar çeyiz kına gecesi falan derken en önemli olanı sormayı unuttuk beğendiğiniz hayalinizi kurdugunuz gelinlikler nerde ? :))) Hadi bakalım beğendiğniz gelinlikleri paylaşalımmm :)):21:
çok şıkmış canım yaa, ben de seviyorum böyle sade ve şık şeyleri :KK16:

Gasolinem çok geçmiş olsun :KK54:
çağlamm, sağolasınn :KK71:

ben geldim kızlar,iyi akşamlar...bugün yazdıklarınızı okudum okudum geldim:KK1:

geçmiş olsun fıstıklaaaar...
sağol canım :KK71:
bu arada sedoşum makineni güle güle kullan :KK64::KK64:

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum:KK71: iyi geceler iyi sohbetler. bu arada gasoline ve pınarcım(çılgın gelin) hoşgeldiniz.
Kendinize iyi bakın:KK69:

X