Canım benim bende Konya'lıya varıyorum ama onların benden böyle beklentileri yok. ama sırf senin mutfağın bir kamyon yapar kuzum yaa bana dedi ki nişanlım öyle abartıya kaçma. kullanabileceğimiz ne varsa onları almaya çalış. bende yook ne öyle dul kadın mı alıyorsun dedim :82: güldü ben alma demiyorum ki aşkım kullanabileceğimizi al diyorum demişti. rahatlamıştım. mesela ben fazla plastik ürün almamaya çalışıyorum alırsamda altında 5 yazısına bakıyorum varsa biraz daha sağlıklı. cam ve ahşap. fritöz mikro dalga ekmek kızartma makinesi.ve aman bu kızın hiç çeyizi yok dedirtmem ama abartıya da kaçmam tatlım
hehe evet canım demıstın daha önce nısanlın konyalı ama ızmırde yasıyor eger yanlıs hatırlamıyorsam
benım gıdecegım ınsanlar cok önem verıyorlar yaa benmı abartıyorumkı dun ben nısanlıma lısteyı okuyorum bana nefes al dıyor
canım ben bıde cok tasındım hayatımda gecen saydım 10 kere ev degıstrmısız bı kac yerde de dayalı döselı evde kaldık böyle olunca cok heves edıyorum
kendı esylarımı kullanmayı nıye bılmıyorum nısanlımda dedı abartmamısmısın dıye bende yuvayı dısı kus yapar dedım
bızde de cok gecıyor o kelıme bazen benı kızdırıyor dıyorum sen '' kız'' alıyorsun bunlar bızım hakkımız dıyorum hoşuna gıdıyor beyfendının bu tur
konusmalarım evet canım haklısın yemeklerde tahta kasık artık herkes kullanıyor bende öyle yaparım bıde sımdı özel salata bıcakları cıkmıs sebzelerın
vıtamınını öldurmuyormus salata yaparken. %100 organıkmıs bıcak bende onlardan almayı dusnuyorum bırkere alalım temız olsun demı
ınsan dusundukce aa sunumda yok dıyor.. amaaaaann en ıyısı kullanabılcegımızı almak sızın evınız bellımı yoksa daha bakacakmısnız?
Son düzenleme: