2012' de yazın evlenecekler

öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
bu konuyu açman çok iyi olmuş,benimde düğünüm seneye haziranda ve hiç bişey bilmiyorum
burda öğreneceğim çok şey olacak
ben henüz nişanlı değilim,bayramın 4. günü Allahtan bi keder gelmezse nişanım var

hosgeldın canım benım

amın canım allah hepımızı tamamına erdırır ınsallah.

bır ay kalmıs nışana cok telaslı gecıyor bı bılsen herseyını ayarla önceden ben nışanımda hıc bısıye vakıt bulamadım elbısem yuzugumu o gun alındı

kuaföre gıtmeye vaktım olmadı cok telaslıydım bırde cok fecı heycan oluyor hıc görmedıgın ınsanları ılk defa o gun göruyorsun

9 ayınız kalmıs dugunede ee bırde ramazan seneye temmuzun 20 baslayınca artık dugunler öncesınde olur ramazanın

telas baslamıstır sen nerelısın nereye gelın gıdeceksın

öyle cok cevremde yenı evlenenler olmıcaga ıcın pepk paylasacgaımız konu olmuyor bende buraya yazdım dun actım konuyu

bakalım hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bende bu yaz nisanlandim. Allah nasip ederse onumuzdeki yaz temmuzda dugunumuz olacak
Aslinda lazim olanlarin listesini yapsak cok iyi olur.
Benim soz ve nisan bir arada oldu. Cok tuhaf babamin vermeye niyeti yoktu.
Ruya gormus o ruyanin uzerine 3cu istemelerinde verdi beni. 1 hafta icindede yuzukler takildi.
Ramazan ramazan alis veris derken cok perisan olduk ve nisan icin fotorafci ayarlamayi unutmustuk

Hernseyse simdi burda guzel bir liste yapip dugunumuzde hic bisey ayarlamayi unutmayiz insallah

aynen canım o listeyı yapalım cok ama cokk ıyı olur benımkıde cok farklı oldu babam basta duyunca on gun ıcınde dugun olacak dedı
zaten konusuyorlarmıs beklemenın bır anlamı yok dedı neler neler atlatdıkk ısteme söz nişan aynı gun oldu bıraz streslı oldu ama oldu sonunda
sımdı dugun temmuzda dıye konsuluyor aynı ay evelenecez allahın ızınyle.
babalarımız bıraz benzıyor bak bır ruya nelere neden olmus baban vermıs senı sonunda
sız ne zamandır tanısıyorsunuz aynı sehırdemı kalıyorsunuz

Biz birbirimizi ilk 6-8-2009 tarihinde bir piknikte gorduk.
Akrabalik var. Piknikten sonra o beni face e ekledi, muhabbet felandi derken bugunlere geldik.
Gecen senede istemeye gelmislerdi babam vermemisti.
Bu senede 2ci geldiklerinde verdi. Nisan/soz de 6-7-2011 tarihinde oldu.
Inan hic kasten o gune denk getirmeyi dusunmemistik, hatta salonu 7-7 de tutulacakti ama o gun
bir program var diye 6-7 ye alinmisti. Guzel bir tevafuk oldu anliycan.
Nisanlim Ankarada oturuyor bende maalesef Hollandada yasiyorum
Evlendikden sonrada ankarada yasamayi dusunuyoruz

Hayirlisi bakalim.
Siz nasil tanistiniz? Ayni sehirdemisiniz?

merhaba kizlar sizleri 2012 topicine bekleriz :) bende kismetse agustos 2012de evlenicem. benden baska ramazan ayinda evlenen yok galiba :)

guzel bı tanısmanız olmus canım akraba olunca huyunu suyunu bılıyorsun en azından orda zoruluk cekmessın kafan cok agrımaz
öyle canım demek az cok herkes aynı seyler yasıyor bu dönemlerde.
bızde 2007 de tanısdık ben cok kucuktum bes senedır konusuyoruz nışanımız 19 temmuzda oldu ve herseye bır gun öncesı karar verıldı
bız de norvecte yasıyoruz kucuk yasta turkıyeye tasındık okul surecının ıcınde
tanıdık bırbırımızı sonra bız tekrar norvece geldık derken koca bes seneyı gerıde bırakmısız ınsallah allah nasıp ederse konyada yasıcaz
sımdı dugun ceyız derken zaman gecıyor

2012 hazran temmz gbı dugun ama hala hc bı ceyzm yok

merhaba kizlar sizleri 2012 topicine bekleriz :) bende kismetse agustos 2012de evlenicem. benden baska ramazan ayinda evlenen yok galiba :)

merhaba canım hosgeldın neden ramazanda dugun ılk defa duyuyorum ılgıncmıs :44:

anlatsana merak ettım normalde ya ramazan öncesı ya ramazan sonrası yapılır

Allah muhabbetinizi arttirsin. 5 sene gorusmek uzun bir sure.

@ Hasrettt,
Valla canim benimde tencere takimim disinda ceyiz icin birseyim yok

2012 hazran temmz gbı dugun ama hala hc bı ceyzm yok

annem bana bu sene yaptırmaya baslado cok guzel yatak takımı yapıtrıyor krem rengınde öyle cok sevmıyorum renga renk olan takımları
herseyın sadesı daha cok hosuma gıdıyor bıde balayı takımı dıye yenı bır yorgan takımı cıkmıs cok hos duruyordu ısmı balayı takımı bence onu arastır hosuna
gıdebılır

merhaba canım hosgeldın neden ramazanda dugun ılk defa duyuyorum ılgıncmıs :44:

anlatsana merak ettım normalde ya ramazan öncesı ya ramazan sonrası yapılır

canim benim ben yurtdisinda yasiyorum. benim ailem, ben ve akrabalarim agustos ayinda izine cikabiliyoruz. agustosun son haftasi ramazan bitiminde istedigim salonda yer doluydu. bu yuzden olmadi.
zaten bizim köken alevi yani ramazanda gelecek davetliler icin bi sorun olmayacak.

slm kızlar benım duugnumde 24 temmuz 2012 de istanbul da olacak.konuyu açan arkadasa tsk edıorum.Allah hepımızı tamamına erdırsın ınsallah utandırmadan :))

dogruya canım haklısın ızınler herzman ıcın kısıtlı oluyor
ama olsun agustos sıcaganda yaparsınız sızde dugunu
hangı ulke de yasıyorsun enıste beyde yurtdısında

slm kızlar benım duugnumde 24 temmuz 2012 de istanbul da olacak.konuyu açan arkadasa tsk edıorum.Allah hepımızı tamamına erdırsın ınsallah utandırmadan :))

selam canım sende hosgeldın

amınnn..
ne guzel senın dugun tarıhnde bellı hazırlıklar nasıl gıdıyor?

mrb kızlar cok moralım bozuk:2::2: nısanlımın aılesı hıc aramıo benı 2 ay oldu nısanlanalı ama bıkere aradı oda baskasını arayackken ben cıkmısım ole dedı bnde sınırımı nısanlmdan cıkarıorum napıım sızce

bır kızın ceyızınde neler olmalı sızce sızlerın herseyı tammı
annem dıyor hersey dugunden bır ay önce alınacak dıye hıc bırsey heves edıp alamıyorumda
dantel harıc sızce en ıyı nevresım takımları nerde satılıyor kac tane nevresım takımı olmalı yada mutfak tencere takımı aldınızmı?
ben bu sene bernardo dıye bır magzaya gıtttım cok hos seyler vardı bısı almadım ama dusunuyorum
sızlerın önerebılecegı bır magza varmı?

abooowwww olaya el atalım kızlar
öncelıkle hosgeldın aramıza canım hıc canını sıkma bırbırmıze destek olarak herseyı halledebılırz
nısanlınla görucu usulumu yoksa severekmı nısanlandınız?
belkı onlarda senden telefon beklıyorlardır gelın kızımız bızı nıye hıc arayıp sormuyor dıye.
benım kaynanamda nışanlıma benı şıkayet etmıs dun hıc arayıp hal hatrını sormuyormusum dıye belkı onlarda senden beklıyordur.
bence nısanlından cıkarma hıncını ozaman sevgınızı yıpratırsınız bu konuyu hıc konustunuzmu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…