• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Çook Teşekkür ederim Canım iyiyimm:16::16:

Evlilik İşte Bildiğin gibi Yuvarlanıp gidiyoruz :8::8::8::8:

Hayat Bir Şekilde Devam ediyorr:54::54::54::54:

Sen Nasılsın Canım ?? Sende nasıl gidiyorr ???:38::38:
Ohh iyi maşallah :nazar:
Valla benim de iyi gidiyor çok şükür canım. Sabah işe, akşam eve yetmeye çalışıyorum işte :1:
Bi koşturmacadır gidiyor yani:52:

tebrik ederim :) mutluluklar, bizde yazın evlendik ama bir düğünümüz bile olamadı ,ühü, :(hatta az kalsın bebeğimiz önden geliyodu nikahı yetiştiremiyoduk bu saatten sonrada komik olur heralde dimi:) bebekle düğün falan ..

Merhaba kızlar, bu yaz düğünüm var ve her düğün öncesi mobilya telaşı bende de var. Beğendiğim bir marka var ve bu marka ile ilgili internette yorumlara bakarken buraya denk geldim. Sizden ricam bu ürün hakkında yorum yapmanızdır ürün çok güzel gözüküyor Mobiliyum Nills mağazasına gittik orada gördük fiyatıda ürüne göre çok uygun geldi ama bu marka ile geçmiş tecrübesi olan birileri var mı? Satış sonrası hizmetler vs. nasıldır? Marka ürünün arkasında duruyor mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar;

benim düğünüm de 17 haziran da olacak.. listeye beni de ekleyin..

bu hafta sonum fatihte gelinlik bakmakla geçti, pronovias gelinliklerinden ALCANAR modelini diktirmek istiyorum..ama bi türlü nerede diktireceğime karar veremedim :KK43: yardımcı olacak olan var mı aranızda, fatih de gelinlik diktiren ya da? ama benden size tavsiye nerede yaptırırsanız yaptırın fatih de AVŞAR gelinlikte diktirmeyin..sahibinin agresif, kompleksli biri olduğunu anlamak hiç de zor değil..kesinlikle sorunlu her durumda laf sokan biri, provalarda böyle biriyle olmak hiç istemem şahsen..onun haricinde gittiğim yerlerden ÜLKÜ pasajında PARIS moda evini ve MİMOZA gelinlikte giydiğim bir gelinliği beğendim..tarz olarak pronoviasa yakın gelinlikler bulunuyor..umarım size de hepimize katkısı olur paylaşımların..şimdiden herkese,hepimize mutluluklar :KK66:

Eki Görüntüle 355124

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Avşar gelinlik sahibi kadından uzak durun. Ufacık birşey yüzünden kendini neredeyse yerlere atacaktı. Gelinlik tesliminde sorun cıkarıp magazadan kovmaya çalıştı. Tahrik edip üzerine yürümemizi sağlamak için akla gelmeyecek hakaretler etti. Beddualar edip düğün öncesi moralimizi bozmaya çalıştı. Amacına ulaşamadı. Umarım ettiği beddua kendisine döner.

2012 gelinleriiiii nasılsınız nasıl gidiyor hayat 2021 gelinlerine varmı bir öneriniz ♥️💜😃

Back