- 14 Ağustos 2024
- 116
- 21
- 30
- Konu Sahibi Kubra56565
Allah'a havale ediyorum bu kadar ediyirum ediyorum her gün her saatVar merak etmeyin ben kötü bir şey yapmadım kalabalık bir alan da evlilik niyetiyle görüştüm bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'a havale ediyorum bu kadar ediyirum ediyorum her gün her saatVar merak etmeyin ben kötü bir şey yapmadım kalabalık bir alan da evlilik niyetiyle görüştüm bu
Yalvardı merak etmeyin ilk başta kendini iyi gösterdikten sonra pisliğini kustu evet o bipolarYazdıklarınız da nedense hıccc o yalvarmıs gıbı degıl. Bıpolar olan sız olmayasınız
Kopruyu gecene kadar ayıya dayı denır bu bır kuraldır 12 yasında ki cocuk bıle bılır bunu. İlk tavlayana kadar tabıkı de bu skıl yaklasacaklr. Ozmn tum ınsnlık bıpolarYalvardı merak etmeyin ilk başta kendini iyi gösterdikten sonra pisliğini kustu evet o bipolar
Böyle üyeleri görünce mune de keşke yapay zeka olaydım diyordurAaaa hatırladım mune kapat diye yapay zeka çağırır gibi mune çağıran üye
Zaar kendi kendine cevap verir oldu.Allah'a havale ediyorum bu kadar ediyirum ediyorum her gün her saat
Şikdi ne demek ?hepsi havadaydi şikdi sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi
Ay onun demesiyle gidermiyim ben bu ara konu sahipleri beni sevmiyor buna çok inciniyorum balkopuguylede aramiz kotu çok mutsuzum
Voooov ne???İnternete tanışma ben korkardım ki zamanımızda bu da yoktu ,millet bir kaç flört yapardı oldum olası erkeklerden korkmuşumdur kadınlar çok cesaretli bazıları da başına bela alıyor veya öldürülüyor çünkü bazısının eğlencesi merakı hobisi erkekler güzel verimli gençlik yılları böyle boktan meraka heba ediliyor oysaki kendini başka alanda geliştir ama yok kadınlık hormonu azgın sebep bu!!!!
Erkek meraklılara mesaj alan aldı anlayan anladı anlamayan da yaşayacak ve ömrünü heba edecek bu yollardaVoooov ne???
Kadınlık hormonı falan degıl. Özguvensızlık, egıtımsızlık, cehalet... Bızde kadınız bızde de hormon var. Kendimizi begendırme cabamız yok, yalvarma yok.. Nerde özguvensız kendini yetıstıremeyen kişi varsa hepsı bu halde...İnternete tanışma ben korkardım ki zamanımızda bu da yoktu ,millet bir kaç flört yapardı oldum olası erkeklerden korkmuşumdur kadınlar çok cesaretli bazıları da başına bela alıyor veya öldürülüyor çünkü bazısının eğlencesi merakı hobisi erkekler güzel verimli gençlik yılları böyle boktan meraka heba ediliyor oysaki kendini başka alanda geliştir ama yok kadınlık hormonu azgın sebep bu!!!!
Evet ergenlerde yüksekte bu hormon yok diyemeyiz ,ama çoğu kızımız geliştirmiyor kendini baba sevgisi eksik kızım babandan sevgi gördün mü sen konu sahibi!Kadınlık hormonı falan degıl. Özguvensızlık, egıtımsızlık, cehalet... Bızde kadınız bızde de hormon var. Kendimizi begendırme cabamız yok, yalvarma yok.. Nerde özguvensız kendini yetıstıremeyen kişi varsa hepsı bu halde...
TDK nın gözleri yaşlıŞikdi ne demek ?
Sen de alay eden dalga geçen alanlarda 1 numarasın bir de bilindik çetenin var beraber hareket edenEma1 bildiğimiz gibi ben artık onun mesajlarına şaşirmamayı öğrendim sizde başarabilirsiniz
anlamadım şimdi ben anlamadığım için azgınlık mı yaşayacağımErkek meraklılara mesaj alan aldı anlayan anladı anlamayan da yaşayacak ve ömrünü heba edecek bu yollarda