sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabı canımm sosyal medya kalabalık alan. Oradan foto gondermk yazısmak kalabalık alanda yapılıyor. Aldatmayı fiziksel temas sananlarla aynı dusunce yapısı

Yalvardı merak etmeyin ilk başta kendini iyi gösterdikten sonra pisliğini kustu evet o bipolar
Kopruyu gecene kadar ayıya dayı denır bu bır kuraldır 12 yasında ki cocuk bıle bılır bunu. İlk tavlayana kadar tabıkı de bu skıl yaklasacaklr. Ozmn tum ınsnlık bıpolar

İnternete tanışma ben korkardım ki zamanımızda bu da yoktu ,millet bir kaç flört yapardı oldum olası erkeklerden korkmuşumdur kadınlar çok cesaretli bazıları da başına bela alıyor veya öldürülüyor çünkü bazısının eğlencesi merakı hobisi erkekler güzel verimli gençlik yılları böyle boktan meraka heba ediliyor oysaki kendini başka alanda geliştir ama yok kadınlık hormonu azgın sebep bu!!!!

Bana bak😂😂😂
Sen Bibibella Bibibella yı nereden kimin uygulamasından kovuyorsun…
Hanım hanım kendine gel.
Sen git asıl bu sayfadan.
Kirletme sayfamızı😂😂😂

Bibibella Bibibella bu üye adına senden özür dilerim.
Ben senden çok memnunum yaz yazabildigin kadar❤️
Ay onun demesiyle gidermiyim ben 🤣 bu ara konu sahipleri beni sevmiyor buna çok inciniyorum balkopuguylede aramiz kotu çok mutsuzum 🥺🤣

İnternete tanışma ben korkardım ki zamanımızda bu da yoktu ,millet bir kaç flört yapardı oldum olası erkeklerden korkmuşumdur kadınlar çok cesaretli bazıları da başına bela alıyor veya öldürülüyor çünkü bazısının eğlencesi merakı hobisi erkekler güzel verimli gençlik yılları böyle boktan meraka heba ediliyor oysaki kendini başka alanda geliştir ama yok kadınlık hormonu azgın sebep bu!!!!
Voooov ne???

Kadınlık hormonı falan degıl. Özguvensızlık, egıtımsızlık, cehalet... Bızde kadınız bızde de hormon var. Kendimizi begendırme cabamız yok, yalvarma yok.. Nerde özguvensız kendini yetıstıremeyen kişi varsa hepsı bu halde...

Kadınlık hormonı falan degıl. Özguvensızlık, egıtımsızlık, cehalet... Bızde kadınız bızde de hormon var. Kendimizi begendırme cabamız yok, yalvarma yok.. Nerde özguvensız kendini yetıstıremeyen kişi varsa hepsı bu halde...
Evet ergenlerde yüksekte bu hormon yok diyemeyiz ,ama çoğu kızımız geliştirmiyor kendini baba sevgisi eksik kızım babandan sevgi gördün mü sen konu sahibi!

Ay inanmıyorum :KK70: Ben o kadar güzel güzel yazdım ona rağmen en son beni de çıldırtmıştın sen. Adamla evlenecektin nooooooldu :KK70: Noldu söyle he noldu :KK70: Koskoca kadınsın kendine gel dedik düzgünce, kudurmuş gibi evlenicem de evlenicem diyordun. On sayfa anlat anlat anlamamıştı. Müstehak sana. Gayet sevindim ne yalan söyleyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X