2012' de yazın evlenecekler

ayy cnm yaa aynı aynı saçlarr inş.güzel olur saçlarımız..seninde maşallahın var emin oldum artık kk nın çirkin kızı yok

aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:

Lavanta: canım çok teşekkür ederim....Emin sende çok güzelsindir..... Yemek takımın kristallerin çok güzel güzel günlerde güle güle kullan canım...Diğer resimlerinide bekliyoruz dört gözle

Tugcecan: Canım gecmıs olsun dikkat et kendine bende sabah farkına varmadan kahvaltılık gevrekle beraber bozuk süt içmişim bitince anladım Ama hala bir zehirlenme belirtisi yok :))

lavantacım herşeyin çok güzel canım güle güle kullan eşofmanlar bardaklar falan hepsi çok güzel

Teşekkür ederim ozluucum. bende hapır hupur yedim. sonra nette araştırdım yazın pastahaneden pek pasta yememek gerekiyormuş. bakteri oluşuyormuş içlerinde. zaten pasta görcek halimde kalmadı. sanada inşallah bişey olmaz canım. bu mide ağrısı çok berbat oluyo ya. :125:

Kesinlikle canım çok çok geçmiş olsun... Dikkat etmek gerekiyor ama nerdee:2:

Gayet güzellerr güzel günlerde kullanın inş. eşofman takımlarıda güzel uzun ömürlü gibi duruyor tepsilerin hazırlanmıs hallerinin resimlerinide bekliyoruz lavantacım

cnm saol teşekkür ederim..tepsiyi sizce nasıl hazırlıyım kızcağız almış böyle hediye aslında evde vardı ama kullanmassam ayıp olur gibi geldi süsleme işini halledebilsem bu tepsiye nasıl süsleme giderki çok parlak gümüş renkli

beğendiğiniz için saolun kızlar inş.nasip olurda güle güle kullanırım gerçi kristal ve yemek takımımı beğenmiyorum şimdi ne güzeller çıktı ama alınmış alınmıştır atıcak halim yok deiyp kullanıcam napıyım ..sizlerde güle güle kullanırsınız inşaallah

Kızlar çeyiz kına gecesi falan derken en önemli olanı sormayı unuttuk beğendiğiniz hayalinizi kurdugunuz gelinlikler nerde ? :))) Hadi bakalım beğendiğniz gelinlikleri paylaşalımmm :))

tabi canım ya alınmış alınmıştır benimde yemek takımlarım yuvarlak 5 6 yıl önce almışık ama olsun napalım en azından onun masrafı yok şimdi düğün telaşında bikaç yıl sonra belkide durumu iyice düzeltir yeni modellerden alırız Allah sağlık versin gerisi boş eski model olsun kocişlerle bizim olsun boşver

kız sen burdamıydın valla muhabbetini en sevdiklerim burda çok sevindim seninde burda olmana ...evet cnm bende senin gibi düşünüyorum birde bu misafir yemek takımlarını falan saklamayı düşünmüyorum kullanıcam kayınvalidem görümcen kendi ailem arkadaşlar falan geldiği zaman acımıcam..snr kociş alsın bana

Kesinlikle alınmış alınmıştır... Benim annemde zamanında çatal-bıçak setimi çelik tencere setimi düdüklü tenceremi ve çay fincan setimi almış şuan o kadar iyi oldu ki hisarın bir çelik tencere seti 1750,00 :)) Anneciğim saolsun... Dantellerimin hepside tamam

ozluur bence beğendiğin gelinlik süper ama ben kabarıklardan hoşlanıyorum şöyleki anlatıvereyim üstü sırf taş işlemeli altıda kabarık düz tül etek ucu azcık uzun olucak ve etek uçlarında sim baskı olucak diye hayal ediyorum ama nasıl olur bilmem:84:

Gayet güzel olur canım....Sırf tül fikri harika üst kısmının bütün taşlarını altın sadeliği ile tamamlamış olursun....Bütün cevremdeki insanlarda bune böyle gelinlik dediğin kabarık olur diyor ama ben tasıyamam yakısmaz dıye hep bu sekılde modellere bakıyorum...

neyini taşıyamıcaksın cnm benim gayet kilon belli yerinde boyunda uzun belli bence çok ideal öyle düşünme bikaç kabarık model denemeden düz düşünme çevren öyle diyorsa bence, çok asil gelinlik ama ben hep kabarıktan yanayım 1 kez giyicem oda prenses gibi olayım esmer prenses geliyorrrrrr

Sağol birtanem benimmm...Esmerin tadı diyorsun eminim prenseslere bile taş çıkaracaksın o gün.... Herşey gönlünce olsun güzelimmmmm

amanda aman ne hoş ciciler bunlar güle güle kullanın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…