ayy cnm yaa aynı aynı saçlarr inş.güzel olur saçlarımız..seninde maşallahın var emin oldum artık kk nın çirkin kızı yok
aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:
evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları
Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294
Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:
Teşekkür ederim ozluucum. bende hapır hupur yedim. sonra nette araştırdım yazın pastahaneden pek pasta yememek gerekiyormuş. bakteri oluşuyormuş içlerinde. zaten pasta görcek halimde kalmadı. sanada inşallah bişey olmaz canım. bu mide ağrısı çok berbat oluyo ya. :125:
ayy iyimiş ama bildiğim bi site deil anlamadım bişey siteden neyse canım
burdan yasak sanırım canım istersen özelden direk linkini yollayım ne dersin??
Gayet güzellerr güzel günlerde kullanın inş. eşofman takımlarıda güzel uzun ömürlü gibi duruyor tepsilerin hazırlanmıs hallerinin resimlerinide bekliyoruz lavantacım
beğendiğiniz için saolun kızlar inş.nasip olurda güle güle kullanırım gerçi kristal ve yemek takımımı beğenmiyorum şimdi ne güzeller çıktı ama alınmış alınmıştır atıcak halim yok deiyp kullanıcam napıyım ..sizlerde güle güle kullanırsınız inşaallah
tabi canım ya alınmış alınmıştır benimde yemek takımlarım yuvarlak 5 6 yıl önce almışık ama olsun napalım en azından onun masrafı yok şimdi düğün telaşında bikaç yıl sonra belkide durumu iyice düzeltir yeni modellerden alırız Allah sağlık versin gerisi boş eski model olsun kocişlerle bizim olsun boşver
tabi canım ya alınmış alınmıştır benimde yemek takımlarım yuvarlak 5 6 yıl önce almışık ama olsun napalım en azından onun masrafı yok şimdi düğün telaşında bikaç yıl sonra belkide durumu iyice düzeltir yeni modellerden alırız Allah sağlık versin gerisi boş eski model olsun kocişlerle bizim olsun boşver
ozluur bence beğendiğin gelinlik süper ama ben kabarıklardan hoşlanıyorum şöyleki anlatıvereyim üstü sırf taş işlemeli altıda kabarık düz tül etek ucu azcık uzun olucak ve etek uçlarında sim baskı olucak diye hayal ediyorum ama nasıl olur bilmem:84:
neyini taşıyamıcaksın cnm benim gayet kilon belli yerinde boyunda uzun belli bence çok ideal öyle düşünme bikaç kabarık model denemeden düz düşünme çevren öyle diyorsa bence, çok asil gelinlik ama ben hep kabarıktan yanayım 1 kez giyicem oda prenses gibi olayım esmer prenses geliyorrrrrr
evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları
Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294