kızlar ben çıkıyorumiyi geceler iyi sohbetler. bu arada gasoline ve pınarcım(çılgın gelin) hoşgeldiniz.
Kendinize iyi bakın
teşekkür ederim canımcımmm...sağol canım
bu arada sedoşum makineni güle güle kullan
kızlar ben çıkıyorumiyi geceler iyi sohbetler. bu arada gasoline ve pınarcım(çılgın gelin) hoşgeldiniz.
Kendinize iyi bakın
bir tek ikimiz mi kaldık gasolinecim,bu arada abine ve kuzenine nice mutlu yaşlaaaaar olsuuun...
Selammmmmmmmmmmmmmmmmlar fıstıklarnasılsınız? Ablamın laptoptan gırıyorum birazdan kendı laptopuma gecıcem bol bol sohbet ederiz. Şafak atarsa batarsa 63 ŞANLIURFA az kaldı az kavuşuyoruz
bakırköy.e kadar geldin ve beni görmeden gittin heeeehım bakarım çeyiz topicine. güle güle kullan canımcım
canım ev sorununuz yok ne güzelama illa ki koşulları da değerlendirmek lazım. merkeze ve işyerlerine yakın olması tabi ki daha iyi olur. sen evi görmüşmüydün yani yeni mi yapılıyor? canım ekim aralık ayı gelinlik için fiyatların uygun olduğu dönem. mesela 1500 tl ise sezonunda 3000 tl diyor gelinlikçiler.
koyacak yer bulurum da sıkıntı her gördüğümde giymek için içimin gitmesinden korkuyorum
slm güzel gelıncıkler hepınız ıyısınızdır inş
sultan lıstene baktım canım masallah hersyı dusunmussun ya
sultanım listen güzel aslında, sadece 18 kişilik takımı piyasada nasıl bulucaksın :))
hani özel yemek takımları genelde 12 kişilik oluyor ya, bölmek istemeyebilirler hani aklında bulundur bu ihtimali de canım
ama listen kapsamlı ve çok güzel, ben beğendim
Vallla bitiyor hatuncuğumselam hatunuumm
baak 60lar da bitiyooo, gelsin 50leerrr
Selammmmmmmmmmmmmmmmmlar fıstıklarnasılsınız? Ablamın laptoptan gırıyorum birazdan kendı laptopuma gecıcem bol bol sohbet ederiz. Şafak atarsa batarsa 63 ŞANLIURFA az kaldı az kavuşuyoruz
sagol canım hosbuldum.Vallla bitiyor hatuncuğumşaka gb. Beni 1olarda tutamassınız artık kk yı coştururum
Selam tatlım hoşgeldinnnnnnn
selam yelızım begendıne sevındım canım ınsallah tamdır bılmıyorum ben hala aklıma geldıkce yazıyorum
owwww masllah canım gunler gıt gıde bıtıyorbı ara dıyordun 60lar dıye sımdı 50lere az kaldı tamam beklıyoruz