2012' de yazın evlenecekler

bir tek ikimiz mi kaldık gasolinecim,bu arada abine ve kuzenine nice mutlu yaşlaaaaar olsuuun...

sultanım listen çok uzundu kopyaladım az önce, bakim şimdi ne varmış ne yokmuş, gerçi olmayan yoktur heralde maşallahı var gibi görünüyo listenin
hatta benimkiyle karşılaştırayım bakalım, benimkinin eksiği var mı :26::26:

sultanım listen güzel aslında, sadece 18 kişilik takımı piyasada nasıl bulucaksın :))
hani özel yemek takımları genelde 12 kişilik oluyor ya, bölmek istemeyebilirler hani aklında bulundur bu ihtimali de canım
ama listen kapsamlı ve çok güzel, ben beğendim

Selammmmmmmmmmmmmmmmmlar fıstıklar nasılsınız? Ablamın laptoptan gırıyorum birazdan kendı laptopuma gecıcem bol bol sohbet ederiz. Şafak atarsa batarsa 63 ŞANLIURFA az kaldı az kavuşuyoruz

Son düzenleme:
Selammmmmmmmmmmmmmmmmlar fıstıklar nasılsınız? Ablamın laptoptan gırıyorum birazdan kendı laptopuma gecıcem bol bol sohbet ederiz. Şafak atarsa batarsa 63 ŞANLIURFA az kaldı az kavuşuyoruz

selam hatunuumm

baak 60lar da bitiyooo, gelsin 50leerrr

evet canım gördum evı cok guzel ama uzak merkeze ben bılmıyorumkı oraları bıraz merkezde otralım dıyorum bende hem konyayı ıyıce ögrenırım bıraz

evet canım o konuda cok ıyı dusunmussun benım bı arkdsmda öyle yapmıstı erken almıstı gelınlıgını sen sorsana gelınlıkcıye evelenecegınız aya kadar gelınlıgın
dursun gelınlıkcıde.

slm güzel gelıncıkler hepınız ıyısınızdır inş
sultan lıstene baktım canım masallah hersyı dusunmussun ya

hadı ya ben 18 kısılık takım oluyor sanıyordum kutahyada felan olmuyormukı annemınkı 18 takım :44:

ay sen de begendıysen oldu bu ıs eksıgım yok yanı

bu arada allah kuzenıne uzun ömurler versın

sen nasıl oldun bugazın ıyılestınmı?

owwww masllah canım gunler gıt gıde bıtıyor bı ara dıyordun 60lar dıye sımdı 50lere az kaldı tamam beklıyoruz

selam yelızım begendıne sevındım canım ınsallah tamdır bılmıyorum ben hala aklıma geldıkce yazıyorum

valla tam gıbı gorunuyor canım ama bence o kadar cok ayrıntıya gırme tam hatırlamıyorum lıstendekılerı ama bardak tepsı tabak servıs şeyleri falan.çünkü konyada bu tarz seylerı hedıye getırenler çok olur hedıyelere bak sonrada tamamlarsın eksıklerını tabı sen bılırsın yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…