Canım benim bende Konya'lıya varıyorumama onların benden böyle beklentileri yok. ama sırf senin mutfağın bir kamyon yapar kuzum yaa bana dedi ki nişanlım öyle abartıya kaçma. kullanabileceğimiz ne varsa onları almaya çalış. bende yook ne öyle dul kadın mı alıyorsun dedim :82: güldü ben alma demiyorum ki aşkım kullanabileceğimizi al diyorum demişti. rahatlamıştım. mesela ben fazla plastik ürün almamaya çalışıyorum alırsamda altında 5 yazısına bakıyorum varsa biraz daha sağlıklı. cam ve ahşap. fritöz mikro dalga ekmek kızartma makinesi.ve aman bu kızın hiç çeyizi yok dedirtmem ama abartıya da kaçmam tatlım
ben geldim kızlar,iyi akşamlar...bugün yazdıklarınızı okudum okudum geldim.
hehe evet canım demıstın daha önce nısanlın konyalı ama ızmırde yasıyor eger yanlıs hatırlamıyorsam
benım gıdecegım ınsanlar cok önem verıyorlar yaa benmı abartıyorumkıdun ben nısanlıma lısteyı okuyorum bana nefes al dıyor
canım ben bıde cok tasındım hayatımda gecen saydım 10 kere ev degıstrmısız bı kac yerde de dayalı döselı evde kaldık böyle olunca cok heves edıyorum
kendı esylarımı kullanmayı nıye bılmıyorumnısanlımda dedı abartmamısmısın dıye bende yuvayı dısı kus yapar dedım
bızde de cok gecıyor o kelıme bazen benı kızdırıyor dıyorum sen '' kız'' alıyorsun bunlar bızım hakkımız dıyorumhoşuna gıdıyor beyfendının bu tur
konusmalarımevet canım haklısın yemeklerde tahta kasık artık herkes kullanıyor bende öyle yaparım bıde sımdı özel salata bıcakları cıkmıs sebzelerın
vıtamınını öldurmuyormus salata yaparken. %100 organıkmıs bıcak bende onlardan almayı dusnuyorum bırkere alalım temız olsun demı
ınsan dusundukce aa sunumda yok dıyor.. amaaaaann en ıyısı kullanabılcegımızı almak sızın evınız bellımı yoksa daha bakacakmısnız?
İyi akşamlar tatlımHoşgeldin
hosgeldın ssedoshh
hoşbulduk fıstıklar, bende bugün tost makinesi aldım kurs çıkışı
tost makinesi bende almak istiyorum canımcım hangi marka tercih ettin ve kaça aldın acaba?
ve güle güle güzel günlerde kullan
Bizim evimiz daha belli değil ama istanbul.da yaşayacağız canımcım. Hanım köylü benimkibeylikdüzü düşünüyoruz. biraz karışık evimiz konusu. yani satılıkta alabiliriz ama kirada da oturabiliriz kuzum. şartlarımıza göre bakacağız. sizin belli mi canım? bende gelinliklere bakıyorum aralık gibi almayı düşünüyorum çünkü. benimde bugün arkadaşım nikah gününü aldı. sevindim ama tuhaf hissettim. o günleri bende görebilecek miyim diye? gelsin artık
2012
benımkı arıyor gelıyorum tost makınesı gelınce okıcam sedosh neler aldın
arzum prego aldım tatlım,çeyiz topicime resminide koydum
bakırköy'de ender mağazaları var ya ordan aldım 109 dan 99.90'a düşmüş,öle bi bakınayım diye gittim,kız sattı valla tost makinesini
ohh ne guzel dunyanın en meshur sehrı ıstanbul cok sanslısnız ıstanbulu ben cok sevıyorum
aslında kendı evınızı alsananız cok guzel olur tasınma derdınız olmaz ama kırada da söyle avantajınız olur bır cok esvı arastırabılırsınız belkı semt degıstrmek
ıstersenız bellı bır sure sonra. tabı sız daha ıyı bılırsınıız. nısanlımın evı var bu sene bıtecek ev bı kac kere konustuk o eve gırerız dıye ama ben ıstemıyorum
aslında oda ıstemıyor hem ısıne daha yakın bı yer ıstıyoruz hemde merkeze yakın olsun. evlendıkten sonra beraber arastıralım dıyorum ben evlendıkten
sonrada ordan oraya tasınmak ıstemıyorumaralık ayı cok erken degılmı gelınlıgı nerye koycan pekı:44: ayy cok guzel oluyor o tarıh alındıgında
darsı bızegörecez ınsallah allahın ızınıyle evlılık cuzdanlarımızı elımıze alacaz bızde
bakırköy.e kadar geldin ve beni görmeden gittin heeeehım bakarım çeyiz topicine. güle güle kullan canımcım
teşekkür ederim tatlım,zaten kpss kursuna gidiyorum b.köyde.haftada 3 gün oradayımsen b.köyde mi oturuyordun canım?
hıhı evet canımcımaaaa gelirsen görüşelim bir kahve ısmarlayayım sana
ben davet ettim canımcımnasip canım inşallah,içmiş kadar oldum şimdidenhem niye sen ısmarlıyorsun ben daha öğrenciyim diye mi
ben davet ettim canımcımbu arada çeyiz topicine baktım zevkli seçimler yapmışsın
evet canım nerdeyse tamamlamışsın. ya ne güzel son zamanlara bırakmamışsın. hem düğün hem sınav stresine bir de çeyizi eklemek çok zorlardı. en iyisi canımcım güle güle kullan hayatım allah nazarlardan saklasınsağol canım benim,evet yazmışsın topicime bende cevap yazdım hemencik. nerdeyse tamamladım çeyizlerimi,kpssye gireceğim için sonradan uğraşmayayım diye. ama hepsinin resimlerini bulamadım,bulduklarım bunlar
evet canım nerdeyse tamamlamışsın. ya ne güzel son zamanlara bırakmamışsın. hem düğün hem sınav stresine bir de çeyizi eklemek çok zorlardı. en iyisi canımcım güle güle kullan hayatım allah nazarlardan saklasın
sağol rosacımmtüm 2012 yaz gelinlerineee keyifli gün çürütmelerrrr
Lavantacım sensin o prensesssssss canım benimmm tşklerr
Gasolinimm geçmiş olsun canım acil şifalar :94:
ooo cicilere baak, sen de paşan da güle güle kullanın fıstıkevet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları
Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294
ay geçmiş olsuun, gıda zehirlenmesi zordurCanlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:
çok şıkmış canım yaa, ben de seviyorum böyle sade ve şık şeyleriEki Görüntüle 268304
Kızlar çeyiz kına gecesi falan derken en önemli olanı sormayı unuttuk beğendiğiniz hayalinizi kurdugunuz gelinlikler nerde ? :))) Hadi bakalım beğendiğniz gelinlikleri paylaşalımmm :))
çağlamm, sağolasınnGasolinem çok geçmiş olsun
sağol canımben geldim kızlar,iyi akşamlar...bugün yazdıklarınızı okudum okudum geldim
geçmiş olsun fıstıklaaaar...
Allahım hepimizin çeyizlerini nazardan saklasın,utandırmasın bizleri,sevdiceklerimizle aşklı günlerde kullanmamızı nasip etsin inşallah...