kuaförüde çok iyi seçmek lazım hem saç hemde makyaj yönünden. her kuaför resim götürsen bile pratikleri yoksa o modelle, yapamıyorlar canım ya. bende karar veremiyorum saç konusunda benim saçlarım ince ama omuzlarım altında dağınık topuz düşünüyorum. çok zor bu işler gerçekten herşey kusursuz olsun istiyoruz ve umarım aksiliklerle karşılaşmayız
gasoline canım benim eğitim konaklama yerleri belli olmuş eğitim beşiktaştaymış darphanenin orasıymış neresiyse artık. konaklmada zincirlikuyudaymış kore şehitleri caddesiymiş niza otelmi ne yakınmı buralar birbirine
evet öyle canım kuaförü tabi iyi seçmek lazımm
neyse benim kuzen bebişini almış annesine gelmiş (üst katta oturuyo dayımla yengem)
ben gidim hem bebişi uzaktan seveyim, malum hastayım :2:
hem de kuzenim yeni tel almış, teknolojik destek istiyo, gidim telefonuna program falan kurayım
üptüm çoook akşam üzeri gelirim bacılar
Eki Görüntüle 268245
Canım gördüğün gibi benim saçlar dümdüz.... Poster iyi fikir güzel yaklaşım tuttum bu çözümü....
aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:
bir gece gelmedim maşallah amma konuşmuşssunuz yaaa
selamlarr efendiimmmm
nyu canım kek kalıplarını aldınmı:26:
Almadım canım yaa kanser yapar falan dediler birde markasından cok emin olamadım
nerdeydi canım o kampanya çok iyi geldi bana ben alırım belki:26:
Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:
evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları
Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine biz aynı muhabbete devam buarada nazar degdi sanırm kızlar bize yaa hepimizi teker teker dökülüoruz walla yaaa
sehirfırsatlarında tatlım kaldımı bilmem bak bi istersen kargoda ücretsizdi