Diğerini değil ama bunu yazan benim. Sağlık sorununuzun ne olduğunu sormuştum öncesinde. Bu mobbing mi sayılıyor? Yorum yapabilmek için gerçeği bilmek gerekiyor değil mi? Sağlık sorununuz da olmayabilirdi, çalışmamayı da tercih edebilirsiniz. Bu kimi niye ilgilendirsin? Ben sana harçlık olsun diye para veriyorum, o parayla onu alamazsın diyen biriyle evli olduğunuz için tedaviniz bitince işe dönün yazdım. Altın konusu değil başka bir şey de olabilirdi, bir kocanın çalışmayan eşine şunu bunu alamazsın demesi beni üzüyor. Güvensiz geliyor bana. Eşim neyi nasıl alacağını bilir, bütçesini planlamıştır karışmayayım denmesi gerek. Sadece bu konuda yaptı normalde hiç bir şeyime karışmıyor diyorsanız ne mutlu size.
Bu altın bilezik olayında haklı. Siz gerekeni yapmadığınız söylemediğiniz için adam müdahale etme ihtiyacı duymuş. Bilezik bekleyen, almadığınız için laf söyleyecek ablaya, ben de sana çeyrek takacaktım ama eşim yarım olsun dedi, bilezik istiyorsan git kendisine söyle demeye niyetiniz var mı? Yoksa hala öyle mi olsun böyle mi olsun diye duruşsuz kalmaya devam mı edeceksiniz? Adam açık açık ben bilezik falan almam taktırmam diyor.