2012' de yazın evlenecekler

Nasıl kızlar kaynımın düğününde giymiştim
ooo sen de maşallah hep bi süs bi güzellik maşallah

kız be seni beğeniyorum haa

rosayıda gördüm oda çok güzel nyuda gördüm maşallah çirkin yok heebi ben varımm
ağzını topla kız, ne demek bi çirkin benim, ben neciyim burda
şaka bi yana, saçmalama yavru kuş, hepiniz de güzelsinizdir eminim ben, hele o kına gecesinde veya gelinliğin içindeyken....
off offf aman sabahlar olmasın, kocalarınızın dibi düşcek kıızzzz

selam kızlar

dısarı cıkmadan bı bakıyım dedım kaynatıyorsunuz yıne

gasolınım canım cok gecmıs olsun dıkkat et bol bol sıcak seyler ıc

duydugum kadarıyla havalar bırden sogumus turkıyede dıkkat edın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız canlar?
Gasolinecim geçmiş olsun dikkat et kendine:94::94::94:
günaydın bacıımm
sağol canım

bak bakalım kaynatıyor muyuz
sağol canım
evet birden serinledi yaaa poofff

inşallah kuaför mağduru olmayız he hele ben ne zman kuaföre gitsem kendimi hiç beğenmiyorum kazık gibi saçları yapıyorlar ben doğal hoşlanıyorum napcm bilmem artık

Delisin sen yaaa masallahınn var hem çirkin gelin olmazzzzzzz

inşallah kuaför mağduru olmayız he hele ben ne zman kuaföre gitsem kendimi hiç beğenmiyorum kazık gibi saçları yapıyorlar ben doğal hoşlanıyorum napcm bilmem artık
du şimdi ben sana doğal saç modeli koyarım bi kaç tane, kuaförünün gözüne sokarsın bunlardan beğendiğin olursa eğer :84::84:
Eki Görüntüle 268228 Eki Görüntüle 268230 Eki Görüntüle 268231 Eki Görüntüle 268232 Eki Görüntüle 268233

Delisin sen yaaa masallahınn var hem çirkin gelin olmazzzzzzz
dimi kııız, hem çirkin gelin olmaz, şimdi bize herkes gelin hanım gelin hanım dediğine göreeee
e otomatik olarak güzeliz diyoruumm

Son düzenleme:

Aynen canım benım saclarda problem duz saclarım var ve kolay kolay sekıl tutmuyor... Nisanımda daistediğim gibi olmadı :2: Düğünümde düz düşünüyorum o yüzden :2:

bunlar benim nişan için bir de nişanımdan bir süre önce sünnet kınaları vardı, onlar için kaydettiğim kuaföre gösterdiğim saçlardı
doğal topuz dedikleri saçlar

ama ben düğünde saçımı nasıl yaptıracağımı henüz bilmiyorum :26:

Eki Görüntüle 268240

Bu modeller olabilir ama benım sacda durumu bilmem

Eki Görüntüle 268240 Eki Görüntüle 268241

Bu modeller olabilir ama benım sacda durumu bilmem

kuaförüde çok iyi seçmek lazım hem saç hemde makyaj yönünden. her kuaför resim götürsen bile pratikleri yoksa o modelle, yapamıyorlar canım ya. bende karar veremiyorum saç konusunda benim saçlarım ince ama omuzlarım altında dağınık topuz düşünüyorum. çok zor bu işler gerçekten herşey kusursuz olsun istiyoruz ve umarım aksiliklerle karşılaşmayız

Aynen canım benım saclarda problem duz saclarım var ve kolay kolay sekıl tutmuyor... Nisanımda daistediğim gibi olmadı :2: Düğünümde düz düşünüyorum o yüzden :2:

benimde tutmıyor cnm birde kafa küçük olunca aman yapışık yapışıkta yakışmıyor kuaför sorununu çok düşünüyorum makyajıda öyle bakalım artık doğal diye kocaman poster çıkartıp kuaförün gözüne sokucam artık..

Umarım hiç bir aksilik çıkmadan en mutlu günümüzü doyasıya yaşarız....

Canım benımmm nıye öyle dıyonn hepimiz çok güzelizzzz

Çok sağolll canımmm nasıl böle bı kıyafet olur mu kınada
olur tabii niye olmasın, ben çok kalıpları seven biri değilim, kim neyi istiyosa onu giysin derim genelde

evet öyleymıs :44:

neyse canım ben cıkıyorum ablamla konusuyorum bı yndanda

görusuruz canlarun
görüşürüz sultanımm

Canım gördüğün gibi benim saçlar dümdüz.... Poster iyi fikir güzel yaklaşım tuttum bu çözümü....

gasoline canım benim eğitim konaklama yerleri belli olmuş eğitim beşiktaştaymış darphanenin orasıymış neresiyse artık. konaklmada zincirlikuyudaymış kore şehitleri caddesiymiş niza otelmi ne yakınmı buralar birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…