ooo sen de maşallah hep bi süs bi güzellik maşallahNasıl kızlar kaynımın düğününde giymiştim
ağzını topla kız, ne demek bi çirkin benim, ben neciyim burdakız be seni beğeniyorum haa
rosayıda gördüm oda çok güzel nyuda gördüm maşallah çirkin yok heebi ben varımm
günaydın bacıımmgünaydın kızlarnasılsınız canlar?
Gasolinecim geçmiş olsun dikkat et kendine:94::94::94:
bak bakalım kaynatıyor muyuzselam kızlar
dısarı cıkmadan bı bakıyım dedım kaynatıyorsunuz yıne
gasolınım canım cok gecmıs olsun dıkkat et bol bol sıcak seyler ıc
duydugum kadarıyla havalar bırden sogumus turkıyede dıkkat edın kızlar
ağzını topla kız, ne demek bi çirkin benim, ben neciyim burda
şaka bi yana, saçmalama yavru kuş, hepiniz de güzelsinizdir eminim ben, hele o kına gecesinde veya gelinliğin içindeyken....
off offf aman sabahlar olmasın, kocalarınızın dibi düşcek kıızzzz
ooo sen de maşallah hep bi süs bi güzellik maşallah
ağzını topla kız, ne demek bi çirkin benim, ben neciyim burda
şaka bi yana, saçmalama yavru kuş, hepiniz de güzelsinizdir eminim ben, hele o kına gecesinde veya gelinliğin içindeyken....
off offf aman sabahlar olmasın, kocalarınızın dibi düşcek kıızzzz
günaydın kızlarnasılsınız canlar?
Gasolinecim geçmiş olsun dikkat et kendine:94::94::94:
du şimdi ben sana doğal saç modeli koyarım bi kaç tane, kuaförünün gözüne sokarsın bunlardan beğendiğin olursa eğer :84::84:inşallah kuaför mağduru olmayız he hele ben ne zman kuaföre gitsem kendimi hiç beğenmiyorum kazık gibi saçları yapıyorlar ben doğal hoşlanıyorum napcm bilmem artık
dimi kııız, hem çirkin gelin olmaz, şimdi bize herkes gelin hanım gelin hanım dediğine göreeeeDelisin sen yaaa masallahınn var hem çirkin gelin olmazzzzzzz
kız be seni beğeniyorum haa
rosayıda gördüm oda çok güzel nyuda gördüm maşallah çirkin yok heebi ben varımm
Çok sağolll canımmm nasıl böle bı kıyafet olur mu kınadaooo sen de maşallah hep bi süs bi güzellik maşallah
inşallah kuaför mağduru olmayız he hele ben ne zman kuaföre gitsem kendimi hiç beğenmiyorum kazık gibi saçları yapıyorlar ben doğal hoşlanıyorum napcm bilmem artık
günaydın bacıımm
sağol canım
bak bakalım kaynatıyor muyuz
sağol canım
evet birden serinledi yaaa poofff
du şimdi ben sana doğal saç modeli koyarım bi kaç tane, kuaförünün gözüne sokarsın bunlardan beğendiğin olursa eğer :84::84:
Eki Görüntüle 268225 Eki Görüntüle 268226 Eki Görüntüle 268227 Eki Görüntüle 268228 Eki Görüntüle 268229 Eki Görüntüle 268230 Eki Görüntüle 268231 Eki Görüntüle 268232 Eki Görüntüle 268233 Eki Görüntüle 268234 Eki Görüntüle 268235 Eki Görüntüle 268236 Eki Görüntüle 268237
dimi kııız, hem çirkin gelin olmaz, şimdi bize herkes gelin hanım gelin hanım dediğine göreeee
e otomatik olarak güzeliz diyoruumm
du şimdi ben sana doğal saç modeli koyarım bi kaç tane, kuaförünün gözüne sokarsın bunlardan beğendiğin olursa eğer :84::84:
Eki Görüntüle 268225 Eki Görüntüle 268226 Eki Görüntüle 268227 Eki Görüntüle 268228 Eki Görüntüle 268229 Eki Görüntüle 268230 Eki Görüntüle 268231 Eki Görüntüle 268232 Eki Görüntüle 268233 Eki Görüntüle 268234 Eki Görüntüle 268235 Eki Görüntüle 268236 Eki Görüntüle 268237
dimi kııız, hem çirkin gelin olmaz, şimdi bize herkes gelin hanım gelin hanım dediğine göreeee
Aynen canım benım saclarda problem duz saclarım var ve kolay kolay sekıl tutmuyor... Nisanımda daistediğim gibi olmadı :2: Düğünümde düz düşünüyorum o yüzden :2:
kuaförüde çok iyi seçmek lazım hem saç hemde makyaj yönünden. her kuaför resim götürsen bile pratikleri yoksa o modelle, yapamıyorlar canım ya. bende karar veremiyorum saç konusunda benim saçlarım ince ama omuzlarım altında dağınık topuz düşünüyorum. çok zor bu işler gerçekten herşey kusursuz olsun istiyoruz ve umarım aksiliklerle karşılaşmayız
olur tabii niye olmasın, ben çok kalıpları seven biri değilim, kim neyi istiyosa onu giysin derim geneldeCanım benımmm nıye öyle dıyonn hepimiz çok güzelizzzz
Çok sağolll canımmm nasıl böle bı kıyafet olur mu kınada
görüşürüz sultanımmevet öyleymıs :44:
neyse canım ben cıkıyorum ablamla konusuyorum bı yndanda
görusuruz canlarun
benimde tutmıyor cnm birde kafa küçük olunca aman yapışık yapışıkta yakışmıyor kuaför sorununu çok düşünüyorum makyajıda öyle bakalım artık doğal diye kocaman poster çıkartıp kuaförün gözüne sokucam artık..
Umarım hiç bir aksilik çıkmadan en mutlu günümüzü doyasıya yaşarız....