2012' de yazın evlenecekler

merhabalar kızlar,evden çıkmadan bir bakayım dedim,alışkanlık oldu artık:KK1:
siz konuşun,kaynatın bakalım akşam nasipse gelince 184.sayfadan itibaren okumaya başlıcam..öpüyorum kocaman sizlerii...

gasolincim sensiz olurmu hiç yavaş yavaş yazarsın yazarsın:KK71::KK71::KK71:çok geçmiş olsun..

bizde düğün bohçası olmuyor cnm sadece nişanda yapılıyor..aşkım akşam ne alıncaksa söyle dedi lisete yap dedi bende kaçkere söylücem ayıp ne alırsanız alın dedim madem sizde damat bohçasına neler koyuluyor sende söyle bende ona göre alayım dedim ben sizi zorlamak istemiyorum dedi snr yanlış anlamıyım diye kız tarafı nazlı olur dedi sen söyle korkma laf söz olmaz dedi..:KK51::KK51:kızlar bi hoşumun annem havluları yapıyor şunun şurasında ne kaldıki 1 ay3 gün kaldı

merhabalar kızlar,evden çıkmadan bir bakayım dedim,alışkanlık oldu artık:KK1:
siz konuşun,kaynatın bakalım akşam nasipse gelince 184.sayfadan itibaren okumaya başlıcam..öpüyorum kocaman sizlerii...

iyi yaptın şeker, görüşürüz akşam :KK3::KK3::KK3:

Geçmiş olsun canım yaaa sıcak seyler iç ot mot ne bulursan iç :KK34:Bende dün hasta olur gibi hissettim kendimi hemen bir gripin içtim bugün toparladım gibi aman kızlarrr dikkat yani bu havalaraa:KK43:

Günaydınnnnn canlarrrrrr :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Kızlarrrr yeni bir güne merhabalarrrr muhabbet almıs basını gitmiş hepsini okuyamadım :KK43:(iş yerindeyim malummm umarım cok kaçırdıgım bişi yoktur önemli bişi varsa özet geçiverirsiniz hepinizi kocaman öptümmmm:81::KK54:

Dün buranın çivisi çıktıııı :KK52::KK52::KK52:
Kınada ne giyeceğimize karar vermeye çalıştıkk :KK37::KK37:
Sonuç olarak topikteki hatunların çoğu Hürrem olcak :KK12::KK12::KK12:

bugün bensiz götürün muhabbeti, hastayım beeen :2::2::2::2::2::2:

siz yazın ben ancak okurum heralde :KK59:

Bebeğimm nolduu sanaaaaa :KK14::KK14::KK14:
Gel ben bakarım sanaaa :KK54:

gasolincim sensiz olurmu hiç yavaş yavaş yazarsın yazarsın:KK71::KK71::KK71:çok geçmiş olsun..

bizde düğün bohçası olmuyor cnm sadece nişanda yapılıyor..aşkım akşam ne alıncaksa söyle dedi lisete yap dedi bende kaçkere söylücem ayıp ne alırsanız alın dedim madem sizde damat bohçasına neler koyuluyor sende söyle bende ona göre alayım dedim ben sizi zorlamak istemiyorum dedi snr yanlış anlamıyım diye kız tarafı nazlı olur dedi sen söyle korkma laf söz olmaz dedi..:KK51::KK51:kızlar bi hoşumun annem havluları yapıyor şunun şurasında ne kaldıki 1 ay3 gün kaldı
mucck :KK71:

canım annesi de biliyordur aslında neler alınacağını yaa, sorsana seninkine bilmiyo mu diye
onlar kendi adetlerine göre senin bohçanı yaparlar, siz sizin adetlere göre damat bohçasını yaparsınız
çook büyük farklar yoktur heralde ya, gerçi sizde battaniye yatak örtüsü falan da vardı, ben bayağı karlı çıkacaktın bu alışverişten köfteeee :KK33:
kurbandaydı dimi senin nişan, ay hakkaten az kalmış hadi bakalıımm :KK66::KK66:

Geçmiş olsun canım yaaa sıcak seyler iç ot mot ne bulursan iç :KK34:Bende dün hasta olur gibi hissettim kendimi hemen bir gripin içtim bugün toparladım gibi aman kızlarrr dikkat yani bu havalaraa:KK43:
içiyorum şekercim ya, ballı limonlu ılık sular, ıhlamurlar ooyy içim şişti :KK9::KK9:
sen de dikkat et madem hazır toparlamışsın, benim halime düşme :KK70:

canım günaydın ve Allah razı olsun, bakmış kadar olduunn :KK70::KK70::KK70:

e hadi muhabbet baş.. baş... baş... Haapşuuuuu :2::2::2::2::2::2::2: başlasıınn
:KK9::KK9::KK9:

Süperrrrr tam benlik bi konuymus kızlarrr ekleyin benide hareminizeee keşke yakın olsakta birbirimizin kınasında hürrem kıyafetlerimizi giyip gelsek ne hoş olurdu düşünsenize :):KK61::KK76:

canım günaydın ve Allah razı olsun, bakmış kadar olduunn :KK70::KK70::KK70:

e hadi muhabbet baş.. baş... baş... Haapşuuuuu :2::2::2::2::2::2::2: başlasıınn
:KK9::KK9::KK9:

Offf kıyamam yaaa bende geçen hafta öyleydim geçmiyoda uyuz hastalıkkk :2:
O zaman ben size bi cici koyayım kınada böle bişi alsam nasıl olur yardım edin olur mu :KK12:

geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine üzme bizi:KK17:
sağol canımm :KK70:

geçmiş olsun canım neyin var :KK43: Buarada kızlar merhaba nasılsınız...
selam canım :KK70:
üşütmüşüm, geçicek inşallah, bişeyler içip dinleniyorum canım sağolasın :KK68:

Süperrrrr tam benlik bi konuymus kızlarrr ekleyin benide hareminizeee keşke yakın olsakta birbirimizin kınasında hürrem kıyafetlerimizi giyip gelsek ne hoş olurdu düşünsenize :):KK61::KK76:
heh o zaman tam koparırdık işte kayışları, bizi tutabilene aşkolsun olur o zaman :KK52::KK52:

günaydın kızlar:KK69::KK69::KK69::KK69: nasılsınız canlar?
Gasolinecim geçmiş olsun dikkat et kendine:94::94::94::nazar:

X