merhabalar kızlar,evden çıkmadan bir bakayım dedim,alışkanlık oldu artık
siz konuşun,kaynatın bakalım akşam nasipse gelince 184.sayfadan itibaren okumaya başlıcam..öpüyorum kocaman sizlerii...
Kızlarrrr yeni bir güne merhabalarrrr muhabbet almıs basını gitmiş hepsini okuyamadım(iş yerindeyim malummm umarım cok kaçırdıgım bişi yoktur önemli bişi varsa özet geçiverirsiniz hepinizi kocaman öptümmmm:81:
bugün bensiz götürün muhabbeti, hastayım beeen :2::2::2::2::2::2:
siz yazın ben ancak okurum heralde
mucckgasolincim sensiz olurmu hiç yavaş yavaş yazarsın yazarsınçok geçmiş olsun..
bizde düğün bohçası olmuyor cnm sadece nişanda yapılıyor..aşkım akşam ne alıncaksa söyle dedi lisete yap dedi bende kaçkere söylücem ayıp ne alırsanız alın dedim madem sizde damat bohçasına neler koyuluyor sende söyle bende ona göre alayım dedim ben sizi zorlamak istemiyorum dedi snr yanlış anlamıyım diye kız tarafı nazlı olur dedi sen söyle korkma laf söz olmaz dedi..kızlar bi hoşumun annem havluları yapıyor şunun şurasında ne kaldıki 1 ay3 gün kaldı
içiyorum şekercim ya, ballı limonlu ılık sular, ıhlamurlar ooyy içim şiştiGeçmiş olsun canım yaaa sıcak seyler iç ot mot ne bulursan içBende dün hasta olur gibi hissettim kendimi hemen bir gripin içtim bugün toparladım gibi aman kızlarrr dikkat yani bu havalaraa
Günaydınnnnn canlarrrrrr
Dün buranın çivisi çıktıııı
Kınada ne giyeceğimize karar vermeye çalıştıkk
Sonuç olarak topikteki hatunların çoğu Hürrem olcak
Bebeğimm nolduu sanaaaaa
Gel ben bakarım sanaaa
Günaydınnnnn canlarrrrrr
Dün buranın çivisi çıktıııı
Kınada ne giyeceğimize karar vermeye çalıştıkk
Sonuç olarak topikteki hatunların çoğu Hürrem olcak
Bebeğimm nolduu sanaaaaa
Gel ben bakarım sanaaa
canım günaydın ve Allah razı olsun, bakmış kadar olduunn
e hadi muhabbet baş.. baş... baş... Haapşuuuuu :2::2::2::2::2::2::2: başlasıınn
Süperrrrr tam benlik bi konuymus kızlarrr ekleyin benide hareminizeee keşke yakın olsakta birbirimizin kınasında hürrem kıyafetlerimizi giyip gelsek ne hoş olurdu düşünsenize :)
Tatlım sen beni ekledin mi dün???
sağol canımmgeçmiş olsun kuşum dikkat et kendine üzme bizi
selam canım
geçmiş olsun canım neyin varBuarada kızlar merhaba nasılsınız...
heh o zaman tam koparırdık işte kayışları, bizi tutabilene aşkolsun olur o zamanSüperrrrr tam benlik bi konuymus kızlarrr ekleyin benide hareminizeee keşke yakın olsakta birbirimizin kınasında hürrem kıyafetlerimizi giyip gelsek ne hoş olurdu düşünsenize :)
Offf kıyamam yaaa bende geçen hafta öyleydim geçmiyoda uyuz hastalıkkk :2:
O zaman ben size bi cici koyayım kınada böle bişi alsam nasıl olur yardım edin olur mu
sağol canımm
selam canım
üşütmüşüm, geçicek inşallah, bişeyler içip dinleniyorum canım sağolasın
heh o zaman tam koparırdık işte kayışları, bizi tutabilene aşkolsun olur o zaman