aa hakkaten bak ben onları düşünmemiştim, ama ben yaparım ki onlara daevet aynen bende böyle düşünüyorum ama çoluk çocukta ister şimdi
onlar da sevinsin kız yazık, minik minik kırmızı kırmızı dolanırlar işte ortada :))
kız önceden verirsin arkadaşlarına gelirken takıp gelsinlerben kalpli balonlardan istiyorum kız kardeşimde dio çoluk çocuk patlatır koşturur durur diyo bide o çoluk çocuk olayı var tabi
iyi geceler hatunlar malum benim kpss dershanesi başladı,yatayım ben...
öpüyorum sizi anacımmmm
oh oh hadi bakalımm
o tülden taç kısmına tam karar vermedim ben, yapsam mı yapmasam mı, şimdi herkes yapıyo ya emin olamadım o yüzden çok mu demode oldu acaba diyodum bizim kızlar yapalım dediklerinde ama sen ne dersin yavru? :26::26:
hatta benim kuzenler işi abartıp, benimkinin fotoğrafını bastırıp maske yaptırıcaklarmış, aşkı memnudaki nihalin kınası gibi olsunmuş
yok artık diyorum ben de
içimde ukte kalacağına demodede olsa yaparım valllaa ben bi kere kınamız olucak her şeyi yapalım canım..bizim burda çok yaygınlaşmadı dahayaygınlaşsada yaparım zaten
amnınnn butun kızlar cıkmıs
neyse kızlar bende cıkıyım barı yarın shoppıng yapmaya gıdecem guzel cıcıler alacam ınsallah ama eve degıl kendıme
öpuyorum burda olan arkdslarıtekrar yarın görsmek dılegıle
rosaa elbısene bayıldım pamuk prenses gıbı olmussunyorum yaptım demın ama yogunluk oldugundan okuyamamıs olabılırsın
gecenız guzel olsun..
kikiki. farkettim canımm. olsun herkes öyle sanıyorr.
Kızlarrrr yeni bir güne merhabalarrrr muhabbet almıs basını gitmiş hepsini okuyamadım(iş yerindeyim malummm umarım cok kaçırdıgım bişi yoktur önemli bişi varsa özet geçiverirsiniz hepinizi kocaman öptümmmm:81:
günaydın canımkızlar günaydın maşallah dün çok döktürmüssünüz pek okuyamadım ama orda bir prenses gördümm rosaa maşallah cnm ya ne kadar güzelsin ve olmussun
elbiselerden açılmış konu kısmetse bu pazar bene elbise bakmaya çıkayım artık diyorum zaten gidicem 2 mağaza var bakayımda hoşuma giden olursa ayırtırırım ay sabah sabah heyecanlandım yine...
öğlende veya akşam iş çıkışı aşkıma bohçaya koymak için eşoftman takımı alıcam üstü beyaz altı siyah hoşuma gitti..1 tane 3 lü takım var birde onu alıcam acaba diyorum birde kışlık pijama takımı alsam mı taksitle alıcam bunları ama çok mu uçmuş olucam bilemiyorum..sonuçta erkeğe koyulacak pek seçenek yok e gösterişli olsunda istiyorum sizde 3,bitakıma gerek varmı kızlar
evet canım dün kayış koptu burdaKızlarrrr yeni bir güne merhabalarrrr muhabbet almıs basını gitmiş hepsini okuyamadım(iş yerindeyim malummm umarım cok kaçırdıgım bişi yoktur önemli bişi varsa özet geçiverirsiniz hepinizi kocaman öptümmmm:81:
saat kaç oldu kızlar nerelerdesiniz muhabbet yok bişey yok bekleyip duruyorum ki muhabbet başlasın
günayyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nbrsiniz