2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler hatunlar malum benim kpss dershanesi başladı,yatayım ben...
öpüyorum sizi anacımmmm

kız önceden verirsin arkadaşlarına gelirken takıp gelsinler ben kalpli balonlardan istiyorum kız kardeşimde dio çoluk çocuk patlatır koşturur durur diyo bide o çoluk çocuk olayı var tabi

he yaa valla düşünemiyorum bazen pratik zekam işlemiyor
hadi iyi geceler tatlım mujaaaks

içimde ukte kalacağına demodede olsa yaparım valllaa ben bi kere kınamız olucak her şeyi yapalım canım..bizim burda çok yaygınlaşmadı daha yaygınlaşsada yaparım zaten

ben de çook üptüm sizi

hayırlı geceler cümleten

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

amnınnn butun kızlar cıkmıs

neyse kızlar bende cıkıyım barı yarın shoppıng yapmaya gıdecem guzel cıcıler alacam ınsallah ama eve degıl kendıme

öpuyorum burda olan arkdsları tekrar yarın görsmek dılegıle

rosaa elbısene bayıldım pamuk prenses gıbı olmussun yorum yaptım demın ama yogunluk oldugundan okuyamamıs olabılırsın

gecenız guzel olsun..

canımm iyi geceler keyifli alışverişler yarın..yorumun için tşkler cevap yazdım tatlım 179.sayfada sen kaçırmışsın sanırım.

kızlar günaydın maşallah dün çok döktürmüssünüz pek okuyamadım ama orda bir prenses gördümm rosaa maşallah cnm ya ne kadar güzelsin ve olmussun

elbiselerden açılmış konu kısmetse bu pazar bene elbise bakmaya çıkayım artık diyorum zaten gidicem 2 mağaza var bakayımda hoşuma giden olursa ayırtırırım ay sabah sabah heyecanlandım yine...

öğlende veya akşam iş çıkışı aşkıma bohçaya koymak için eşoftman takımı alıcam üstü beyaz altı siyah hoşuma gitti..1 tane 3 lü takım var birde onu alıcam acaba diyorum birde kışlık pijama takımı alsam mı taksitle alıcam bunları ama çok mu uçmuş olucam bilemiyorum..sonuçta erkeğe koyulacak pek seçenek yok e gösterişli olsunda istiyorum sizde 3,bitakıma gerek varmı kızlar

Kızlarrrr yeni bir güne merhabalarrrr muhabbet almıs basını gitmiş hepsini okuyamadım (iş yerindeyim malummm umarım cok kaçırdıgım bişi yoktur önemli bişi varsa özet geçiverirsiniz hepinizi kocaman öptümmmm:81:

günayyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nbrsiniz

saat kaç oldu kızlar nerelerdesiniz muhabbet yok bişey yok bekleyip duruyorum ki muhabbet başlasın

günaydın hatunlaarrr

günaydın canım
e hadi çık bak artık elbisene, almasan da bakmış görmüş denemiş olursun

canım 3 takım eşofman-pijama istersen koy tabi ama 1-2 takım yeter aslında
düğüne sakla istersen, yani en azından bizde evlenirken de damada çamaşır-pijama-eşofman-gömlek-pantolon giyecekler alınır,
hani düğün bohçası yapılıyo damada ve ona da konuluyo bunlar, nişan bohçasına benziyo yani
sen de istersen bohça şart değil de, yeni evinizde eşine yepisyeni ciciler götürmüş olursun
şimdi nişan bohçasını çok abartma boşver

evet canım dün kayış koptu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…