2012' de yazın evlenecekler

kuaförüde çok iyi seçmek lazım hem saç hemde makyaj yönünden. her kuaför resim götürsen bile pratikleri yoksa o modelle, yapamıyorlar canım ya. bende karar veremiyorum saç konusunda benim saçlarım ince ama omuzlarım altında dağınık topuz düşünüyorum. çok zor bu işler gerçekten herşey kusursuz olsun istiyoruz ve umarım aksiliklerle karşılaşmayız:KK69::KK71:

evet öyle canım kuaförü tabi iyi seçmek lazımm :KK34:

neyse benim kuzen bebişini almış annesine gelmiş (üst katta oturuyo dayımla yengem)

ben gidim hem bebişi uzaktan seveyim, malum hastayım :2:
hem de kuzenim yeni tel almış, teknolojik destek istiyo, gidim telefonuna program falan kurayım

üptüm çoook akşam üzeri gelirim bacılar :KK3::KK3::KK3::KK3:

gasoline canım benim eğitim konaklama yerleri belli olmuş eğitim beşiktaştaymış darphanenin orasıymış neresiyse artık. konaklmada zincirlikuyudaymış kore şehitleri caddesiymiş niza otelmi ne yakınmı buralar birbirine

canım şimdi acil çıkmam lazım, gelir gelmez yatıralım bu konuyu masaya :KK9::KK9:
muck :KK71:

evet öyle canım kuaförü tabi iyi seçmek lazımm :KK34:

neyse benim kuzen bebişini almış annesine gelmiş (üst katta oturuyo dayımla yengem)

ben gidim hem bebişi uzaktan seveyim, malum hastayım :2:
hem de kuzenim yeni tel almış, teknolojik destek istiyo, gidim telefonuna program falan kurayım

üptüm çoook akşam üzeri gelirim bacılar :KK3::KK3::KK3::KK3:

tamam canım görüşürüz bende :KK69: bebişide mıncıkla benim için:KK69:

tüm 2012 yaz gelinlerineee keyifli gün çürütmelerrrr:KK71:

Lavantacım sensin o prensesssssss canım benimmm tşklerr:KK19:

Gasolinimm geçmiş olsun canım acil şifalar :94:

aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:

aşkıma eşofman aldım geldim kızlar resimlerini ustalar gitsin hemen eklerim hem söz tepsisninde eklicektim o da çıkmış olur aradan inş.aşkımda beğenir daha iç çamaşırları var alıncak.:26:

Bekliyoruz resimleri güle güle kullanın canım benimm :)):KK9::KK9:

evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları

$Görüntü1889.jpg $Görüntü1890.jpg $Görüntü1892.jpg $Görüntü1895.jpg $Görüntü1896.jpg $Görüntü1897.jpg $Görüntü1898.jpg $Görüntü1899.jpg

Lavantacımm her bir parçanı aşkla huzurla kullan inşallah:KK71: beyazlı eşoftman takımı çok hoş paşanda güle güle kulansın

Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:

Canlarım ben de geldimm.
Karnım ağrıyorr dün geceden berii.
pastahaneden pasta almıştı annem dün bana. o dokundu herhalde.besin zehirlenmesi... gece tuvalete taşınmaktan bi hal oldumm. geçmedi halaa.
siz nasılsınız?:94:

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine biz aynı muhabbete devam buarada nazar degdi sanırm kızlar bize yaa hepimizi teker teker dökülüoruz walla yaaa:KK43::KK43:

evet kızlar pazar günü çeyizlikleride çıkartmıştık bende yemek takımı ve kristal takımın modelini unutmuştum hemde sizlere göstermek için açtım ve baktım fotoda çektim sizinle paylaşıcam onları

Eki Görüntüle 268286 Eki Görüntüle 268287 Eki Görüntüle 268288 Eki Görüntüle 268290 Eki Görüntüle 268291 Eki Görüntüle 268292 Eki Görüntüle 268293 Eki Görüntüle 268294

Gayet güzellerr güzel günlerde kullanın inş. eşofman takımlarıda güzel uzun ömürlü gibi duruyor tepsilerin hazırlanmıs hallerinin resimlerinide bekliyoruz lavantacım:KK66::KK66:

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine biz aynı muhabbete devam buarada nazar degdi sanırm kızlar bize yaa hepimizi teker teker dökülüoruz walla yaaa:KK43::KK43:

Sağol canım. Valla nazar değdi herhalde. Yamuldum bir anda. Başka kim rahatsızlanmış?

X