2012' de yazın evlenecekler

ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına ya

evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu

ay ben de mi öyle yapsam
kız ben hiç düşünmüyodum bunları, nerden doktunuz şimdiden aklıma

bi de size laf yetiştirmeyi bırakabilirsem beğendiğim abiyelerin resimlerini koyucam ama nerdeeee
çeneniz durmuyo ki iki dakka, e ben de cevap yetiştirmeden duramıyorum

İnşallahh canım benım yaaaaa
Ama çok çabuk geçiyo zamannnn yaaaa

pınarcım senin düğünün nerde olucaktı gelip seni izleyesim geldi düğnünde

evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu

1.5 milyarıda biraz abarttı gibi geldi yani ne bileyim arkadaşım o kadara gelinlik diktirdi

kırmızı dedıgın kadnın rengı ben artık komaya gırdım lambayı bıle acamıyorum yoksa kacrıyorum ıpın ucunu

ayy gasolınım bence öyle yaparsan acayıp hava olur kırmızı basörtu yapıyorlar ya kıza bıde kına esnasında kafasına ne denır ona bılmıyorum

kırımızı kaftan gıyersın ayy cok tatlı olursun erkek tarafı gelınce hayal edebılıyorum senı kırmızılar ıcınde hafıf gözler yaslı ne bılıyım benım hep aklımda vardı
ama bakıyorum sımdı cogu kız aynı dusunuyor sende öyle yap yaaa muhtesem olur artık seneye kışa dogru dugun kına resımlerımızı yuklerız buraya hehehe

10 kullanıcı konuyu okuyorr

masllah kızlar ıyıkı topandık buraya valla ben sızlerden cok sey ögrendım sızın ekledıgınız mutfak esylarından mutfak lıstemı yaptım ama bugun hıc sırası degıl o lısteyı eklemek konular almıs basını gıdıyor haha artık yarına eklerım

morun göğüs kısmı süpeer ama çok açık gibi,koyu mavide güselmiş...

ayy bunlar cok tatlı ılk gelınlık cok hos ve sade ama benlık degıl:44: ucuncu numarayı kopyaladım favorıtlerıme koydum cok tatlı o elbısede prenses elbısesı resmen mor elbısenın dekoltesı de o bıcım hepsı bırbırınden guzel

kına örtüsü canımi evet tabiki yapıcaz inşallah kına örtüsü, tel kırma veya taş yapıştırıcaz inşallah kırmızı yumuşak tüle vaya şifona.. annem teyzem elli türlü plan yapıyolar, onu da yaparız bunu da yaparız diye sağolsunlar

evet canım aynen dediğin gibi kırmızının havası ağırlığı başka oluyo ya kınada, istiyorum inşallah fikrim değişmezse kırmızı ağırlıklı bir kınam olacak inş.
aksesuar olarak da şunları düşünüyorum:
kızlar için mum, avuçlarında ttaşıyabilecekleri şekilde, aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler
aklıma gelmişken ekleyeyim dedim
eğer üşenmezsem bunları kendim hazırlarım inş.

tamam liste işine de yarın gireriz

morun göğüs kısmı süpeer ama çok açık gibi,koyu mavide güselmiş...
evet canım moru sadece beğendiğim için koydum, bende o kadar göğüs nerdeeeee

evet sultanım, ilk gelinlik çok hoş ve sade ve tam benlik :)))) ama onu gelinlik gibi değil de başka renkten abiye olarak düşündüm ben aslında
üç numaranın eteğine bayıldım, gelinlik eteğim öyle olabilir
e hadi konuş da gel bakalım
muck

:2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:

kına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam
oh oh hadi bakalımm
o tülden taç kısmına tam karar vermedim ben, yapsam mı yapmasam mı, şimdi herkes yapıyo ya emin olamadım o yüzden çok mu demode oldu acaba diyodum bizim kızlar yapalım dediklerinde ama sen ne dersin yavru? :26::26:
hatta benim kuzenler işi abartıp, benimkinin fotoğrafını bastırıp maske yaptırıcaklarmış, aşkı memnudaki nihalin kınası gibi olsunmuş
yok artık diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…