ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına yacanımınıcı valla senlen ben aynı dusnuyorumaynı dedıgın gıbı hayal etmıstım bende bakalım eger otelde olursa ısıklar felan aynı dedıgın gıbı şıkır şıkır parlarım zaten beyaz tenlıyım her tarafımı sım yapacam
ben ne bılıyım hevesım böyle abıylere bu sans elıme gecmısken evlenmeden gıyebıldıgım kadar gıyım dıyorum
sen nasıl bı renk ıstıyorsun karar verdınmı
evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklusadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı iştegasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?
ay ben de mi öyle yapsamayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur
kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım
ınsallah alırız canım
on ay kaldı allahın ıznıyle heycan cok var ya sankı dugnumuz bır ay sonra olacakmıs gıbı hıssedıyorum
benım elde avucta da bısı yok turkıyede olsam magza magza gezerım valla heycandan en guzelını almak ıcın
Göçmeniz canım
bizde bulgaristan göçmeniyiz tatlım
Göçmeniz canım
Bencede öyle olcak bide kıyafetlere göre duvak olcak kıyafetı değiştirince duvak değişcek napcam hakkında hiçbi fikrim yok düğünlerde gelinleri görünce ben yorulurdum şimdi benım başıma geldi:95:
evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu
bizde bulgaristan göçmeniyiz tatlım
pınarcım senin düğünün nerde olucaktı gelip seni izleyesim geldi düğnünde
ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına ya
evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu
ay ben de mi öyle yapsam
kız ben hiç düşünmüyodum bunları, nerden doktunuz şimdiden aklıma
bi de size laf yetiştirmeyi bırakabilirsem beğendiğim abiyelerin resimlerini koyucam ama nerdeeee
çeneniz durmuyo ki iki dakka, e ben de cevap yetiştirmeden duramıyorum
10 kullanıcı konuyu okuyorr
neyse laf yetiştirmekten anca bunları ekleyebildim :))))
bunlar model olarak beğendiklerim, renk için ilk tercih kırmızı :)
3.resmi buradaki hatunlardan biri eklemişti galiba
Eki Görüntüle 268014 Eki Görüntüle 268015 Eki Görüntüle 268016 Eki Görüntüle 268017 Eki Görüntüle 268018 Eki Görüntüle 268019 Eki Görüntüle 268020 Eki Görüntüle 268021 Eki Görüntüle 268022 Eki Görüntüle 268023 Eki Görüntüle 268024 Eki Görüntüle 268025 Eki Görüntüle 268026 Eki Görüntüle 268027
neyse laf yetiştirmekten anca bunları ekleyebildim :))))
bunlar model olarak beğendiklerim, renk için ilk tercih kırmızı :)
3.resmi buradaki hatunlardan biri eklemişti galiba
Eki Görüntüle 268014 Eki Görüntüle 268015 Eki Görüntüle 268016 Eki Görüntüle 268017 Eki Görüntüle 268018 Eki Görüntüle 268019 Eki Görüntüle 268020 Eki Görüntüle 268021 Eki Görüntüle 268022 Eki Görüntüle 268023 Eki Görüntüle 268024 Eki Görüntüle 268025 Eki Görüntüle 268026 Eki Görüntüle 268027
kına örtüsü canımi evet tabiki yapıcaz inşallah kına örtüsü, tel kırma veya taş yapıştırıcaz inşallah kırmızı yumuşak tüle vaya şifona.. annem teyzem elli türlü plan yapıyolar, onu da yaparız bunu da yaparız diye sağolsunlarkırmızı dedıgın kadnın rengı ben artık komaya gırdım lambayı bıle acamıyorum yoksa kacrıyorum ıpın ucunu
ayy gasolınım bence öyle yaparsan acayıp hava olur kırmızı basörtu yapıyorlar ya kıza bıde kına esnasında kafasına ne denır ona bılmıyorum
kırımızı kaftan gıyersın ayy cok tatlı olursun erkek tarafı gelınce hayal edebılıyorum senı kırmızılar ıcınde hafıf gözler yaslıne bılıyım benım hep aklımda vardı
ama bakıyorum sımdı cogu kız aynı dusunuyor sende öyle yap yaaa muhtesem olur artık seneye kışa dogru dugun kına resımlerımızı yuklerız buraya hehehe
tamam liste işine de yarın girerizmasllah kızlar ıyıkı topandık buraya valla ben sızlerden cok sey ögrendım sızın ekledıgınız mutfak esylarından mutfak lıstemı yaptım ama bugun hıc sırası degıl o lısteyı eklemek konular almıs basını gıdıyor haha artık yarına eklerım
aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler
kına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam
evet canım moru sadece beğendiğim için koydum, bende o kadar göğüs nerdeeeeemorun göğüs kısmı süpeer ama çok açık gibi,koyu mavide güselmiş...
evet sultanım, ilk gelinlik çok hoş ve sade ve tam benlik :)))) ama onu gelinlik gibi değil de başka renkten abiye olarak düşündüm ben aslındaayy bunlar cok tatlı ılk gelınlık cok hos ve sade ama benlık degıl:44: ucuncu numarayı kopyaladım favorıtlerıme koydum cok tatlı o elbısede prenses elbısesı resmenmor elbısenın dekoltesı de o bıcım hepsı bırbırınden guzel
aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler
kına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam
evet aynen bende böyle düşünüyorum ama çoluk çocukta ister şimdi
oh oh hadi bakalımmkına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam
evet aynen bende böyle düşünüyorum ama çoluk çocukta ister şimdi
kız önceden verirsin arkadaşlarına gelirken takıp gelsinlerben kalpli balonlardan istiyorum kız kardeşimde dio çoluk çocuk patlatır koşturur durur diyo bide o çoluk çocuk olayı var tabi