2012' de yazın evlenecekler

canımınıcı valla senlen ben aynı dusnuyorum :KK1::KK1: aynı dedıgın gıbı hayal etmıstım bende bakalım eger otelde olursa ısıklar felan aynı dedıgın gıbı şıkır şıkır parlarım zaten beyaz tenlıyım her tarafımı sım yapacam:KK1::KK1:

ben ne bılıyım hevesım böyle abıylere bu sans elıme gecmısken evlenmeden gıyebıldıgım kadar gıyım dıyorum:KK1::KK66::KK66:

sen nasıl bı renk ıstıyorsun karar verdınmı:KK70:
ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına ya :21:

sadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı işte:KK1: gasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?:kk77:
evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu

ayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur

kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım:KK1::KK1:
ay ben de mi öyle yapsam
kız ben hiç düşünmüyodum bunları, nerden doktunuz şimdiden aklıma :KK9::KK9::KK9:

bi de size laf yetiştirmeyi bırakabilirsem beğendiğim abiyelerin resimlerini koyucam ama nerdeeee
çeneniz durmuyo ki iki dakka, e ben de cevap yetiştirmeden duramıyorum :KK60::KK60::KK60:

ınsallah alırız canım:nazar:

on ay kaldı allahın ıznıyle heycan cok var ya sankı dugnumuz bır ay sonra olacakmıs gıbı hıssedıyorum

benım elde avucta da bısı yok turkıyede olsam magza magza gezerım valla heycandan en guzelını almak ıcın:KK1::KK1:

İnşallahh canım benım yaaaaa:KK69:
Ama çok çabuk geçiyo zamannnn yaaaa :KK16::KK16:

Göçmeniz canım

Bencede öyle olcak bide kıyafetlere göre duvak olcak kıyafetı değiştirince duvak değişcek napcam hakkında hiçbi fikrim yok düğünlerde gelinleri görünce ben yorulurdum şimdi benım başıma geldi:95:

pınarcım senin düğünün nerde olucaktı gelip seni izleyesim geldi düğnünde :KK1:

evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklu

1.5 milyarıda biraz abarttı gibi geldi yani ne bileyim arkadaşım o kadara gelinlik diktirdi:KK1:

ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına ya :21:

ay ben de mi öyle yapsam
kız ben hiç düşünmüyodum bunları, nerden doktunuz şimdiden aklıma :KK9::KK9::KK9:

bi de size laf yetiştirmeyi bırakabilirsem beğendiğim abiyelerin resimlerini koyucam ama nerdeeee
çeneniz durmuyo ki iki dakka, e ben de cevap yetiştirmeden duramıyorum :KK60::KK60::KK60:

kırmızı dedıgın kadnın rengı ben artık komaya gırdım lambayı bıle acamıyorum yoksa kacrıyorum ıpın ucunu :KK1::KK1:

ayy gasolınım bence öyle yaparsan acayıp hava olur kırmızı basörtu yapıyorlar ya kıza bıde kına esnasında kafasına ne denır ona bılmıyorum:KK1::KK1:

kırımızı kaftan gıyersın ayy cok tatlı olursun erkek tarafı gelınce hayal edebılıyorum senı kırmızılar ıcınde hafıf gözler yaslı :KK1: ne bılıyım benım hep aklımda vardı
ama bakıyorum sımdı cogu kız aynı dusunuyor sende öyle yap yaaa muhtesem olur artık seneye kışa dogru dugun kına resımlerımızı yuklerız buraya hehehe:KK66::KK66::KK66:

:nazar::nazar::nazar::nazar:10 kullanıcı konuyu okuyorr:nazar::nazar::nazar::nazar::KK64::KK64::KK64::KK64:

masllah kızlar ıyıkı topandık buraya valla ben sızlerden cok sey ögrendım sızın ekledıgınız mutfak esylarından mutfak lıstemı yaptım ama bugun hıc sırası degıl o lısteyı eklemek konular almıs basını gıdıyor haha artık yarına eklerım:KK1:

neyse laf yetiştirmekten anca bunları ekleyebildim :))))
bunlar model olarak beğendiklerim, renk için ilk tercih kırmızı :)

3.resmi buradaki hatunlardan biri eklemişti galiba

$nişan3.png $00gül.jpg Eki Görüntüle 268016 $5272.jpg $225455_200400233329939_199719570064672_437884_8383672_n.jpg $aaa.jpg $aabiye.jpg $ehhh (9).jpg $elbi.jpg $image2.jpg $kınaaaaa.jpg Eki Görüntüle 268025 $nişan.jpg $nişan2.png

Son düzenleme:

morun göğüs kısmı süpeer ama çok açık gibi,koyu mavide güselmiş...

ayy bunlar cok tatlı ılk gelınlık cok hos ve sade ama benlık degıl:44: ucuncu numarayı kopyaladım favorıtlerıme koydum cok tatlı o elbısede prenses elbısesı resmen:KK12: mor elbısenın dekoltesı de o bıcım :KK69: hepsı bırbırınden guzel

kırmızı dedıgın kadnın rengı ben artık komaya gırdım lambayı bıle acamıyorum yoksa kacrıyorum ıpın ucunu :KK1::KK1:

ayy gasolınım bence öyle yaparsan acayıp hava olur kırmızı basörtu yapıyorlar ya kıza bıde kına esnasında kafasına ne denır ona bılmıyorum:KK1::KK1:

kırımızı kaftan gıyersın ayy cok tatlı olursun erkek tarafı gelınce hayal edebılıyorum senı kırmızılar ıcınde hafıf gözler yaslı :KK1: ne bılıyım benım hep aklımda vardı
ama bakıyorum sımdı cogu kız aynı dusunuyor sende öyle yap yaaa muhtesem olur artık seneye kışa dogru dugun kına resımlerımızı yuklerız buraya hehehe:KK66::KK66::KK66:
kına örtüsü canımi evet tabiki yapıcaz inşallah kına örtüsü, tel kırma veya taş yapıştırıcaz inşallah kırmızı yumuşak tüle vaya şifona.. annem teyzem elli türlü plan yapıyolar, onu da yaparız bunu da yaparız diye sağolsunlar :KK16:

evet canım aynen dediğin gibi kırmızının havası ağırlığı başka oluyo ya kınada, istiyorum inşallah fikrim değişmezse kırmızı ağırlıklı bir kınam olacak inş.
aksesuar olarak da şunları düşünüyorum:
kızlar için mum, avuçlarında ttaşıyabilecekleri şekilde, aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler
aklıma gelmişken ekleyeyim dedim
eğer üşenmezsem bunları kendim hazırlarım inş.
$SDC11769U.JPG $3456767899.JPG $işte buuu.JPG $K__na_____in_K___4ddaf11528682.jpg

masllah kızlar ıyıkı topandık buraya valla ben sızlerden cok sey ögrendım sızın ekledıgınız mutfak esylarından mutfak lıstemı yaptım ama bugun hıc sırası degıl o lısteyı eklemek konular almıs basını gıdıyor haha artık yarına eklerım:KK1:
tamam liste işine de yarın gireriz :KK9::KK9::KK9::KK9:

aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler

kına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam

morun göğüs kısmı süpeer ama çok açık gibi,koyu mavide güselmiş...
evet canım moru sadece beğendiğim için koydum, bende o kadar göğüs nerdeeeee :KK9::KK9:

ayy bunlar cok tatlı ılk gelınlık cok hos ve sade ama benlık degıl:44: ucuncu numarayı kopyaladım favorıtlerıme koydum cok tatlı o elbısede prenses elbısesı resmen:KK12: mor elbısenın dekoltesı de o bıcım :KK69: hepsı bırbırınden guzel
evet sultanım, ilk gelinlik çok hoş ve sade ve tam benlik :)))) ama onu gelinlik gibi değil de başka renkten abiye olarak düşündüm ben aslında
üç numaranın eteğine bayıldım, gelinlik eteğim öyle olabilir
e hadi konuş da gel bakalım
muck :KK70:

:2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
aynı zamanda benim elime kına yakıldığında avcuma bağlayacakları güllerden kızlara dağıtacağım, onlar önce bileklerinde taşıyacaklar(lastikli ya onlar) sonra isterlerse avuçlarına kına yakarlarsa benim gibi avuçiçlerine kınanın üstüne geçirirler

kına bilekliklerinden bende dağıtıcam kızlara birde bekar arkadaşlarıma saçlarına takmaları için beyaz tül dağıtıcam bende kırmızısını takıcam

evet aynen bende böyle düşünüyorum ama çoluk çocukta ister şimdi:KK1::KK1:

oh oh hadi bakalımm :KK8:
o tülden taç kısmına tam karar vermedim ben, yapsam mı yapmasam mı, şimdi herkes yapıyo ya emin olamadım o yüzden çok mu demode oldu acaba diyodum bizim kızlar yapalım dediklerinde ama sen ne dersin yavru? :26::26:
hatta benim kuzenler işi abartıp, benimkinin fotoğrafını bastırıp maske yaptırıcaklarmış, aşkı memnudaki nihalin kınası gibi olsunmuş :KK60::KK60::KK60:
yok artık diyorum ben de :KK60:

X