- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
ilk tercihim kırmızıdan yana olacak, hani geleneksel olsun istiyorum, kına yacanımınıcı valla senlen ben aynı dusnuyorum aynı dedıgın gıbı hayal etmıstım bende bakalım eger otelde olursa ısıklar felan aynı dedıgın gıbı şıkır şıkır parlarım zaten beyaz tenlıyım her tarafımı sım yapacam
ben ne bılıyım hevesım böyle abıylere bu sans elıme gecmısken evlenmeden gıyebıldıgım kadar gıyım dıyorum
sen nasıl bı renk ıstıyorsun karar verdınmı
evet canım duydum, bildiğim kadarıyla döşemelik kumaşlar onlar, aynı zamanda perdelik de tabi, zaten desenli baskılı tafta gibi bişey o elbiseler de yani şantuklusadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı işte gasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?
ay ben de mi öyle yapsamayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur
kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım
kız ben hiç düşünmüyodum bunları, nerden doktunuz şimdiden aklıma
bi de size laf yetiştirmeyi bırakabilirsem beğendiğim abiyelerin resimlerini koyucam ama nerdeeee
çeneniz durmuyo ki iki dakka, e ben de cevap yetiştirmeden duramıyorum