Kızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm
Kızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm
olur canım neden olmasın ki ama bayağı masraflı olabilir,hürrem kıyafetleri popüler diye.
ben o yüzden abiye düşünmüyorum o hakkımı ve bindallı hakkımı hürremde birleştirdim
ayy benden başka kınada gelinlik giyen yok galibaa:26: olur canım taabiii kına yakılıca zaman giyersin hürrem kıyafetini başınada otantik bi taç takarsın hoşş olur valla bencee
sen beğendikten sonra her türlü güzel olur
taşlı maşlı falan yaptırırsan şıkır şıkır daha güzel olar tabi, parlarsın kız parlarsın
etek kısmına biişey diyemicem sultanım çünkü kabarık eteği ben sadece gelinlikte düşünüyorum canım :26:
canımınıcı valla senlen ben aynı dusnuyorumaynı dedıgın gıbı hayal etmıstım bende bakalım eger otelde olursa ısıklar felan aynı dedıgın gıbı şıkır şıkır parlarım zaten beyaz tenlıyım her tarafımı sım yapacam
ben ne bılıyım hevesım böyle abıylere bu sans elıme gecmısken evlenmeden gıyebıldıgım kadar gıyım dıyorum
sen nasıl bı renk ıstıyorsun karar verdınmı
ay bunlar cok hos canımbırtek kaftanmı gıyceksın kınanda baska abıye felanda gıyermısın?
ay cok tatlı pamuk prenses gıbı olmssunkınanda damı pembe dusnursun yoksa daha farklı bı renkmı?
ayy benden başka kınada gelinlik giyen yok galibaa:26: olur canım taabiii kına yakılıca zaman giyersin hürrem kıyafetini başınada otantik bi taç takarsın hoşş olur valla bencee
aa pınarcım aslında şöyle olabilir, hani kızlar hem abiye hem kaftan giyiyolar ya, hani kaftanı kına yakılırken giymek için alıyolarKızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm
işletme okudum canım benim, ya hem o hem de istanbul a da aşığım ben, işte insanın yeri yurdu da başka oluyo ya, o hesap heraldene okudun bursada canım. ama bursada güzeldir keşke gezseydin ama insanın sevdiği nerdeyse orası güzel galiba
yokkı canım olsa çoktaaaannnn eklemıstım kı
ayy canım benım cok guzel olur valla cok yakısır kınaya bence kına yakılma esnasında hurrem kıyafetı gıyersın hem kınayala acayıp bır atmosfer olur
kınadan sonra gıyersın abıyenı sıkır sıkır oynamaya devam edersın ben öyle yapacam allah nasıp ederse al ıste yıne heycanladım
Evett galiba masraflı olur gerçektende şu sıralar çok popüler
Kına yakılırken şalvar giycektim ben amaaaa
Offf napsam kiiii
maşşallah canım sendee bi gecede hem abiye hem hürrem hem şalvarrr istiosunbence eleme yap zor olabilir
Canım bizim adetler böleee illa o 2 kıyafeti değiştirtcekler bana :18::18:
Şalvarda arkadaşlarla giycez bizde gelinle birlikte yeni gelinler gelinin arkadaşlarıda şalvar giyer bu liste böle uzayıp gider pınarda kafayı yer
sadece böyle bir kıyafet düşünüyorum canım hem giy çıkar sorun o sıcakta hem de bayağı masraflı oluyor hem abiye hem bu elbiseler..
çünkü fatihte bir gelinlikçide sordum,1.5 milyar dedi,kumaşları şantuk onların ve pahalı oluyor dedi.şantuk nasıl kumaşsa,perde kumaşı iştegasolinecim bilir belki anne ve babasından duymuştur şantuk nasıl birşey diye?
Canım bizim adetler böleee illa o 2 kıyafeti değiştirtcekler bana :18::18:
Şalvarda arkadaşlarla giycez bizde gelinle birlikte yeni gelinler gelinin arkadaşlarıda şalvar giyer bu liste böle uzayıp gider pınarda kafayı yer
Tamam tamam hürrem kıyafeti istiyom bennnnnn
O heyecan hiç bitmiyo canım yaaaa düğün olana kadar rahat yok bizeee :123:
arnavut musunuz canım?
arnavut musunuz canım?
ayyy sen çok yorgun bitiriceksin bence düğünüüüü