aaa şimdi gördümm
ne kadar özenli ya ne kadar güzell pınarrr
derya ; bahsettiğin kutu sandık gibi birşey yanlış anlamıyorsam cok guzeller bohcada cok özenli olmuşş
bu akşam alişverişe gidicem ; pazar akşamı aılesi geliyoryemege evde topuklu ayakkabı gıymeme gerek yok demi
aaa şimdi gördümm
derya ; bahsettiğin kutu sandık gibi birşey yanlış anlamıyorsam cok guzeller bohcada cok özenli olmuşş
bu akşam alişverişe gidicem ; pazar akşamı aılesi geliyoryemege evde topuklu ayakkabı gıymeme gerek yok demi
Selam kızlar, iş günü bitmek üzere
Bu arada nisan 4 te İstanbul'a gelinlik almaya gideceğiz nasip olursa, bugün uçak biletimi rezerve ettirdim.
Çok heyecanlıyım(biliyorum daha çok var ama olsun)
Aynen yarin son is günü
Nerdesinde istanbuldan alicaksin gelinligini? :26:
Bizde mayista gitmeyi düsünüyoruz gelinlik+damatlik için
sandık kadar büyük bişey değil tatlım, makyaj kutusu gibi bişey yani..aaa şimdi gördümm
Hadi hayırlısı bakalım...Selam kızlar, iş günü bitmek üzere
Bu arada nisan 4 te İstanbul'a gelinlik almaya gideceğiz nasip olursa, bugün uçak biletimi rezerve ettirdim.
Çok heyecanlıyım(biliyorum daha çok var ama olsun)
Hadi ordan, sen de becerikli hatunsun, bilirim ben seni kuşumBen ne kadar beceriksizim yaa böyle şeyler elimden gelmiyor hiçç
dün elbise bakamadım kotondan bir elbise begendım fermuarında sorun var kac semt dolandım hepsınde aynı sonunda hıcbısı alamadım.. Ne yapıcamı bılmıyorum ya evden gıyıcem bısıler yada o elbıseyı alıp fermuarını degıstırıcem
http://www.koton.com.tr/images/thumbs/0001280_800.jpeg
butarz bişeydı ama boyle değil tam bu kadar yogun degıl desenlerı neyse bakalım
Günaydın buarada
Bende epey eksıklerımı tamamladım kızlar cok mutluyum
O kadar karışık ki, babam Konya'da çalışıyor. Karşı taraf Ankara'da. Ben Şanlıurfa'da çalışıyorum.
Herkes ancak Nisan'da buluşacak:)
Oleg Cassini diye bir modacı var, İstanbul'da da mağazaları varmış. Onun için gidiyoruz.
Siz nerdesiniz?
inşallah hep böyle mutlu olursun bundan sonra canım :) umarım istediğin gibi bi elbise bulursun bence bugünde dolaş ve o modele şartlanma başka modellere ve markalara da bak derim
sandık kadar büyük bişey değil tatlım, makyaj kutusu gibi bişey yani..
Ben ilk tanışmaya ve istemeye geldiklerinde topuklu ayakkabı ve elbise giymiştim
tabi sonraları eşofmanla bile karşıladığım oldu onları, artık 3 senedir tanışıyoruz, hep topuklu bozar beni
Hadi hayırlısı bakalım...
Hadi ordan, sen de becerikli hatunsun, bilirim ben seni kuşum
inşallah hep böyle mutlu olursun bundan sonra canım :) umarım istediğin gibi bi elbise bulursun bence bugünde dolaş ve o modele şartlanma başka modellere ve markalara da bak derim
Günaydin kizlarhayirli cumalar olsun
İnşallahh cnaımm inşallahh sağolasınn
bugun dolaşıcakmıyım bilmiyorum benimki biraz kıskanc ve dun cok sınırlendı 2 elbıseye sartlandırdım kendımı 2.elbiseyı hıcmı hıc begenmedı diğeride dediğim problemlerı oldu bugun gıtcem demıcem gariban numarası yapcam
hakkaten karisikmissiniz canim ya, hayirlisi olsun ozaman insallah. Kendin mi diktiriceksin gelinliginide özellikle bi modaciya gidiyorsun?
biz fransadayiz canim baktik buralardan ama ben istanbuldan almak istiyorum baska alacaklarimda var en güzeli istanbul dedik gelmeyi düsünüyoruz iste
Yenidendogdum; bencede bugünde bakin, son dakika biseyler bulunuyor illaki
dediğin markayı hiç duymadımKızlar merhaba Berghoff ürünlerini kullanan veya çeyiiz için alan var mı aranızda bende bi kaç ürünü var çeyizim için çok beğeniyorum.Katologdan bakarak başka siparişlerde verdim ama Alman markası Türkiyede fazla kullanıcı yok sanırım satan yerlerde az :S
slm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa
Günaydin kizlarhayirli cumalar olsun
hakkaten karisikmissiniz canim ya, hayirlisi olsun ozaman insallah. Kendin mi diktiriceksin gelinliginide özellikle bi modaciya gidiyorsun?
biz fransadayiz canim baktik buralardan ama ben istanbuldan almak istiyorum baska alacaklarimda var en güzeli istanbul dedik gelmeyi düsünüyoruz iste
Yenidendogdum; bencede bugünde bakin, son dakika biseyler bulunuyor illaki
dediğin markayı hiç duymadım
oo ne güzel bir günde
bende şuanda sıkıntı yok valal eylule epey var