2012' de yazın evlenecekler

Bakcaz bakalım tatlikedi :nazar: ciceklen çikolata getirceklermiş :KK51:
azcık kilo alcam ya kılo almaylıyım ya
tatlim stresten yemiyo musun napiyosun :KK20:? benim bogazim açilir stres oldukça bende tam tersi zayiflamaya çalisiyorum aaaa bu ne ya hiç mi memnun olmaz bu kadinlar :21:

slm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa
hemde nasil sıkıntı basiyor anlatamam! senin günün daha da yakinmis Allah yardimcin olsun hayirlisi olsun canim.. Gönlümüzü ferah tutalim :nazar:

hepimiz için hayırlı olsun cnm. yakın evet ondan sıkıntılar üzerimde.evlendikten sonra da korkularım var benim onları da sıkıntı yapıom offf ya offfff

Karar veremedim ama sanırım hazır alırım:KK34: Evet en güzeli İstanbul bence de. Çeşit ve fiyat bakımından da.
Yurt dışında gelinlikler de çok pahalı bildiğim kadarıyla:KK51:

Kesinlikle var mi Istanbul gibisi yaaa :KK16:
6000 euroydu geçenlerde bi yerde sorduk (yaklasik 12 000TL yapiyor). Arkamiza bakmadan kaçtik valla bi gece için bu kadar para verilir mi :KK53: 40 gün 40 gece dügün olsaydi neyse :KK1::KK53:

slm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa

Benimde Ağustosta ama inan şimdiden sıkıntya başladım ve yapılcakları düşündükçe naısl yetişeceğim diyorum :))

dün elbise bakamadım kotondan bir elbise begendım fermuarında sorun var kac semt dolandım hepsınde aynı sonunda hıcbısı alamadım.. Ne yapıcamı bılmıyorum ya evden gıyıcem bısıler yada o elbıseyı alıp fermuarını degıstırıcem
http://www.koton.com.tr/images/thumbs/0001280_800.jpeg
butarz bişeydı ama boyle değil tam bu kadar yogun degıl desenlerı neyse bakalım
Günaydın buarada :KK1:
Bende epey eksıklerımı tamamladım kızlar cok mutluyum
ohh ne mutlu sana :KK34: yaa tatlım dün bişey sordum ama görmedin galiba, esseden aldığın dönerli baharatlığı ne kadara aldın?

Günaydin kizlar :KK3: hayirli cumalar olsun :KK16:
selam canım, nasılsın?
Hayırlı cumalar :KK34:

şu pazar gununu bır atlatalım hayırlısıyla
bızım sey sıkıntımız hala devam edıyor babamlar martta nısan olursa hazıranda evlenın dıyor :KK37: eylule gec dıyor laf ederler dıyor hergun hergun eve gelemez dıyor ya ıs bozulursa ınsanlara ne dıcez dıyo ınsanlar kotu nıyetlı vazgecırırlerse dıyor ınsallah bı tatsızlık cıkmaz streslıyım heycandan cok kızlar ya
aslında hazırlıklarınız tamamsa uzatmaya gerek yok gerçekten canım, evlenin gitsin :KK16:
hayırlısıyla daha ne pazarlar atlatacaksın bak :KK34: Bizim de sanırım 16 eylül olacak, karar verdik, haftasonu kayınvalidemler bize gelecek, o zaman kesinleştirip pazartesi salona haber vericez :KK16:

Kızlar merhaba Berghoff ürünlerini kullanan veya çeyiiz için alan var mı aranızda bende bi kaç ürünü var çeyizim için çok beğeniyorum.Katologdan bakarak başka siparişlerde verdim ama Alman markası Türkiyede fazla kullanıcı yok sanırım satan yerlerde az :S
merhaba, maalesef kullanmadım hiç:KK50:

oo hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :KK16:
şimdilik bariz bi sıkıntı yok, ama arada oluyor tabi :KK1:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.

inş cnm hayırlı olsun evlenecek herkes için.başlayınca hepsi ard ardına gelio zaten.inş en kısa sürede en kolay şekilde halledersin.

Selam canim, iyiyim çalisiyorum malesef, haftanin son günü olma hatrina nesem yerinde :KK16:
Sen nasilsin canim ne var ne yok?
ewet Öğlen oldu bile, az sonra yemek fln derken hopp bi bakmışız akşam olmuş eve gitmişiz.. Yaa cuma akşamlarını çok seviyorum yaa :KK16::KK16::KK9:
Walla bende iyiyim canım, napiyim işte, şafak saymaya devam..
Düğün tarihimiz de netleşti, 15 eylül kına, 16 eylül düğün kısmetse :KK69:
şimdi kına salonu ve organizasyonu için araştırmadayım :KK16:

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :KK34:

tatlim stresten yemiyo musun napiyosun :KK20:? benim bogazim açilir stres oldukça bende tam tersi zayiflamaya çalisiyorum aaaa bu ne ya hiç mi memnun olmaz bu kadinlar :21:

hemde nasil sıkıntı basiyor anlatamam! senin günün daha da yakinmis Allah yardimcin olsun hayirlisi olsun canim.. Gönlümüzü ferah tutalim :nazar:
ebndede tam tersı ya bende yıyemeyenlerdenım iştahım kapanıyor benım direk
ohh ne mutlu sana :KK34: yaa tatlım dün bişey sordum ama görmedin galiba, esseden aldığın dönerli baharatlığı ne kadara aldın?

selam canım, nasılsın?
Hayırlı cumalar :KK34:

aslında hazırlıklarınız tamamsa uzatmaya gerek yok gerçekten canım, evlenin gitsin :KK16:
hayırlısıyla daha ne pazarlar atlatacaksın bak :KK34: Bizim de sanırım 16 eylül olacak, karar verdik, haftasonu kayınvalidemler bize gelecek, o zaman kesinleştirip pazartesi salona haber vericez :KK16:

merhaba, maalesef kullanmadım hiç:KK50:

oo hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :KK16:
şimdilik bariz bi sıkıntı yok, ama arada oluyor tabi :KK1:

ben canım onları 19 tl aldım esseden
dünde esseye ugraıdm ben capacıty neyse bı ekmeklık gordum bread yazıyor ustunde kırmızı beyaz sıyah 22 tl bakınırken magazada unuttum gıttı
nettekı onlıne alısverısındede yok ustelık bır dahda o fiyata düşmez 112 tl gerçek fiyatı hepiniz görmüşssünüzdür
hazırlıklar tamammı degıll aslında kredıc ekıp alıcaz koltugumuzu halımızı temmuz olsunda kıra var hanı bız temmuzda kredıyı cekıp evı tutarız eylul 8dede evlenırız dıyoruz hep
ama mayısta kredı cekebılırmıyız bılmıyorum acıkcası ya nedense bende temmuzda ıstemıyorum :KK3:
bütün aldıklarım 3500 tl tuttu suana kadar 1.5 ay oldu baslayalı almaya.. 2000 tl taksıtlı ayda 200 geri kalanı peşin aldım
para olunca oluyorda
dur bakalım neyı nasıl yapcaz..
ailesinin bişey yapıp yapmayacagıda da yenı bellı olcak ama agız yokladı altın fılan ıstenırmı dedı kayınannem adetlerınız nasıl yok adetımız altın ıstenmez dedım bırde dugun yapmayın bosver dedı 2 oglu daha var benım durumum boyle oldugu ıcın ozenmedıklerını fark edersem eger cok bozulurum dugun bende ıstemıyorum kaldıkı ama bılırsınız ıste
düşünmemeye buyutmemeye calısıyorum
hatta bohcada yapmayalım herkez kendı gıysısını alsın gıbısınede getırdı nısanda
bende annemlere soyledım annemde olmaz oyle sey ıkınıze bohca verılır dedı
pazar gunununden sonra daha netlesır ama arada hakem gorevı goremıyoruz aıleler karısınca
her ne olursa olsun bence aıleler karısınca bı garıplık oluyor ılıskıde
az dusunup az konusup keyfımıze bakmak gerek umarım bızımde aramıza yansımaz

Eki Görüntüle 325616 $1110073.jpg $1108810.jpg $1108681.jpg $1108421.jpg $1107783.jpg $1106151.jpg $1105192.jpg $164719kucuk.jpg $12933-168-large.jpg

Bunlar almış olduğum berghoff ürünlerim

dünde esseye ugraıdm ben capacıty neyse bı ekmeklık gordum bread yazıyor ustunde kırmızı beyaz sıyah 22 tl bakınırken magazada unuttum gıttı
nettekı onlıne alısverısındede yok ustelık bır dahda o fiyata düşmez 112 tl gerçek fiyatı hepiniz görmüşssünüzdür
hazırlıklar tamammı degıll aslında kredıc ekıp alıcaz koltugumuzu halımızı temmuz olsunda kıra var hanı bız temmuzda kredıyı cekıp evı tutarız eylul 8dede evlenırız dıyoruz hep
ama mayısta kredı cekebılırmıyız bılmıyorum acıkcası ya nedense bende temmuzda ıstemıyorum :KK3:
bütün aldıklarım 3500 tl tuttu suana kadar 1.5 ay oldu baslayalı almaya.. 2000 tl taksıtlı ayda 200 geri kalanı peşin aldım
para olunca oluyorda
ailesinin bişey yapıp yapmayacagıda da yenı bellı olcak ama agız yokladı altın fılan ıstenırmı dedı kayınannem adetlerınız nasıl yok adetımız altın ıstenmez dedım bırde dugun yapmayın bosver dedı 2 oglu daha var benım durumum boyle oldugu ıcın ozenmedıklerını fark edersem eger cok bozulurum dugun bende ıstemıyorum kaldıkı ama bılırsınız ıste
hatta bohcada yapmayalım herkez kendı gıysısını alsın gıbısınede getırdı nısanda
pazar gunununden sonra daha netlesır ama arada hakem gorevı goremıyoruz aıleler karısınca

Bütün kaynanlar mı aynı bilmem... Biz nişanlımla bir karar aldık ve herşeyi ikimiz yapmaya karar verdik bende o da çalışıyor en azından ilerde söz sahibi olamazlar ama çok kırgınım çokkkk

para olunca oluyorda
hımmm, markafonide var da 22 tl ye, eğer uygunsa alayım dicektim de, iyi ki almamışım hee :KK1:
ewet aileler karışınca işler de karışıyor..
Keşke ikiniz halledebilseniz..
Bir de altın istenir mi derken düğünde sana takmak için mi altın, onu mu sordu kayınvaliden?
2 oğlu daha olabilir, ama herşeyi oğlanlarına eşit yapmak zorunda canım ya..
Senin durumunla ilgili olacağını sanmıyorum, ama önemli olan senin ve niaşnlının ne istediği..

X