ebndede tam tersı ya bende yıyemeyenlerdenım iştahım kapanıyor benım direk
ben canım onları 19 tl aldım esseden
dünde esseye ugraıdm ben capacıty neyse bı ekmeklık gordum bread yazıyor ustunde kırmızı beyaz sıyah 22 tl bakınırken magazada unuttum gıttı
nettekı onlıne alısverısındede yok ustelık bır dahda o fiyata düşmez 112 tl gerçek fiyatı hepiniz görmüşssünüzdür
hazırlıklar tamammı degıll aslında kredıc ekıp alıcaz koltugumuzu halımızı temmuz olsunda kıra var hanı bız temmuzda kredıyı cekıp evı tutarız eylul 8dede evlenırız dıyoruz hep
ama mayısta kredı cekebılırmıyız bılmıyorum acıkcası ya nedense bende temmuzda ıstemıyorum
bütün aldıklarım 3500 tl tuttu suana kadar 1.5 ay oldu baslayalı almaya.. 2000 tl taksıtlı ayda 200 geri kalanı peşin aldım
para olunca oluyorda
dur bakalım neyı nasıl yapcaz..
ailesinin bişey yapıp yapmayacagıda da yenı bellı olcak ama agız yokladı altın fılan ıstenırmı dedı kayınannem adetlerınız nasıl yok adetımız altın ıstenmez dedım bırde dugun yapmayın bosver dedı 2 oglu daha var benım durumum boyle oldugu ıcın ozenmedıklerını fark edersem eger cok bozulurum dugun bende ıstemıyorum kaldıkı ama bılırsınız ıste
düşünmemeye buyutmemeye calısıyorum
hatta bohcada yapmayalım herkez kendı gıysısını alsın gıbısınede getırdı nısanda
bende annemlere soyledım annemde olmaz oyle sey ıkınıze bohca verılır dedı
pazar gunununden sonra daha netlesır ama arada hakem gorevı goremıyoruz aıleler karısınca
her ne olursa olsun bence aıleler karısınca bı garıplık oluyor ılıskıde
az dusunup az konusup keyfımıze bakmak gerek umarım bızımde aramıza yansımaz