tatlim stresten yemiyo musun napiyosunBakcaz bakalım tatlikediciceklen çikolata getirceklermiş
azcık kilo alcam ya kılo almaylıyım ya
hemde nasil sıkıntı basiyor anlatamam! senin günün daha da yakinmis Allah yardimcin olsun hayirlisi olsun canim.. Gönlümüzü ferah tutalimslm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa
Karar veremedim ama sanırım hazır alırımEvet en güzeli İstanbul bence de. Çeşit ve fiyat bakımından da.
Yurt dışında gelinlikler de çok pahalı bildiğim kadarıyla
slm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa
ohh ne mutlu sanadün elbise bakamadım kotondan bir elbise begendım fermuarında sorun var kac semt dolandım hepsınde aynı sonunda hıcbısı alamadım.. Ne yapıcamı bılmıyorum ya evden gıyıcem bısıler yada o elbıseyı alıp fermuarını degıstırıcem
http://www.koton.com.tr/images/thumbs/0001280_800.jpeg
butarz bişeydı ama boyle değil tam bu kadar yogun degıl desenlerı neyse bakalım
Günaydın buarada
Bende epey eksıklerımı tamamladım kızlar cok mutluyum
selam canım, nasılsın?Günaydin kizlarhayirli cumalar olsun
aslında hazırlıklarınız tamamsa uzatmaya gerek yok gerçekten canım, evlenin gitsinşu pazar gununu bır atlatalım hayırlısıyla
bızım sey sıkıntımız hala devam edıyor babamlar martta nısan olursa hazıranda evlenın dıyoreylule gec dıyor laf ederler dıyor hergun hergun eve gelemez dıyor ya ıs bozulursa ınsanlara ne dıcez dıyo ınsanlar kotu nıyetlı vazgecırırlerse dıyor ınsallah bı tatsızlık cıkmaz streslıyım heycandan cok kızlar ya
merhaba, maalesef kullanmadım hiçKızlar merhaba Berghoff ürünlerini kullanan veya çeyiiz için alan var mı aranızda bende bi kaç ürünü var çeyizim için çok beğeniyorum.Katologdan bakarak başka siparişlerde verdim ama Alman markası Türkiyede fazla kullanıcı yok sanırım satan yerlerde az :S
oo hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinslm bende 19 mayıs'ta evleniyorum.ama düğünü ve hazırlıkları düşündükçe içim daralıo sıkıntı basıo sizlerde de olan var mı yaaa
Benimde Ağustosta ama inan şimdiden sıkıntya başladım ve yapılcakları düşündükçe naısl yetişeceğim diyorum :))
evet bende yetiştiremezsem. ya bişey unutursam yaşlanıorum galiba hazırlıklarla boğuşurken
http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede çeyiz listesi var ben eksik gördüklerimi ve aldıklarımı da altına ilave ediyorum yardımcı olabilir belki sana :) Temel şeyler yer alıyor listede
bu çok ii oldu cnm çooook teşekkür ederim.
selam canım, nasılsın?
Hayırlı cumalar
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.
ewet Öğlen oldu bile, az sonra yemek fln derken hopp bi bakmışız akşam olmuş eve gitmişiz.. Yaa cuma akşamlarını çok seviyorum yaaSelam canim, iyiyim çalisiyorum malesef, haftanin son günü olma hatrina nesem yerinde
Sen nasilsin canim ne var ne yok?
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.
ebndede tam tersı ya bende yıyemeyenlerdenım iştahım kapanıyor benım direktatlim stresten yemiyo musun napiyosun? benim bogazim açilir stres oldukça bende tam tersi zayiflamaya çalisiyorum aaaa bu ne ya hiç mi memnun olmaz bu kadinlar
hemde nasil sıkıntı basiyor anlatamam! senin günün daha da yakinmis Allah yardimcin olsun hayirlisi olsun canim.. Gönlümüzü ferah tutalim
ohh ne mutlu sanayaa tatlım dün bişey sordum ama görmedin galiba, esseden aldığın dönerli baharatlığı ne kadara aldın?
selam canım, nasılsın?
Hayırlı cumalar
aslında hazırlıklarınız tamamsa uzatmaya gerek yok gerçekten canım, evlenin gitsin
hayırlısıyla daha ne pazarlar atlatacaksın bakBizim de sanırım 16 eylül olacak, karar verdik, haftasonu kayınvalidemler bize gelecek, o zaman kesinleştirip pazartesi salona haber vericez
merhaba, maalesef kullanmadım hiç
oo hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
şimdilik bariz bi sıkıntı yok, ama arada oluyor tabi
ebndede tam tersı ya bende yıyemeyenlerdenım iştahım kapanıyor benım direk
ben canım onları 19 tl aldım esseden
dünde esseye ugraıdm ben capacıty neyse bı ekmeklık gordum bread yazıyor ustunde kırmızı beyaz sıyah 22 tl bakınırken magazada unuttum gıttı
nettekı onlıne alısverısındede yok ustelık bır dahda o fiyata düşmez 112 tl gerçek fiyatı hepiniz görmüşssünüzdür
hazırlıklar tamammı degıll aslında kredıc ekıp alıcaz koltugumuzu halımızı temmuz olsunda kıra var hanı bız temmuzda kredıyı cekıp evı tutarız eylul 8dede evlenırız dıyoruz hep
ama mayısta kredı cekebılırmıyız bılmıyorum acıkcası ya nedense bende temmuzda ıstemıyorum
bütün aldıklarım 3500 tl tuttu suana kadar 1.5 ay oldu baslayalı almaya.. 2000 tl taksıtlı ayda 200 geri kalanı peşin aldım
para olunca oluyorda
dur bakalım neyı nasıl yapcaz..
ailesinin bişey yapıp yapmayacagıda da yenı bellı olcak ama agız yokladı altın fılan ıstenırmı dedı kayınannem adetlerınız nasıl yok adetımız altın ıstenmez dedım bırde dugun yapmayın bosver dedı 2 oglu daha var benım durumum boyle oldugu ıcın ozenmedıklerını fark edersem eger cok bozulurum dugun bende ıstemıyorum kaldıkı ama bılırsınız ıste
düşünmemeye buyutmemeye calısıyorum
hatta bohcada yapmayalım herkez kendı gıysısını alsın gıbısınede getırdı nısanda
bende annemlere soyledım annemde olmaz oyle sey ıkınıze bohca verılır dedı
pazar gunununden sonra daha netlesır ama arada hakem gorevı goremıyoruz aıleler karısınca
her ne olursa olsun bence aıleler karısınca bı garıplık oluyor ılıskıde
az dusunup az konusup keyfımıze bakmak gerek umarım bızımde aramıza yansımaz
hımmm, markafonide var da 22 tl ye, eğer uygunsa alayım dicektim de, iyi ki almamışım heeebndede tam tersı ya bende yıyemeyenlerdenım iştahım kapanıyor benım direk
ben canım onları 19 tl aldım esseden
dünde esseye ugraıdm ben capacıty neyse bı ekmeklık gordum bread yazıyor ustunde kırmızı beyaz sıyah 22 tl bakınırken magazada unuttum gıttı
nettekı onlıne alısverısındede yok ustelık bır dahda o fiyata düşmez 112 tl gerçek fiyatı hepiniz görmüşssünüzdür
hazırlıklar tamammı degıll aslında kredıc ekıp alıcaz koltugumuzu halımızı temmuz olsunda kıra var hanı bız temmuzda kredıyı cekıp evı tutarız eylul 8dede evlenırız dıyoruz hep
ama mayısta kredı cekebılırmıyız bılmıyorum acıkcası ya nedense bende temmuzda ıstemıyorum
bütün aldıklarım 3500 tl tuttu suana kadar 1.5 ay oldu baslayalı almaya.. 2000 tl taksıtlı ayda 200 geri kalanı peşin aldım
para olunca oluyorda
dur bakalım neyı nasıl yapcaz..
ailesinin bişey yapıp yapmayacagıda da yenı bellı olcak ama agız yokladı altın fılan ıstenırmı dedı kayınannem adetlerınız nasıl yok adetımız altın ıstenmez dedım bırde dugun yapmayın bosver dedı 2 oglu daha var benım durumum boyle oldugu ıcın ozenmedıklerını fark edersem eger cok bozulurum dugun bende ıstemıyorum kaldıkı ama bılırsınız ıste
düşünmemeye buyutmemeye calısıyorum
hatta bohcada yapmayalım herkez kendı gıysısını alsın gıbısınede getırdı nısanda
bende annemlere soyledım annemde olmaz oyle sey ıkınıze bohca verılır dedı
pazar gunununden sonra daha netlesır ama arada hakem gorevı goremıyoruz aıleler karısınca
her ne olursa olsun bence aıleler karısınca bı garıplık oluyor ılıskıde
az dusunup az konusup keyfımıze bakmak gerek umarım bızımde aramıza yansımaz
güle güle kullan
güle güle kullan