2012' de yazın evlenecekler

hmm cok guzeller gule gule kullan fiyatları pahalımı?
Bütün kaynanlar mı aynı bilmem... Biz nişanlımla bir karar aldık ve herşeyi ikimiz yapmaya karar verdik bende o da çalışıyor en azından ilerde söz sahibi olamazlar ama çok kırgınım çokkkk
bizde nasıl bişey olacak bilmiyorum anca haftaya konusabılırım ama benım bu 2.evliliğim olacak
onun ise ilk. ilk evliliğimde kaynanamla hep sorun hep sorun
bunda hanı ne olursa olsun asla kımseye yansıtmamam gerek ama tabı bozuluyor ınsan

canım 2 cocugunu dusundunden degıl hanı onlara yapılır bıze yapılmazsa ıste ılerıde asıl kırgınlıgım olur
ama zaten ikimiz alcıaz gıbı bırde benım aılem beyaz esyalarımı alıcak onlar hanı sonucta bana degılkı ogluna yapacak saygısını bilezik vs yaparlar gibime geldi herhalde
evet bilezikleri sordu hanı 8 tane 10 tane ıstenırmı gıbılerınden getırdı lafı
benımkı bıraz sınırlı hanı aılesıne parlar ona soylersem 2 ıken 10 olur bılıyorum
cunku evden cıktıktan sonrada hıc bısı demedım ne yapılması gerekıyrsa yapılıcak nısanda dedı
bırde saat mevzusu var bende saat fılan ıstemıyorum ıkımızde yanı saat takılcana 2 tane yarımlık altın takılsın para etsın ayol

Canım ilk yada ikinci ne farkeder ki öenmli olan senin ve nişanlının ne isteği kimse ayrılcağım diye evlenmiyor üzme kendini herkes yaptığıyla kalır Herşey gönlünce olur umarım ama eğer kayınvaliden sırf ikinci evliliğin diye böyle yapıyorsa gerçekten çok büyük bir ayıp herkesin başına gelebilir.
Berghoff ürünleri evet biraz bütçesi fazla

işte o listeyı gonderen arkadasın yardımı ıle eksıklerım
benım alacaklarım tabii

salata tabagı - 1 adet daha
sosluk (gereklimi) ?
şişe acaçağı ( gazoz kapagı tabıkı )
çay kaşığı
çay tabagı
tepsi 2 adet 1 melamin 1 deri
cezve takımı
su bardagı 3 takım
su takımı misafirler için
sürahi 2 adet daha
çay bardagı 12'li misafirler için
kahve fincanı 3 takım daha
bıçak bileyici (gereklimi)
bıçak seti
tahta kaşık
kek kalıpları
büyük meyve tabagı
ekmek tahtası
nıhale
makarna suzgecı
cay suzgecı
rende
oklava
elbezi seti
peçetelik
önlük
ekmek kutusu
ekmek sepetı 1 adet daha
şekerlik
masa örtüsü mutfak için
salon takımı hazır
pike(tac'dan alacagım örtü niyetine kullanmak için)
nevresim 1 adet daha(toplamda 4 adet yeterlımı)
duş havlusu
lifler keseler
kova
legen
çamaşır askısı
çamaşır sepeti
mandal
vb banyo ve wc gereclerını en sona bırakıyorum

ee yanı mesela bende nasılsa ben hevesımı aldım felan dıyıp gecıstırebılırdım ımkanlarım dahılınde kendımı zorlaya zorlaya aldım esyalarımı gende ıyılerınden almaya calsıtım
bakıcaz ama hayat işte ayıplamamak gerekıyor
bende bakayım netten
buarada deryaw,22 tl baska bısılerde alıcaksan mantıklı cunku dıger turlude yol paran oluyor

aileler girince cok degisiyor olaylar gerçekten. Ama diger ogullarina ne yapacaksa kesinlikle sanada aynisini yapmasi gerekiyor! seni ayirmamasi gerekiyor. istemiyorum falan deme dügününüde yapicaklar pasa pasa altinlarini da takicaklar bence istememekle yanlis yaparsin.
Sevdigin nasil yaklasiyor dügün için ?

Aaaahadi hayirlisi canim sevindim sizin adiniza netlesmesine! Simdi tam safak sayma vakti geldi senin için :) Amin amin Rabbim tamamina erdirir insAllah!
Evet ya yemek vaktide geldi sükür Afiyet olsun hanimlar

çok güzeller güle güle kullan canim

sosluk gerekli olabilir özellikle makarna için sos hazırladığında koymak için sunumu daha güzel görünüyor çok pahalı değil ben evim.net adresinden 8 Tl almıştım indirimde oluyor sürekli
Nevresim takımı kendin için 4 yeter ama misafir içinde bir adet al bence temiz kalır
Ben pike takımı elarttan aldım fransız güpürlü çok güzel tavsiye ederim- İrya home da da çok güzl pikeler var eğer almış olmasaydım ordan alırıdm kesin
Bıçak bileyici Et bıçakları için gerekli oluyor o da çok masraflı birşey değil al bulunsun

Teşşekür ederim canım

Bütün kredi kartlarımın limitleri dolu
Evlenmek çok zormuş a dostlar
Birini ödemeden diğerini alıyorum, ailemin durumu iyi fakat ben de çalıştığım için yük olmak istemiyorum. Zaten her şeyin en iyisini yapıyorlar. Vicdanım rahat değil.
Bir soru takıldı kafama, kayınvalidem sürekli bizim adetimiz yok diyor. Ama sizin varsa hepsini yaparız diyor. Utanırım söyleyemem ki, annem zaten hiç bişey istemez. Çok asiil ya
Kim söyleyecek öyleyse?

Aynı durumdayım seninle benim kayın validem de öyle diyor adetsiz memleket mi var benimde ailem söylemez söylemediler de Annem sadece siz ne yaparsanız oğlunuza ben ne yaparsam kızıma dedi.Ben Nişanlıma söyledim şöyle şöyle oluyormuş filan diye arkadaşlarımın düğünlerinden örnek vererek yani nişanlınla konuş sen o da ailesine bir şekilde söyle.
Benim kredi kartlarım dolduğu gibi nişanlımın kredi kartına da başladım işin içinden çık çıkabilirsen :)) Annem frenle kendini alcaz hepsini diyor ama ben gördükçe dayanamıyorum napayım

Bence böyle almak daha mantıklı zaten. Hepsini toplu almak, yüklü olur.
Bir de yalnız yaşıyorum, ayrı ev masrafım da çok. Bir türlü denkleştiremiyorum:) Ayın sonu gelmiyor:)))
Daha alınacak da çok şey var çoook

Evet bende sürekli indirimleri takip ederek alıyorum Allah yardımcımız olsun :))

sevdiceğim sen nasıl ıstersen dıyor ama aılem ıstemıyor cunku oyle sokaktakı hısımı komsuyu cagıramayız gelmezlerde zaten
ama acıkcası dugunum olsun anlı sanlı herkeze ınat ısterdım
benım otekı evlılıgım cok acı huzunlu bıttı aylarca toplarlıyamadım baska bır kadındı muhabbet ve bız karı koca hayatı hıc yasamamıstık herkezın dılıne dustuk benı kadın olmamakla ve aldatılmakla sucladılar sonr aherkez cok uzuldu buna emınım ama herkeze gostermek ısterdım

cok pahalı seyler degıl dogru bugun vıpte rabıs var oradan alcaktım soyacak ıvır sıvır cok dısarı cıkamıyorum cıksamda hespını bulamıyorum butun ceyızı netten topladım cok sukurde hepsı cok guzel cıktılar
mesela ne gıbı adet bende anlamamıstım altın fılan dedı bunun gıbımı mesela?
benımde kk lımıtlerı dolu
şuanda 2400 kartımdan 300 lıram kaldı lımıt 22 kesılıyor bu ay gun param fılanda varda 1900 kapatıcam elimede 400-500 kalsın , 200 fılan bı taşar karttan hepsını odıyemem ama almazsam ınan cekıp harcıcam bırıktıremıyorum kendımı bılıyorum
bende aynı durumdayım
onumuzdekı ay cuvallamazsak ıyıdır
oyy Allah saanda yardım etsın canım
İnşallah ıyı gunlerımızde kullanırız

İnternet sitelerini takip etmeyi ben şahsen avantajlı buluyorum daha uygun buluyorum çalıştığım için çok çıkamıyorum baksam da bulamıyorum int gözüme takıldıkça alıyorum borç olmadan alamayız ödenir hepsi Allah sağlık,huzur geçim versin gerisi vs..

yok kardeşim bee valla bölee entel dantel gelmez hiç elimden
muhakkak bulursun canım stres yapma sakınn
ben bu markayı hiç duymadım malesefff
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu sayfayı arkadaşım tavsiye etti .yeni üye oldum .ben nişanlıyım benimde dügünüm temmuzda Allah nasip ederse inş. daha hazırlıklara başlamadım.

hayırlı olsun canımm

Ah be canimm inadina telli duvakli davullu zurnali bi dügünün olur insAllah! Sen düsünme eski hayatini artik, sevdiceginle kuracagin sifirdan hayatinin tadini cikar

iyi hafta sonlari kizlar, kendinize iyi bakin

günaydın tün kızçeleree,,yine bir hafta sonu geldiii ama ben işteyim dün nişanlımla kavga ettik,,ailesi bana sormadan banyo dolabını almış bide kalkıp sürpriz yaptık dmeişler oğullarına bende neden beğendirtmediler dedim kusura bakma sana herşeyi beğendirmek zorunda değilİZ dedi....şok oldum,, değiliz ne demek yaa,,siz kimsiniz ben kimim..böyle birşey söylenir mi,,beğendirtmeden almalarından çok nişanlımın söylediği bu laf beni çok üzdü...ve iki kere de tekrarladı..hatasını da anlamıyor halen...konuşmucam artık onunla anlayana kadar

canım bu nişanlılık dönemi bıçak sırtı bir dönem bu tarz tartışmalar olabiliyor
çok uzatmamak makul olmak gerekiyor benim naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…