2012' de yazın evlenecekler

dağıtmak istersen dağıtırsın canım yaa, birini görevlendirirsiniz aileden, millet salona girerken herkese verir.. biz nişanda öyle yapmıştık, kuzenim kapıda sepetle durdu her gelene hoşgeldiniz deyip nişan şekeri verdi

ya kızlar siz baya detaya gırmıssınız valal benım ailem asla kabul etmez inşallah onalrda karsı tarafta boyle bı ıstekte bulunmaz zıra hepsını ben odemek zorunda kalırım ısın maddı boyutu benı korkutuyor ıkımıze olcak sadece
zaten annem dantellı havluda dagıttırmaz ıstemede ısteme nısan bır olcak dagıttırmaz cunku bana ördürüyor yokkkı kenarda cocukluktan bısey sıfıra sıfır basladık bılıyosunuz anlatmıstım
fransız dantellı havlularda bence cok guzel
oyle bohcada alsam damada guzel olur ama sonra evde kullanabılırmıyız?
nişanda damada takım almak gerek değilmi?
hah bırde söz mendillerini carsıdan bulabilriim hiç kasmıyayım yanı kendimi fiyatlar ne alemde?
oyy oyyy

bizim aileler karşılıklı olarak böyle detaylı istediler canım, bana kalsa ben istemezdim, ama çok güzel zevkli oldu kazırlamak getirip götürmek fln..

dantel yapmaya uğraşamayacaksan çok güzel fransız dnatelli süsler var, öyle pahalı şeyler değil, alıp havlularına dikebilirsin tatlım ve danteldense kullanması daha kolay... ve bence de çok güzeller.. bana kalsa sırf fransız aldırırdım daaa, anneler öyle demedi işte
istemede havlu dağıtılmadı bize, sadece mendili verdik gönderdik
nişanda herşeyin fazlası yapıldı zaten, o yüzden sorun olmadı...
Tbiki bu işler karşılıklı konuşup anlaşmaya bağlı, sen ne yapabileceksen onu yaparsın, kimse seni zorlayamaz tatlım, üzme kendini, olduğu kadar olsun yani
Söz mendillerinin fiyatlarını hiç hatırlamıyorum tatlım yaa:26:
sen de gümüş kutu ya da tepsi de mi vereceksin peki?
Biz mendilin üzerine gümüş harflerden baş harflerimizi de takmıştık, fikir olsun sana da, hoş duruyor

Merhabalar,

Geçen hafta aldığımız karar ile, HAZİRAN-TEMMUZ arasında düğün yapacağız, bende aranıza geldim..

deryacım acıkcası nelerde dagıtıldıgını bılmıyorum hıc bana resımle gosterebılırmısın ? mendıllerıde?
buarada bohca ıcın dedıklerınde cok haklısın maddı boyutu olmasa yapalım ama malesef bunu luks goruyorum kendımıze alyanslarımızı taksıtlemı alcıaz napıcaz onuda bılmıyorum
4 bın lıaraya yakın ceyız alısverısı yaptım
durulmam gerek sart ama genede netten alıyorum ıvır zıvır
sanırsam evlenınce kendımı boslukta hıssedıcem butun gun ıste ıs arasında deresınde bunlara bakarak zaman gecırıyorum

canım bilgisayarımda fotoları yok ama bu akşam kayınvalidemlere gidersem eğer fotosunu çekip eklemeye çalışırım söz mendilinin..
bana gelen bohçaların fotoları da benim albümümde var, profilime girip bakabilirsin..
ama bizim götürdüklerimizin fotosu evdeki pc de, ama senin için bi ara eklemeye çalışacağım..
Bence fazla detaya girmeyin siz, madem o kadar borcun var, kasmaya gerek yok..
Benim annemin teyzelerimin elinden el işi süsleme fln geliodu, herşeyi onlar yaptılar, gerçi ben bile yaptım, damat kutusu fln bi sürü para vermektense kuzenimin çok güzel bi kutusu vardı, onu alıp revize ettim mesela, çok süper oldu...
Alyans da çok pahalı bişey almayıverin, 14 ayar şık bişey bulabilirsiniz mesela, zaten insan illaki sıkılıyor zamanla, o yüzden fazla borç yapmaya fln gerek yok canım...

bizim isteme olduğunda söz bohçası verdik canım bildiğin kare kumaş işlemeli,onu mektup gibi köşelerinden katlıyorsun işlemeli bi çengelli iğne ile tutturuyorsun biz püskülle nazar boncuğu koymuştuk ucuna,birde bohçanın deseninden havlusu oluyor satarken öyle ikisini veriyorlar biz onu içine koyduk,ayrıca bohçanın içine mendil konur (mendil işlemesizdi pierre cardinin düz mendilini aldık) gömlek konur,atlet kilot,çorap(2 tane koymuştuk) şeker koyduk bide :) göçmen adetinde varmış,başka ne vardı hatırlamıyorum.umarım fikir olmuştur,,bence tek oğlana yapın bohçayı cnm..(ayrıca bizimkinler adet bilmiyo biz bohça verdik onlar bana bohça yapmadılar..)

havluyu kullanırsın canım ama günlükte gitmez,onu kaldırırsın özel misafir geldiğinde koyarsın,birde nişanda kız tarafı damada takım almak zorunda değildir ama erkek tarafı kızı giydirir.biz takım almıştık nişanlıma.

gülşenimm günaydınnn, kürkün hayırlı olsun kuzum

Biz de nişanda takım elbise ayakkabı cüzdan kemer çamaşır çorap şemsiye fln herşeyini aldık, günlük giymeye kıyafet de aldık. Bir de o günlerde doğumgünüydü aşkımın, güzel bi bot aldım.. baştan aşağı giyinmiş oldu yani

günaydın yawrumm sağol teşekkür ederim :) halen üşüyorum nedense bizim sözde bohça verildi nişan öncesinde de tepsi yapıldı tepsiler geldi gitti :)) onda da herbişeyimizi onlar da aldı bizde :)) güzel şeyler yaa ama atlattık alaha şükür sıra geldi düğüne

bu arada dün akşam evimize gittik pvc ler yapılmış camlara,onlara baktık mutfakla balkon birleşti çok güzel olmuş,mutfakla salonun olduğu yerlere de panjur konulmuş :)) çok mutluyum yaa bu sene uğurlu gelicek bana hissediyorumm

İsminin sağ tarafı boş kalmış, oraya da bi kürk koysunlar kuzum sana özel, üşütmeyin gülşenimi, bi kürk daha verin
Biz sözde bohça vermedik ama nişanda o yüzden herşey detaylı oldu.. Zaten bizim söz de değildi, sadece istediler, biz de mendil verdik..
Yüzük fln takmamıştık yani. Sadece aşkım bana tektaş aldı, ama alyans takmadık sözde. Bizim işyerinde sorun olduğu için pek kimseye duyuramadık, o yüzden nişanda geçe kaldı biraz.. Ama herşey çok güzel oldu, o yüzden geç olsun da güç olmasın dielim
O kadar güzeldi ki nişan hazırlıkları, keşke bidaha nişan yapsak diyorum bazen, doyamadım ben
Neyseki sırada düğün var, o da çok güzel telaşe
Dün akşam salon baktık beğendik
16 ya da 23 eylül olacak düğünümüz, bakalım haftasonu aileler konuşup karar verecekler

Ayyy ne güzeeeellll kuzum yaa
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...

Aşk aynası yaptırmıştım. Dün gelmiş akşam eve gidince hemen halının üzerinde bi yerleştirme yaptım. Ayy çeyiz serme zamanım gelse de biran önce yerleştirsem evimin duvarına

ben çok mutsuzum pazar günü Allah nasip ederse nişan yapıcaz ama bazı sorunlarımız var hem sözlümlünden hemde ailemden kaynaklanan dua edin kızlar

Aşk aynası yaptırmıştım. Dün gelmiş akşam eve gidince hemen halının üzerinde bi yerleştirme yaptım. Ayy çeyiz serme zamanım gelse de biran önce yerleştirsem evimin duvarına
ohh ne güzel, güle güle kullan inşallah

ben çok mutsuzum pazar günü Allah nasip ederse nişan yapıcaz ama bazı sorunlarımız var hem sözlümlünden hemde ailemden kaynaklanan dua edin kızlar
inşallah aşılmayacak sorunlar değildir canım, herkes öyle stresli günlerde bazı sorunlar yaşıyor ama geçip gidiyor sonra...
İnşallah sizinki de önemli bişey değildir..
Hayırlısı olsun..
O günün tadını çıkarmaya bak bence, birdaha geri gelmiyor çünkü

selam kızlarrr

gelinlik planımda bir değişiklik oldu nişanlımın teyzesi alcak gelinliğimi cnm ya hediye etcekmiş biz almicaz

inşlh çok güzel olur merak etmebu dönemlerde herkeste küçük anlaşmazlıklar olabiliyor önemli olan birbirinizi kırmadan atlatmak

Selam kızlar ayy ayy zamanda hem göz açıp kapayana kadar hemen geçiyor biryandan da sayılı gün say say bitmiyor nasıl iş bu anlamadım aa hem çok güzel telaşlar hemde çok yorucu koşturmaca :18: ama işin sonu sevdiceğimizle ömür boyu olcaz . Gelinlik siparişi tamam. evimiz tamam. beyaz eşyalar eksik. mobilyalarımız kolay iş 14temmuz gel hadi artıkkk

27 haziran gellllllll artık allahın izniylebenimde evim herşeyim tamam salon takımı alcaz bi tek o kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…