27 haziran gellllllll artık allahın izniylebenimde evim herşeyim tamam salon takımı alcaz bi tek o kaldı
inşallah aşılmayacak sorunlar değildir canım, herkes öyle stresli günlerde bazı sorunlar yaşıyor ama geçip gidiyor sonra...
İnşallah sizinki de önemli bişey değildir..
Hayırlısı olsun..
O günün tadını çıkarmaya bak bence, birdaha geri gelmiyor çünkü
inşlh çok güzel olur merak etmebu dönemlerde herkeste küçük anlaşmazlıklar olabiliyor önemli olan birbirinizi kırmadan atlatmak
1 Nisan şakasına dikkat canımslm kızlar nasılsınız??
bu akşam düğün tarihimiz kesinleşti..1 nisan'da evleniyoruz inşallah.o kadar aksilikler oldu ki tekrardan ertelencek diye korkar oldum :s
kesinleşince de daha bi stres yaptım ya :26:
en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari:26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum
en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari:26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum
bu arada dün akşam evimize gittik pvc ler yapılmış camlara,onlara baktık mutfakla balkon birleşti çok güzel olmuş,mutfakla salonun olduğu yerlere de panjur konulmuş :)) çok mutluyum yaabu sene uğurlu gelicek bana hissediyorumm
Söz mendili ben işlemiştim bi kutu alıp süsledim içinde de 2 tane fincan vardı
Eki Görüntüle 324564
Eki Görüntüle 324565
Eki Görüntüle 324566
Eki Görüntüle 324567
Söz mendili ben işlemiştim bi kutu alıp süsledim içinde de 2 tane fincan vardı
Eki Görüntüle 324564
Eki Görüntüle 324565
Eki Görüntüle 324566
Eki Görüntüle 324567
Zamanla hepsi olur cnm biz de henuz esyaya gırmedık. Mutluluklarselam kizlar
yeni gelenler olmus tek tek alinti yapamadimaceleyle yaziyorum is yogunlugundan
Hayirli olsun yeni gelenlere, bir ömür mutlulugumuzun baslangici olsun bu 2012
Ay herkes bi telasa girismis sizleri gördükçe hiç bisey yapmadigimizin farkina variyorum :44: ev yok ortada, esya hiç yok, gelinlik-damatlik hak getire
bindik bi alamete gidiyoruz bakalim. Neyseki bu hafta sonu dügün salonu dekorasyonu için modellerden seçicez. En azindan dügün salonumuzun olacagi kesinOndan sonra yapariz yavas yavas
Yenidendogdum; canim bizde sözden sonra oturmaya geldiler ve dedilerki ne bizden size ne de sizden bize. Yani sadece aile içine bohça yapilcak (anne,baba,kardesler) bunlari konusurlar bence istemeden sonra. Ama umarim sadece aile içine isterler maddi açidan çok iyi anliyorum seni. Bizde daha verilmedi bohçalar yalniz. Dügünden bir ay önce falan vermeyi düsünüyoruz.
Kaldi mi 150 gün
Oyyyyyyyyy oyyyy cnm benimmmm hadi gözün aydınbu arada dün akşam evimize gittik pvc ler yapılmış camlara,onlara baktık mutfakla balkon birleşti çok güzel olmuş,mutfakla salonun olduğu yerlere de panjur konulmuş :)) çok mutluyum yaabu sene uğurlu gelicek bana hissediyorumm
Aşk aynası nasıl oluyordu cnm? Gulerek bakın aynanıza inşAşk aynası yaptırmıştım. Dün gelmiş akşam eve gidince hemen halının üzerinde bi yerleştirme yaptım. Ayy çeyiz serme zamanım gelse de biran önce yerleştirsem evimin duvarına
Umarım en kısa zamanda bu sorunlar hallolur hıc sıkma sen kendını nişanının tadını cıkarmaya calışben çok mutsuzum pazar günü Allah nasip ederse nişan yapıcaz ama bazı sorunlarımız var hem sözlümlünden hemde ailemden kaynaklanan dua edin kızlar
Marifetli hatun işteSüper hepsideeeeeee Pınarmmmmmmm
ellerin dert görmesin pınarımmmmmmmmm :)çoook güzel bayıldım..maşallah ben yapamıyorum hiç böyle şeyler
ohh ne güzel27 hazirana da birşey kalmadı salon takımı nasıl düşünüyorsun öyle vitrinler gümüşlükler vs olacak mı ??
günaydın kızlar
sonnnnnnnn 165 güncükuffff çokmu ne neyse hayırlısı olsunda
pınarım çok güzel olmuş, ellerine sağlık kuzum
Yapayımm kızz sana daa
Zamanla hepsi olur cnm biz de henuz esyaya gırmedık. Mutluluklar