2012' de yazın evlenecekler

inşallah aşılmayacak sorunlar değildir canım, herkes öyle stresli günlerde bazı sorunlar yaşıyor ama geçip gidiyor sonra...
İnşallah sizinki de önemli bişey değildir..
Hayırlısı olsun..
O günün tadını çıkarmaya bak bence, birdaha geri gelmiyor çünkü:KK31::KK50:

umarım geçer ve birdaha aynı şeyleri yaşamam, teşekkür ederim cnm

slm kızlar nasılsınız??
bu akşam düğün tarihimiz kesinleşti..1 nisan'da evleniyoruz inşallah.o kadar aksilikler oldu ki tekrardan ertelencek diye korkar oldum :s
kesinleşince de daha bi stres yaptım ya :26:
1 Nisan şakasına dikkat canım:KK1:
en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari :KK53: :26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum

canım biz böyle prosedürlü işlere hiç girişmedik
bohça istemedim ben,ben istemeyince onlardan da ses çıkmadı zaten,
zaten stresli bir hazırlık sürecine giriyoruz bohça falan hazırlamakla uğraşamam dedim :KK1:
mendl işini falan hiç bilmiyorum valla
nişanda bana nişanlık ayakkabı çanta alındı
nişanlıma da takım elbise ayakkabı kemer alındı başka bir şey yok:KK1:

en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari :KK53: :26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum

Söz mendili ben işlemiştim bi kutu alıp süsledim içinde de 2 tane fincan vardı :KK34:

$Söz Mendili.jpg

$Söz Mendili (1).jpg

$Söz Mendili (2).jpg

$Söz Mendili (3).jpg

bu arada dün akşam evimize gittik pvc ler yapılmış camlara,onlara baktık mutfakla balkon birleşti çok güzel olmuş,mutfakla salonun olduğu yerlere de panjur konulmuş :)) çok mutluyum yaa :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16::KK16:bu sene uğurlu gelicek bana hissediyorumm :21::21::21::nazar::nazar:

ne güzel canım ya.. hepimize uğurlu gelecek bu 2012 inşalalh..ne güzel evin belli biizm daha evimiz belli değil o yüzdende eşya işine hiç giremiyoruz maalesef..

selam kizlar :KK16:

yeni gelenler olmus tek tek alinti yapamadim :KK52: aceleyle yaziyorum is yogunlugundan :KK43:
Hayirli olsun yeni gelenlere, bir ömür mutlulugumuzun baslangici olsun bu 2012 :nazar:

Ay herkes bi telasa girismis sizleri gördükçe hiç bisey yapmadigimizin farkina variyorum :44: ev yok ortada, esya hiç yok, gelinlik-damatlik hak getire :KK1:
bindik bi alamete gidiyoruz bakalim. Neyseki bu hafta sonu dügün salonu dekorasyonu için modellerden seçicez. En azindan dügün salonumuzun olacagi kesin :KK9:Ondan sonra yapariz yavas yavas :KK9:

Yenidendogdum; canim bizde sözden sonra oturmaya geldiler ve dedilerki ne bizden size ne de sizden bize. Yani sadece aile içine bohça yapilcak (anne,baba,kardesler) bunlari konusurlar bence istemeden sonra. Ama umarim sadece aile içine isterler maddi açidan çok iyi anliyorum seni :KK50:. Bizde daha verilmedi bohçalar yalniz. Dügünden bir ay önce falan vermeyi düsünüyoruz.

Kaldi mi 150 gün :KK52::KK52::KK52:

selam kizlar :KK16:

yeni gelenler olmus tek tek alinti yapamadim :KK52: aceleyle yaziyorum is yogunlugundan :KK43:
Hayirli olsun yeni gelenlere, bir ömür mutlulugumuzun baslangici olsun bu 2012 :nazar:

Ay herkes bi telasa girismis sizleri gördükçe hiç bisey yapmadigimizin farkina variyorum :44: ev yok ortada, esya hiç yok, gelinlik-damatlik hak getire :KK1:
bindik bi alamete gidiyoruz bakalim. Neyseki bu hafta sonu dügün salonu dekorasyonu için modellerden seçicez. En azindan dügün salonumuzun olacagi kesin :KK9:Ondan sonra yapariz yavas yavas :KK9:

Yenidendogdum; canim bizde sözden sonra oturmaya geldiler ve dedilerki ne bizden size ne de sizden bize. Yani sadece aile içine bohça yapilcak (anne,baba,kardesler) bunlari konusurlar bence istemeden sonra. Ama umarim sadece aile içine isterler maddi açidan çok iyi anliyorum seni :KK50:. Bizde daha verilmedi bohçalar yalniz. Dügünden bir ay önce falan vermeyi düsünüyoruz.

Kaldi mi 150 gün :KK52::KK52::KK52:
Zamanla hepsi olur cnm biz de henuz esyaya gırmedık. Mutluluklar:nazar::nazar:
bu arada dün akşam evimize gittik pvc ler yapılmış camlara,onlara baktık mutfakla balkon birleşti çok güzel olmuş,mutfakla salonun olduğu yerlere de panjur konulmuş :)) çok mutluyum yaa :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16::KK16:bu sene uğurlu gelicek bana hissediyorumm :21::21::21::nazar::nazar:
Oyyyyyyyyy oyyyy cnm benimmmm hadi gözün aydın :nazar:
Aşk aynası yaptırmıştım. Dün gelmiş akşam eve gidince hemen halının üzerinde bi yerleştirme yaptım. Ayy çeyiz serme zamanım gelse de biran önce yerleştirsem evimin duvarına :nazar: :21:
Aşk aynası nasıl oluyordu cnm? Gulerek bakın aynanıza inş:nazar:
ben çok mutsuzum pazar günü Allah nasip ederse nişan yapıcaz ama bazı sorunlarımız var hem sözlümlünden hemde ailemden kaynaklanan dua edin kızlar
Umarım en kısa zamanda bu sorunlar hallolur hıc sıkma sen kendını nişanının tadını cıkarmaya calış

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Yapayımm kızz sana daa :KK16::KK16:
pınarım çok güzel olmuş, ellerine sağlık kuzum :KK54:

YENİDENDOĞDUM; benim mendil kutum da pınarınkinin modelinde gümüştü, üzerinde öyle çiçeği fln vardı. Foto çektim ama ekleyemedim, neyse bi ara faceden yollarım ben sana..

Günaydin kizlar :KK16:

Zamanla hepsi olur cnm biz de henuz esyaya gırmedık. Mutluluklar:nazar::nazar:

Insallah canim yavas yavas yoluna koyariz artik bizde zamanla :) sizin ne zamandi dügün unuttum galiba :44: bir ömür mutluluklar dilerim sizedeeee :nazar: (hepimizede kizlar :KK16:)

son 149:KK31:..... 9'lari sevmiyorum :KK19:

X