inşallah, ahh bi cuma olsa di mi yaateşekkür ederim canımcımm inşallah iyi bi hafta olur malum pazartesi sendromu
oyyyyy canım benim gözün aydınnn, nihayet ehliyeti alıosun yani, yuppiii, kutlayalım bunuGünaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr
zor bir haftasonu geçirdimmm... direksiyon sınavını da geçtimm çok şükürrr
balbtb bu arada haftasonu hiç müsait olamadım bernardoyu aradım kampanya ne güne kadar sürüyor die sordum yılbaşına kadar devam edecekmiş..
( bana özelden telefonunu msj atar mısın?)
bir deee kurbanımınn hediyeleri hazır sayılırrr.... Kurbanımmmmm hediyeleriminnn eli kulağında bir kaç gün içerisinde kargoya vereceğimmm....
bana tost makinası lazım değil, aslında çatal kaşık da günlük lazım, amaann ne biliyim, daha bi çarşıya çıkıp da eksikleri tamamlamaya başlayamadım hee:26:deryaW ; o setı evkur yapmıs zaten bılmıyroum cıkabılırmıda bana set halınde daha pahalı geldı ben muhtemelen cezvelerı esseden , tost makınesını kucuk alıcam buyukler ıcın hem yer zor oluyor hemde o tost makınelerının arkalarından muhtıs yag damlıyor ayaklarına dogru ıvır zıvırları toplucam hanı duduklu olsaydı caydanlık tost makınesı yerıne o zaman makul bı settı ama bana bu fıyatlar pahalı geldınetten alıcam ben 4 tencere 1 tava kısmını zaten suanda evbkurda korkmaz catal bıcaklar 260 tl
Günaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr
balbtb bu arada haftasonu hiç müsait olamadım bernardoyu aradım kampanya ne güne kadar sürüyor die sordum yılbaşına kadar devam edecekmiş..
bir deee kurbanımınn hediyeleri hazır sayılırrr.... Kurbanımmmmm hediyeleriminnn eli kulağında bir kaç gün içerisinde kargoya vereceğimmm....
elif ; bende kıllandım şimdi biz daha sonra baska yerdede gorduk 2100 tl ıdı hedıyesız tabı
arkasında bı ısık muhabbetıde var sız o varmı ? hayır onamı verdık eger yoksada 350 tl :S
evkurda ıade etme sansı varmıkı ? gercı adam pıyasada uyguna bulamazsınız ama bulsanız bıle vade farkı koyarlar dedı 10 ay taksıt yaptırdı sımdı hemen bakacagım netten
deryaW ; o setı evkur yapmıs zaten bılmıyroum cıkabılırmıda bana set halınde daha pahalı geldı ben muhtemelen cezvelerı esseden , tost makınesını kucuk alıcam buyukler ıcın hem yer zor oluyor hemde o tost makınelerının arkalarından muhtıs yag damlıyor ayaklarına dogru ıvır zıvırları toplucam hanı duduklu olsaydı caydanlık tost makınesı yerıne o zaman makul bı settı ama bana bu fıyatlar pahalı geldınetten alıcam ben 4 tencere 1 tava kısmını zaten suanda evbkurda korkmaz catal bıcaklar 260 tl
2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiiiyazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss
Bu arada günaydınn güzellerr iyi haftalar diliyorum herkese ...
Günaydıın gelinciklerrr, gününüz çok güzel geçsin inşallahh
Günaydın, hepimizin inşallah
Günaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr
inşallah, ahh bi cuma olsa di mi yaa
oyyyyy canım benim gözün aydınnn, nihayet ehliyeti alıosun yani, yuppiii, kutlayalım bunu
bana tost makinası lazım değil, aslında çatal kaşık da günlük lazım, amaann ne biliyim, daha bi çarşıya çıkıp da eksikleri tamamlamaya başlayamadım hee:26:
merhaba kızlar. bende 02.09.12 de evleneceğim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben daha 9 ay var diye pek acele etmıyorum ama merak ettım neler yapıyorsunuz diye.
Bende netten baktım da anlayamadım elif aman neyse güle güle kullanalımda canlarım
buarada hala ütüyü düşünüyorumm halaa140 tl ütü için çokmu?
deryaw, günlük catal bıcaga o kadar para vermesene acıckası set alma neye ıhtıyacın var bılmıyroumda bana her turlu set ıyı gelmedı suana akdar gorduklerım arasında bernardoda 18 10 paslanmaz celık kutulu gunluk catal bıcak setı var sapsız tabı desenlerı cok guzel 99 tl
2012 yaz gelinleri günaydin.
Size önemli bir sorum olacak.
Gelin evi yerlestirmesi kizin görevidir degil mi?
Ne kadar zaman gerekir ev yerlestirmek icin?
Kalabalik olmadan da hall edilebilir mi?
Mesela havlular ve tülbentler yikanmali onu biliyorum.
Tülbentler ütülenmeli onu biliyorum.
Baska neleri ütülemek lazim?
Ben Türkiyede yetismedigim icin bu ceyiz serme ceyiz yerlestirme olayindan bi haberim.
Lütfen yardim :26:
günaydın yolcucum ..
Yani kızın görevi işte yanında istediğin birileri olur yardım için bence, ben görümcem kızları annem flan beraber düzeriz diye düşünüyorum ...
ben türkiyede büyüdüm ama dediklerinin dışında bişey bilmiyorum canım yasöylediklerinle beraber yani dantel olarak oda takımlarını yıkar ütülerim diye düşünüyorum zaten birer takım dantel yaptırdım birerde hazır yeterde artar bile işlenmiş seccedelerim var etaminle onlar yıkanıp dikilecek başka aklıma bişe gelmiyo ama :26::26: onun dışında bulaşık makinamı kurdururum kullanacağım canakları tencereleri doldururum kullanmadan önce onlarda yıkanır kaynar kaynarr miss gibimm olur ohhh
Benim ütüm Tefalden, henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Çok kısa sürede kırışık açıyormuş ve en güzeli kazanlı olmasına rağmen ısınması için yarım saat önceden açmıyorsunuz.
Bir de askıda kıyafetleri ütüleyebiliyorsunuz. Kendisi kayınvalidemin deposunda,resmini netten koydum. Bu arada ben indirim yakalamıştım 300 tlye aldım
Eki Görüntüle 309956
2012 yaz gelinleri günaydin.
Size önemli bir sorum olacak.
Gelin evi yerlestirmesi kizin görevidir degil mi?
Ne kadar zaman gerekir ev yerlestirmek icin?
Kalabalik olmadan da hall edilebilir mi?
Mesela havlular ve tülbentler yikanmali onu biliyorum.
Tülbentler ütülenmeli onu biliyorum.
Baska neleri ütülemek lazim?
Ben Türkiyede yetismedigim icin bu ceyiz serme ceyiz yerlestirme olayindan bi haberim.
Lütfen yardim :26:
Güle güle kullan canim cok güzelBende basta buhar kazanli ütü alirim diye düsünüyordum. Sonra vaz gectim ama pisman olurmuyum bilmiyorum :)