Yatak örtüsüde aldiysan eger onuda bi yikayip ütüleyip sermen gerekiyor diye biliyorum, biz yapicaz yani bildigim kadariyla :100:
Ailem iş dolayısıyla başka ilde, kınam Balıkesir'de, düğünüm Ankara'da, ben başka bir ilde çalışıyorum.
Mayısta tayinimiz çıkacak, daha nereye gideceğimiz tam belli değil. Çeyizlerimin yarısı annemde, yarısı benim şu anki evimde, birazı kayınvalidemde.
Nasıl olacak nasıl bitecek bilemiyorum, ama yine de panik yapmıyorum.
Yolcu41 içini ferah tut. Yetişir canım benim.
hayırlı olsun tv niz, güle güle kullanınGünaydınn gelinlllerrr
Haftanın başı tam bir hastayım ya yani tamamen hastayım cidden her pazartesi aynı şey bünye reddediyo bu durumu
cumartesı cok cok gezdık evkur ceyız magazaları elektroworld
peki naptık once ben gozlemlerımı soylıyım
bence gezıp gorup fıyat ogrenıp karar verıp sonrada ınternette ındırıme dusmesı beklenmeyı
korkmaz almaya karar verdım
4 tencere 1 tava + 3 adet yumruta sahanı +3 cezve (yenı model degıl) + tost makinesi + caydanlık + 89 kişilik catal bıcak setı 950 tl
halbukı ben bunların hepsını 700 tl kapatıyourm
sanırım set almayacagım ayrı ayrı alacagım bunada emın oldum
bornoz setlerını begendım ancak fıyat olarak bılmedıgımden pahalımı oldum
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
evkurdan tv aldık sonunda kendimize philips marka 102 ekran led tv ben hiç anlamam zaten 2500 liradan 2050 aldık yanında dvd oyantıcı ve philips elektrık supurgesıde hedıye aldık2000 w
neyse buzdolabı ıcınde cok yer gezdık bosch gerçekten bızım butcemızı asıyor
arçelikte kombi tipi 2300 adam 2100 dıyor ama vade farkı koyuyorvestelde 2100 var dik elektrik süpürgesi hediyeli gene kombi tipi
elektroworld ariston gördük 1400 tl kombi tipi çelik iç raflarıda hoşuma gitti
buzdolabıda bu
bu hafta gıdıp bakıcak almak ıstedıgı bı yer var deposudna tutacak orada arıston varsa onu al dedim
yoksa vestel alacak
bernardoya gittim henüz ıntyernet sıtesıne dusmemıs su takımı almya karar verdım
günlük catal bıcakta aradan cıkmıs olacak
ay aman da aman aman aman, naptınız kıızzzGeçti zaten yawrum yaaa, anlatamam süperdi, sizin akşam gözde ve emineyle konuştuklarınız gibi yani
ya da bu haftasonu, o fırtına için alıştırma yapılmış da olabilir rozişim
akşam o kadar kaynatırsanız, sabah gelemezsiniz tabi
yalnız geçmişi okuya okuya bitiremedim hee, cumadan beri topu topu 4 sayfacık mı yazıştınız, herkes çok meşguldü galiba
amanın pinkim geçmiiiişşşşşşGünaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr
zor bir haftasonu geçirdimmm... direksiyon sınavını da geçtimm çok şükürrr
balbtb bu arada haftasonu hiç müsait olamadım bernardoyu aradım kampanya ne güne kadar sürüyor die sordum yılbaşına kadar devam edecekmiş..
( bana özelden telefonunu msj atar mısın?)
bir deee kurbanımınn hediyeleri hazır sayılırrr.... Kurbanımmmmm hediyeleriminnn eli kulağında bir kaç gün içerisinde kargoya vereceğimmm....
sor bakalım nişanlına ne yapmayı düşünüyormuş?kızlar bişey sorucam
benım aklıma takılan bısey var
sımdı bılıyoruz kıza aıt olanalrı
ben onları evlenene kadar alıcam muhtemelen belkı ufak tefek bısıler kalır evlendıkten sonraya odemesı
herseyımı alıcam
ama erkege ne dusuyor
tv buzdolabı alırsa 5+1 salon yemek odası halılar perdeler
bunlarıda dugune yakın alındıgından evlenınce ortak oduyoruz bu haksızlık degılmı ?
hayırlı olsun şeker, hoşgeldinmerhaba kızlar. bende 02.09.12 de evleneceğim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben daha 9 ay var diye pek acele etmıyorum ama merak ettım neler yapıyorsunuz diye.
Bizde gelin evi yerleştirmesine çeyiz serme deniyor zaten, ama biz böyle herşeyi heryere açarak sergilemiyoruz2012 yaz gelinleri günaydin.
Size önemli bir sorum olacak.
Gelin evi yerlestirmesi kizin görevidir degil mi?
Ne kadar zaman gerekir ev yerlestirmek icin?
Kalabalik olmadan da hall edilebilir mi?
Mesela havlular ve tülbentler yikanmali onu biliyorum.
Tülbentler ütülenmeli onu biliyorum.
Baska neleri ütülemek lazim?
Ben Türkiyede yetismedigim icin bu ceyiz serme ceyiz yerlestirme olayindan bi haberim.
Lütfen yardim :26:
güle güle kullan :112:Benim ütüm Tefalden, henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Çok kısa sürede kırışık açıyormuş ve en güzeli kazanlı olmasına rağmen ısınması için yarım saat önceden açmıyorsunuz.
Bir de askıda kıyafetleri ütüleyebiliyorsunuz. Kendisi kayınvalidemin deposunda,resmini netten koydum. Bu arada ben indirim yakalamıştım 300 tlye aldım
Eki Görüntüle 309956
eğer vaktin olmazsa herşeyi istisnasız yıkamak zorunda değilsin, birkaç nevresimin örtün kalabilir, yani evlendikten sonra paketlerinden çıkarır kendin yıkar ütüler kaldırısın olabilir
Lamelifim ben simdi yurt disindan gelicem ya dügünden iki hafta önce gelicez ama memlekete büyüklere de el öpmeye gidecekmisim heralde yani en kötü ihtimal sadece bir hafta zamanim olacak.
Kaynanam calisiyor. Kendi kuzenim annem ve nisanlimin amcasinin esleri gelirler onlar da 40 yaslarinda.
Kalabalik olmayi da istemiyorum ki her agizdan bi ses cikmasin.
Ütü cok olacak ya elektirik faturasi heralde soke edecek beni
Bulasiklari elde mi yikarsin yoksa makineye mi koyarsin nasil daha iyi olur?
Benim bi yatak odasi takimim dantel. Salin icin boncuklu aldim. Oturma odasida boncuklu. Mutfakta hmm dikis isi yani nasil deni bilmiyorum.
Yani her yere bir takim aldim ben yetmez mi acaba?
Ne kadar sürede evi yerlestirebilirz acaba bir hafta yeter mi?
Birde dolaba yerlestirecegim normal camasirlarimizi hepsini yikamalimiyim ceyiz serilmeden önce?
Onlar yika yika bitmez bir de kurumasi var :26:
her yatak örtüsü yıkanmaz canım :114:Echt? Ama bizim yatak örtüsünü nasil ütüleyebilirim onu bilmiyorum baya cafcafli bisey cünkü :S
Benim ütüm Tefalden, henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Çok kısa sürede kırışık açıyormuş ve en güzeli kazanlı olmasına rağmen ısınması için yarım saat önceden açmıyorsunuz.
Bir de askıda kıyafetleri ütüleyebiliyorsunuz. Kendisi kayınvalidemin deposunda,resmini netten koydum. Bu arada ben indirim yakalamıştım 300 tlye aldım
Eki Görüntüle 309956
eğer rahatsızlık duyacaksan bence çekin krediyi alın ikinizde, sonra da birlikte ödeyin,vay canına cok işlevliymiş ama bende kazanlı ütülerin hep öyle söylensede cok gec ısındıgını duydum
bıde yerı buyuk fıyatıda ıyı ben o kadar para veremem gıbı gelıyor bana siz güle güle kullanın kızlar
Yolcu ; bu kadar sıkıntı etcek bısey yok o gun gelınce hallolur yeterkı ıs sadece ona kalsın dıyorum ben
Gaso, GÜnaydın canım
acıckası ben degıl o bana soruyor ben baska bısey alacakmıyım dıye buyuke syalara gırmeyı tutmuyor gozu herhalde onları kredıyle almayı dusunuyor ve evımız kıra olacak benonları en son dusunuyorum bılmem yanlısmı edıyorum bugun tutturmus dıyo fırını erkekmı alır bende alamz ama sen madem cok ıstıyosun 5+1 al dedım
oda o en sonrakı ıs dıyor
bende sızze soyeldıgımı ona soyledım oda benım aılem bısey yapmayacak bılıyosun dedı( konusma oalcak 2 hafatdır ertelenıyor ya bu perşembe yada haftaya perşembe olacakta netlesecek ama o yardım etmeyecekler dıye dusunuyor) o zaman sende aileni katma bırak bişey alma herseyı kredi ile alalım dedi
kızdı galıba
bende hemen lafı cevırdım tabıkı
sanırım ben bana yardım etsın ıstıyorum :44: uyanıkmıyım :44: neden böyle düşnüüyorum bilmiyorum
benımde hiç bişeyim yok bende kendim alıyorum ve aılem alıyor.. acaba içten içe bileniyormuyum bu duruma
birde brnoz için sizler neler hangi markalar aldınız ? onuda görmeden ellemeden anlamıyor pek insan evkurdakı kadın tac cok ıyı dedı bıraz ıslerım yogun hafıflesınde arastırma yapcam kendıme bı defter tuttum
istediğim seyler liste halınde markalar modeller imnternet sıtelerı fıyatları yazıyorceyiz magazalarıyla kıyasladım tencerelerımı alt edemedıler şimdide bornoz ve catal bıcakları ayzayım bakalımmm
hımm anladımm, yok ya kayınvalidem bir iki yengesini falan çağırırım, yazık onlar da görmek bişeyler yapmak ister kıyamam ben :)Gaso; bizdede hemen hemen böyle yapılır erkek tarafı durmaz ama bizde ceyız sermede sadece yemek gelır gorurler sonrada aksam bakmaya gelırler karısmazlar yani
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-13.html
Konu dan konuya atlamamak icin burada bir süpürge makinesi ve markasini paylastim.
Taniyanlar bilenler yorum yaparsa cok sevinirim.
herkese merhaba
kızlar bir şey sormak istiyorum bu düğün hazırlıklarınızı nasıl yapıyorsunuz?
herhangi bir detay atlamak istemiyorum ben her şey güzel olsun istiyorum ama öyle çok şey var ki
ev eşyalarından tutun da kıyafetlerimize düğün müziğimize kadar ya da resimlere kadar neyi nasıl yapacağınıza nasıl karar veriyorsunuz?
ajanda falan mı tutuyorsunuz :)
Benim ev esyalari icin ceyiz listem var. Hatta ceyizimiz icin neler aldik konusuna bakarsan bir sürü ceyiz topicleri görebilirsin sana fikir olur :)
Diger dügün ve kina gecesi icin ufak bi ilse yaptim kendi kafama göre istersen paylasayim?
Ayrintilara bende gelmedim henüz :)
Dans müzigi vs gibi.
günaydin canlar
az önce eve geldik bebisi görmeye gittik cok tatli cok minik cok seker bisey :) bende istiyorum
gasom biliyorum cok haklisin ama iste elimde olsa tüm negatif düsünceleri aticam beynimden de kendime bi söz gecirebilsem :26:
faithles hos geldin hayirli olsun insaAllah nereye gelin gideceksin peki?
amin sağolasın canım
ıspartaya gelin gidiyorum canım istanbuldan ıspartaya transfer oluyorum
Kizlar hepiniz bakin o halde eksigim varsa söylersiniz...
Kina Gecesi:
Abiye
Bindalli & Akesuarlari
Kirmizi Örtü & Eldiven Gelin icin
Yesil Örtü & Eldiven Damat icin
Kina Tepsisi Süslenmis
Dagitmak icin kücük kinalar
Kücük Kinalari koymak icin süslenmis sepet
Süslenmis Mumlar
Kina yakan icin Tülbent
Mendiller
Cerez Cekirdek
Yiyecek icecek
Dügün:
Gelinlik & Akesuarlari (ic camasirindan tut cicegine kadar)
Ayakkabi
Damatlik
Ayakkabi
Araba Havlulari
Davetiye
Nikah Sekeri ? (sart mi bilmiyorum)
Taki icin büyük Kurdele Damat & Gelin icin
Kirmizi Duvak (kina gecesinde örtülen mi olacak yeni mi olacak bilmiyorum)
Kirmizi Kusak
Sadic (olacak mi bilmiyorum)
Nikah Sahidi
Ilk Dans müzigi
Ani defteri (olabilir mi?)
Gelin Arabasi Organizasyonu
Balayi Organizasyonu
Kuaför
Fotografci
Aklima gelenler bunlar.
Ekisklerimi hatirlatirsaniz sevinrim.