2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar Allah kısmet ederse bende haziran geliniyim..nasıl gidiyor hazırlıklar eksikleriniz neler kaldı..

mobilya olayına girmişsiniz hayırlı olsun..ben daha mobilyalara hiiiç bakmadım geç mi kaldım acabaa :KK53:

slm canım
bende daha hiç bakmadım aklımda var bi kaç fikir ama erken daha birde bizim oturacağımız evde şu an kiracı var nisan veya mayısda cıkcağı için eşyalar direk o eve gitsin diye de gidip bakmak istmiyorum.Hem 2012 trendleri cıkcak :))

selam kızlar Allah kısmet ederse bende haziran geliniyim..nasıl gidiyor hazırlıklar eksikleriniz neler kaldı..

mobilya olayına girmişsiniz hayırlı olsun..ben daha mobilyalara hiiiç bakmadım geç mi kaldım acabaa :KK53:

Canım benim annem ödeyecek o erken almak istedi onun için aldım birde kısa girildigi için fiyatlar uygun birede köşeli aldık ama onun internetten fotosunu bulamadım bulursam koyarım onuda
Benimde beyaz esyam yok daha hiç başlamadık:KK17::KK17:

Mobilya dügün tarihine göre üretiçi firma yapıyormus arkadaşlar benim aldıgım yer öyle söyledi biz alınca sipariş veriliyormus dügüne 1 aykalada haber veriliyormus ona göre yapılıyormus :KK16:

saç-baş-makyajla telaşesiz bir çekim çok mantıklı ama o gelinliği tekrar temizletme meselesi çok sakat..

Cümleten tünaydın yavru ceylanlaarr :KK16:
[/QUOTE]

yok gelinlik öyle aman aman kirlenmiyor zaten profesyonel bir fotoğrafçıyla çalışıyorsanız asistan her daim yanınızda oluyor ama tabi bu fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değişir bir de çok sizinle ilgilenecek bir arkadaşınızın yanınızda olması şart.

Bende salon takımımı mudo dan seçtim ama üç aymış depolama süreleri bizimde koyacak yerimiz olmadığından almak için bekliyoruz aslında her şey kafamda belli country tarzı döşicem evimi ama beklemem lazım :KK43: Hazırlıklara başlayınca düğüne kadar geçmesi gerek sürenin nasıl geçtiğini anlamıcaz ama böyle beklerken pek sıkıcı :2:

Telde konuşurken bi selam çakıyım dedim :KK1:

İyi geceler :KK60: hayaletlerle konuşmaya başladım Allah sonumu hayır etsin :KK1:

İyi geceler :KK60: hayaletlerle konuşmaya başladım Allah sonumu hayır etsin :KK1:

amin yavruumm amiinn :KK16:
aman ne sakinmiş bugün bura :KK1:

sabah tükanı açacak hatuna şimdiden selamı borç bilir, herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar dilerim.. :KK42::KK42:

Günaydınn gelinlllerrr
Haftanın başı tam bir hastayım ya yani tamamen hastayım cidden her pazartesi aynı şey bünye reddediyo bu durumu
cumartesı cok cok gezdık evkur ceyız magazaları elektroworld
peki naptık once ben gozlemlerımı soylıyım
bence gezıp gorup fıyat ogrenıp karar verıp sonrada ınternette ındırıme dusmesı beklenmeyı
korkmaz almaya karar verdım
4 tencere 1 tava + 3 adet yumruta sahanı +3 cezve (yenı model degıl) + tost makinesi + caydanlık + 89 kişilik catal bıcak setı 950 tl
halbukı ben bunların hepsını 700 tl kapatıyourm
:KK52:
sanırım set almayacagım ayrı ayrı alacagım bunada emın oldum
bornoz setlerını begendım ancak fıyat olarak bılmedıgımden pahalımı oldum
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
evkurdan tv aldık sonunda kendimize philips marka 102 ekran led tv ben hiç anlamam zaten 2500 liradan 2050 aldık yanında dvd oyantıcı ve philips elektrık supurgesıde hedıye aldık :KK53: 2000 w :KK53:
neyse buzdolabı ıcınde cok yer gezdık bosch gerçekten bızım butcemızı asıyor
arçelikte kombi tipi 2300 adam 2100 dıyor ama vade farkı koyuyor :KK47: vestelde 2100 var dik elektrik süpürgesi hediyeli gene kombi tipi
elektroworld ariston gördük 1400 tl kombi tipi çelik iç raflarıda hoşuma gitti
buzdolabıda bu
bu hafta gıdıp bakıcak almak ıstedıgı bı yer var deposudna tutacak orada arıston varsa onu al dedim
yoksa vestel alacak
bernardoya gittim henüz ıntyernet sıtesıne dusmemıs su takımı almya karar verdım
günlük catal bıcakta aradan cıkmıs olacak

sonraa lavanta ; konsutugumuz markayyı hıc gormedım canım ustelık cok ceyız magazası gezdıma ama bulamadım
pink ; gelinliğin kirasını hala soramadım şuanda tel kablosu yanımda değil bu resimleride maile atmıstım öyle yükledim size inş bu akşam canım

henüz gecmişe bakmadım
promoskoptta arzum ütü var normalde 230 tl suanda 140 düşmüş ama ödemelerim cok agrı gelecek diye alamayacagım sanırım kredi kartının kesim tarihi 3 güns onra pfff
AR 631 Arzum Steamart Diji Supreme Glide Ceramic Tabanlı Ütü

• 2400 W,
• İyon teknolojili Supreme Glide Ceramic taban,
• Türkçe LCD ekran ile kolay kullanım,
• Taban sıcaklığı uyarı ışığı,
• 68 adet buhar deliği ile kolay ütüleme,
• Ütüye ön hazırlık buhar çıkışı,
• Kireçlenmeyi önleyen sistem (anti-calc),
• Damlamayı önleyen sistem (anti-drip),
• Dikey buhar özelliği,
• Şok buhar ve sprey özelliği,
• 50 gr/dk sürekli buhar,
• 170 gr/dk şok buhar,
• Kendi kendini temizleme özelliği(Self-clean)
• Kolay doldurulabilen, geniş su doldurma ağzı
• 360 ml kapasiteli ışıklı su tankı
• Su tankı için yetersiz su göstergesi
• 3 m kablo ve kablo sarma bölümü
• Renk: Siyah, lila
• 3 emniyetli otomatik kapanma: Yatay pozisyonda 25-30 sn, Dikey pozisyonda 8-10dk, Bir saat kullanılmadığında otomatik kapanma, Otomatik kapandığında sesli ve ışıklı uyarı verme
pek anlamam ama özellikleride iyi herhalde ilgilenen olur diye ekliyim deidm
şimdi geçmişe bakayım

2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiii:KK9::KK9::KK9:yazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss:KK23::KK23:

hehe kıs rosam sen çokk yaşa emi ne güldümm :KK60: :KK60:

KK de hayalett varrr aman Allahımm kuşum casper olmasın o :KK1::KK1:

Günaydınn gelinlllerrr
Haftanın başı tam bir hastayım ya yani tamamen hastayım cidden her pazartesi aynı şey bünye reddediyo bu durumu
bence gezıp gorup fıyat ogrenıp karar verıp sonrada ınternette ındırıme dusmesı beklenmeyı
4 tencere 1 tava + 3 adet yumruta sahanı +3 cezve (yenı model degıl) + tost makinesi + caydanlık + 89 kişilik catal bıcak setı 950 tl
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
evkurdan tv aldık sonunda kendimize philips marka 102 ekran led tv ben hiç anlamam zaten 2500 liradan 2050 aldık yanında dvd oyantıcı ve philips elektrık supurgesıde hedıye aldık :KK53: 2000 w :KK53:
arçelikte kombi tipi 2300 adam 2100 dıyor ama vade farkı koyuyor :KK47: vestelde 2100 var dik elektrik süpürgesi hediyeli gene kombi tipi
buzdolabıda bu
bu hafta gıdıp bakıcak almak ıstedıgı bı yer var deposudna tutacak orada arıston varsa onu al dedim
yoksa vestel alacak
bernardoya gittim henüz ıntyernet sıtesıne dusmemıs su takımı almya karar verdım

sonraa lavanta ; konsutugumuz markayyı hıc gormedım canım ustelık cok ceyız magazası gezdıma ama bulamadım
pink ; gelinliğin kirasını hala soramadım şuanda tel kablosu yanımda değil bu resimleride maile atmıstım öyle yükledim size inş bu akşam canım

henüz gecmişe bakmadım
promoskoptta arzum ütü var normalde 230 tl suanda 140 düşmüş ama ödemelerim cok agrı gelecek diye alamayacagım sanırım kredi kartının kesim tarihi 3 güns onra pfff

• 2400 W,
• Dikey buhar özelliği,
• 170 gr/dk şok buhar,
• 3 emniyetli otomatik kapanma: Yatay pozisyonda 25-30 sn, Dikey pozisyonda 8-10dk, Bir saat kullanılmadığında otomatik kapanma, Otomatik kapandığında sesli ve ışıklı uyarı verme
şimdi geçmişe bakayım

Günaydın canımm,
Aldıkların hayırlı olsun nişanlımda phılıps 102 ekran led hd tv aldı bende pek anlamam ama 1650 tl almış sizin hediyelerin parasıda içinde ozman pahalı geldi bana çünkü :26:

senin ki aşk dolu geçicek zaten kuzum inş.. :KK16::KK16:

Geçti zaten yawrum yaaa, anlatamam süperdi, sizin akşam gözde ve emineyle konuştuklarınız gibi yani :KK23::KK23::KK23: :KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar aldığım yatak odası sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 309188

Eki Görüntüle 309189
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah:KK34:

kızlar allah izin verirse benimde düğünüm 17.06.2012de düğünüm olacak eğer halam düzelirse 2 ay sonra düğün yerini ayarlamaya gideceğim başka şehire gelin gidiyorum bende
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin, bir de geçmiş olsun, Allah şifa versin...

hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm:KK3::KK3::KK3:

2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiii:KK9::KK9::KK9:yazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss:KK23::KK23:
ya da bu haftasonu, o fırtına için alıştırma yapılmış da olabilir rozişim:KK1::KK23::KK23:

kuşuuuuummm :KK60::KK60::KK54:

amin yavruumm amiinn :KK16:
aman ne sakinmiş bugün bura :KK1:

sabah tükanı açacak hatuna şimdiden selamı borç bilir, herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar dilerim.. :KK42::KK42:
akşam o kadar kaynatırsanız, sabah gelemezsiniz tabi :KK1:
yalnız geçmişi okuya okuya bitiremedim hee, cumadan beri topu topu 4 sayfacık mı yazıştınız, herkes çok meşguldü galiba :KK60::KK60:

güünaydınnnn kısçelerr :KK16:
günaydın gülşenimmmm :KK54:

günaydınn canım sen benden önce davrandın hayırlı haftalarr...
günaydın özümmmm :KK54:

Günaydınn gelinlllerrr
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
buzdolabıda bu
yoksa vestel alacak

henüz gecmişe bakmadım

• 2400 W,
• Dikey buhar özelliği,
• 170 gr/dk şok buhar,
şimdi geçmişe bakayım
günaydın şekerim, aldıkların için hayırlı olsun diyeyim, bilgiler içim de teşekkürler :KK34:
Bişi sorcam, korkmazdaki o seti illaki set halinde mi alacağız, setten tost makinasını çıkartırsak mesela oluyor mu? yani fiyat ne kadar farkediyor?

Bu arada günaydınn güzellerr iyi haftalar diliyorum herkese ... :KK55::KK55::KK55:
elifim günaydın tatlım, iyi haftalar:KK34:

Geçti zaten yawrum yaaa, anlatamam süperdi, sizin akşam gözde ve emineyle konuştuklarınız gibi yani :KK23::KK23::KK23: :KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah:KK34:

hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin, bir de geçmiş olsun, Allah şifa versin...

hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm:KK3::KK3::KK3:

ya da bu haftasonu, o fırtına için alıştırma yapılmış da olabilir rozişim:KK1::KK23::KK23:

kuşuuuuummm :KK60::KK60::KK54:

akşam o kadar kaynatırsanız, sabah gelemezsiniz tabi :KK1:
yalnız geçmişi okuya okuya bitiremedim hee, cumadan beri topu topu 4 sayfacık mı yazıştınız, herkes çok meşguldü galiba :KK60::KK60:

günaydın gülşenimmmm :KK54:

günaydın özümmmm :KK54:

günaydın şekerim, aldıkların için hayırlı olsun diyeyim, bilgiler içim de teşekkürler :KK34:
Bişi sorcam, korkmazdaki o seti illaki set halinde mi alacağız, setten tost makinasını çıkartırsak mesela oluyor mu? yani fiyat ne kadar farkediyor?

elifim günaydın tatlım, iyi haftalar:KK34:

teşekkür ederim canımcımm inşallah iyi bi hafta olur malum pazartesi sendromu :KK9::KK9::KK9:

X