Nolduu :26:
Cok düsünüyoruuum eltimi kaynanami o yüzden moralim bozuluyor :26: Su olumsuz düsüncelerden bir kurtula bilsem...
Düşünme kuzum sadece kendnını uzdugunle kalıyorsun ınan bana tecrubeye sabıttır
Canim bu beni gercekten cok mahf ediyo. Korkularimin üzerine düstükce daha cok kötüsünü hayal ediyorum. Ama bu düsüncelerden nasil kurtulabilirm onuda bilmiyorum. Cevremde de hep olumsuz örnekler var. Hic bi aileye parmakla gösterim bakin bunlar cok iyiler diyemiyorum. Bilmiyorum canim bilmiyorum..
Etrafında ki olumsuzlukları düşünme canım bu senı daha da yıpratır. Sen kımsenın senı uzmesıne ızın verme. Çok zor bu durum gerçekten anlıyorum senı benımde başımdan geçti neler yaşadım bir ben bilirim ama ne oldu hiçbişi o hayatına devam etti hiçbir şey olmamış gibi üzülen sıkılan ağlayan ailemi kahreden ben oldum. Şimdi ise umrumda değil ve gerçekten daha mutluyum ve bundan sonra ne yaparsa yapsın hayatımda yeri olmayacağınıda herkese açık bir dille söyledim
Düsünmemeyi basarsam iyi olacak gercekten. Bide bu nisanlimi da üzüyor hep olumsuz düsündügüm icin. O da hakli herseyin en kötüsünü düsünsemde herseyin en iyisini umut etmeyi ögrenmem lazim. Uzaktayim ya birde iki üc kez gördüm iyimidir degilmidir bilmiyorum. Evlendikten sonra ancak belli olacak hersey. InsaAllah bende senin basardingi basarbilirim canim.
pinkimm lovemmm kaldıkmı başbaşa kimseciklerr yokkk :18::18:
canım benim bak kendin bile demişsin, iyi mi kötü mü henüz bilmediğin birileri için niye canını sıkıyosun ki kız? tööbe tööbe, başka derdin mi yokDüsünmemeyi basarsam iyi olacak gercekten. Bide bu nisanlimi da üzüyor hep olumsuz düsündügüm icin. O da hakli herseyin en kötüsünü düsünsemde herseyin en iyisini umut etmeyi ögrenmem lazim. Uzaktayim ya birde iki üc kez gördüm iyimidir degilmidir bilmiyorum. Evlendikten sonra ancak belli olacak hersey. InsaAllah bende senin basardingi basarbilirim canim.
senin yeni avatarını yerim benEvet tatlım biz böyle düşündükçe onlarda üzülüyorlar. O yüzden sende atmaya çalış bu düşünceleri kafandan
saç-baş-makyajla telaşesiz bir çekim çok mantıklı ama o gelinliği tekrar temizletme meselesi çok sakat..Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle, ama inanın bir çırpıda geçiveriyor herşey... hiç bir şey anlamıyorsunuz bile... hele hele düğünün ilk sabahı insan boşlukta hissediyor kendini. Benim bir önerim var işim gereği sürekli gelin ve damatlarla iç içe olduğum için söylüyorum bunu, gelin saçı ve makyajını önceden deneme olarak yaptıracaksanız kuaförünüze, o gün albüm için fotoğraf çekimi de yaptırın. Ben gelin ve damatlara bunu öneriyorum çünkü stresten uzak, pozitif enerji dolu yüz ifadeleri çıkıyor sonuçta. Kesinlikle tavsiye ediyorum, şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar :)
güle güle kullan, güzelmiş, tuvalaet masası da ilginçmiş ayrıca :114:arkadaşlar aldığım yatak odası sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 309188
Eki Görüntüle 309189
hayırlı olsun :112:kızlar allah izin verirse benimde düğünüm 17.06.2012de düğünüm olacak eğer halam düzelirse 2 ay sonra düğün yerini ayarlamaya gideceğim başka şehire gelin gidiyorum bende