- 31 Ekim 2011
- 2.602
- 1
selam kızlar Allah kısmet ederse bende haziran geliniyim..nasıl gidiyor hazırlıklar eksikleriniz neler kaldı..
mobilya olayına girmişsiniz hayırlı olsun..ben daha mobilyalara hiiiç bakmadım geç mi kaldım acabaa
güle güle kullan, güzelmiş, tuvalaet masası da ilginçmiş ayrıca :114:
selam kızlar Allah kısmet ederse bende haziran geliniyim..nasıl gidiyor hazırlıklar eksikleriniz neler kaldı..
mobilya olayına girmişsiniz hayırlı olsun..ben daha mobilyalara hiiiç bakmadım geç mi kaldım acabaa
Telde konuşurken bi selam çakıyım dedim
İyi gecelerhayaletlerle konuşmaya başladım Allah sonumu hayır etsin
2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiiiyazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss
Telde konuşurken bi selam çakıyım dedim
Günaydınn gelinlllerrr
Haftanın başı tam bir hastayım ya yani tamamen hastayım cidden her pazartesi aynı şey bünye reddediyo bu durumu
cumartesı cok cok gezdık evkur ceyız magazaları elektroworld
peki naptık once ben gozlemlerımı soylıyım
bence gezıp gorup fıyat ogrenıp karar verıp sonrada ınternette ındırıme dusmesı beklenmeyı
korkmaz almaya karar verdım
4 tencere 1 tava + 3 adet yumruta sahanı +3 cezve (yenı model degıl) + tost makinesi + caydanlık + 89 kişilik catal bıcak setı 950 tl
halbukı ben bunların hepsını 700 tl kapatıyourm
sanırım set almayacagım ayrı ayrı alacagım bunada emın oldum
bornoz setlerını begendım ancak fıyat olarak bılmedıgımden pahalımı oldum
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
evkurdan tv aldık sonunda kendimize philips marka 102 ekran led tv ben hiç anlamam zaten 2500 liradan 2050 aldık yanında dvd oyantıcı ve philips elektrık supurgesıde hedıye aldık2000 w
neyse buzdolabı ıcınde cok yer gezdık bosch gerçekten bızım butcemızı asıyor
arçelikte kombi tipi 2300 adam 2100 dıyor ama vade farkı koyuyorvestelde 2100 var dik elektrik süpürgesi hediyeli gene kombi tipi
elektroworld ariston gördük 1400 tl kombi tipi çelik iç raflarıda hoşuma gitti
buzdolabıda bu
bu hafta gıdıp bakıcak almak ıstedıgı bı yer var deposudna tutacak orada arıston varsa onu al dedim
yoksa vestel alacak
bernardoya gittim henüz ıntyernet sıtesıne dusmemıs su takımı almya karar verdım
günlük catal bıcakta aradan cıkmıs olacak
sonraa lavanta ; konsutugumuz markayyı hıc gormedım canım ustelık cok ceyız magazası gezdıma ama bulamadım
pink ; gelinliğin kirasını hala soramadım şuanda tel kablosu yanımda değil bu resimleride maile atmıstım öyle yükledim size inş bu akşam canım
henüz gecmişe bakmadım
promoskoptta arzum ütü var normalde 230 tl suanda 140 düşmüş ama ödemelerim cok agrı gelecek diye alamayacagım sanırım kredi kartının kesim tarihi 3 güns onra pfff
AR 631 Arzum Steamart Diji Supreme Glide Ceramic Tabanlı Ütü
• 2400 W,
• İyon teknolojili Supreme Glide Ceramic taban,
• Türkçe LCD ekran ile kolay kullanım,
• Taban sıcaklığı uyarı ışığı,
• 68 adet buhar deliği ile kolay ütüleme,
• Ütüye ön hazırlık buhar çıkışı,
• Kireçlenmeyi önleyen sistem (anti-calc),
• Damlamayı önleyen sistem (anti-drip),
• Dikey buhar özelliği,
• Şok buhar ve sprey özelliği,
• 50 gr/dk sürekli buhar,
• 170 gr/dk şok buhar,
• Kendi kendini temizleme özelliği(Self-clean)
• Kolay doldurulabilen, geniş su doldurma ağzı
• 360 ml kapasiteli ışıklı su tankı
• Su tankı için yetersiz su göstergesi
• 3 m kablo ve kablo sarma bölümü
• Renk: Siyah, lila
• 3 emniyetli otomatik kapanma: Yatay pozisyonda 25-30 sn, Dikey pozisyonda 8-10dk, Bir saat kullanılmadığında otomatik kapanma, Otomatik kapandığında sesli ve ışıklı uyarı verme
pek anlamam ama özellikleride iyi herhalde ilgilenen olur diye ekliyim deidm
şimdi geçmişe bakayım
senin ki aşk dolu geçicek zaten kuzum inş..
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallaharkadaşlar aldığım yatak odası sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 309188
Eki Görüntüle 309189
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin, bir de geçmiş olsun, Allah şifa versin...kızlar allah izin verirse benimde düğünüm 17.06.2012de düğünüm olacak eğer halam düzelirse 2 ay sonra düğün yerini ayarlamaya gideceğim başka şehire gelin gidiyorum bende
hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmmselam kızlar Allah kısmet ederse bende haziran geliniyim..nasıl gidiyor hazırlıklar eksikleriniz neler kaldı..
ya da bu haftasonu, o fırtına için alıştırma yapılmış da olabilir rozişim2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiiiyazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss
kuşuuuuummmTelde konuşurken bi selam çakıyım dedim
akşam o kadar kaynatırsanız, sabah gelemezsiniz tabiamin yavruumm amiinn
aman ne sakinmiş bugün bura
sabah tükanı açacak hatuna şimdiden selamı borç bilir, herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar dilerim..
günaydın gülşenimmmmgüünaydınnnn kısçelerr
günaydın özümmmmgünaydınn canım sen benden önce davrandın hayırlı haftalarr...
günaydın şekerim, aldıkların için hayırlı olsun diyeyim, bilgiler içim de teşekkürlerGünaydınn gelinlllerrr
Haftanın başı tam bir hastayım ya yani tamamen hastayım cidden her pazartesi aynı şey bünye reddediyo bu durumu
cumartesı cok cok gezdık evkur ceyız magazaları elektroworld
peki naptık once ben gozlemlerımı soylıyım
bence gezıp gorup fıyat ogrenıp karar verıp sonrada ınternette ındırıme dusmesı beklenmeyı
korkmaz almaya karar verdım
4 tencere 1 tava + 3 adet yumruta sahanı +3 cezve (yenı model degıl) + tost makinesi + caydanlık + 89 kişilik catal bıcak setı 950 tl
halbukı ben bunların hepsını 700 tl kapatıyourm
sanırım set almayacagım ayrı ayrı alacagım bunada emın oldum
bornoz setlerını begendım ancak fıyat olarak bılmedıgımden pahalımı oldum
tac 300 tl
özdilek 250 tl evkurda
evkurdan tv aldık sonunda kendimize philips marka 102 ekran led tv ben hiç anlamam zaten 2500 liradan 2050 aldık yanında dvd oyantıcı ve philips elektrık supurgesıde hedıye aldık2000 w
neyse buzdolabı ıcınde cok yer gezdık bosch gerçekten bızım butcemızı asıyor
arçelikte kombi tipi 2300 adam 2100 dıyor ama vade farkı koyuyorvestelde 2100 var dik elektrik süpürgesi hediyeli gene kombi tipi
elektroworld ariston gördük 1400 tl kombi tipi çelik iç raflarıda hoşuma gitti
buzdolabıda bu
bu hafta gıdıp bakıcak almak ıstedıgı bı yer var deposudna tutacak orada arıston varsa onu al dedim
yoksa vestel alacak
bernardoya gittim henüz ıntyernet sıtesıne dusmemıs su takımı almya karar verdım
günlük catal bıcakta aradan cıkmıs olacak
sonraa lavanta ; konsutugumuz markayyı hıc gormedım canım ustelık cok ceyız magazası gezdıma ama bulamadım
pink ; gelinliğin kirasını hala soramadım şuanda tel kablosu yanımda değil bu resimleride maile atmıstım öyle yükledim size inş bu akşam canım
henüz gecmişe bakmadım
promoskoptta arzum ütü var normalde 230 tl suanda 140 düşmüş ama ödemelerim cok agrı gelecek diye alamayacagım sanırım kredi kartının kesim tarihi 3 güns onra pfff
AR 631 Arzum Steamart Diji Supreme Glide Ceramic Tabanlı Ütü
• 2400 W,
• İyon teknolojili Supreme Glide Ceramic taban,
• Türkçe LCD ekran ile kolay kullanım,
• Taban sıcaklığı uyarı ışığı,
• 68 adet buhar deliği ile kolay ütüleme,
• Ütüye ön hazırlık buhar çıkışı,
• Kireçlenmeyi önleyen sistem (anti-calc),
• Damlamayı önleyen sistem (anti-drip),
• Dikey buhar özelliği,
• Şok buhar ve sprey özelliği,
• 50 gr/dk sürekli buhar,
• 170 gr/dk şok buhar,
• Kendi kendini temizleme özelliği(Self-clean)
• Kolay doldurulabilen, geniş su doldurma ağzı
• 360 ml kapasiteli ışıklı su tankı
• Su tankı için yetersiz su göstergesi
• 3 m kablo ve kablo sarma bölümü
• Renk: Siyah, lila
• 3 emniyetli otomatik kapanma: Yatay pozisyonda 25-30 sn, Dikey pozisyonda 8-10dk, Bir saat kullanılmadığında otomatik kapanma, Otomatik kapandığında sesli ve ışıklı uyarı verme
pek anlamam ama özellikleride iyi herhalde ilgilenen olur diye ekliyim deidm
şimdi geçmişe bakayım
elifim günaydın tatlım, iyi haftalarBu arada günaydınn güzellerr iyi haftalar diliyorum herkese ...
Günaydın, hepimizin inşallahGünaydıın gelinciklerrr, gününüz çok güzel geçsin inşallahh
Geçti zaten yawrum yaaa, anlatamam süperdi, sizin akşam gözde ve emineyle konuştuklarınız gibi yani
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin, bir de geçmiş olsun, Allah şifa versin...
hoşgeldin, ben seni sanki tanıyoruuuummmm
ya da bu haftasonu, o fırtına için alıştırma yapılmış da olabilir rozişim
kuşuuuuummm
akşam o kadar kaynatırsanız, sabah gelemezsiniz tabi
yalnız geçmişi okuya okuya bitiremedim hee, cumadan beri topu topu 4 sayfacık mı yazıştınız, herkes çok meşguldü galiba
günaydın gülşenimmmm
günaydın özümmmm
günaydın şekerim, aldıkların için hayırlı olsun diyeyim, bilgiler içim de teşekkürler
Bişi sorcam, korkmazdaki o seti illaki set halinde mi alacağız, setten tost makinasını çıkartırsak mesela oluyor mu? yani fiyat ne kadar farkediyor?
elifim günaydın tatlım, iyi haftalar