vay canına cok işlevliymiş ama bende kazanlı ütülerin hep öyle söylensede cok gec ısındıgını duydum
bıde yerı buyuk fıyatıda ıyı ben o kadar para veremem gıbı gelıyor bana siz güle güle kullanın kızlar
Yolcu ; bu kadar sıkıntı etcek bısey yok o gun gelınce hallolur yeterkı ıs sadece ona kalsın dıyorum ben
Gaso, GÜnaydın canım
acıckası ben degıl o bana soruyor ben baska bısey alacakmıyım dıye buyuke syalara gırmeyı tutmuyor gozu herhalde onları kredıyle almayı dusunuyor ve evımız kıra olacak benonları en son dusunuyorum bılmem yanlısmı edıyorum bugun tutturmus dıyo fırını erkekmı alır bende alamz ama sen madem cok ıstıyosun 5+1 al dedım
oda o en sonrakı ıs dıyor
bende sızze soyeldıgımı ona soyledım oda benım aılem bısey yapmayacak bılıyosun dedı( konusma oalcak 2 hafatdır ertelenıyor ya bu perşembe yada haftaya perşembe olacakta netlesecek ama o yardım etmeyecekler dıye dusunuyor) o zaman sende aileni katma bırak bişey alma herseyı kredi ile alalım dedi
kızdı galıba
bende hemen lafı cevırdım tabıkı
sanırım ben bana yardım etsın ıstıyorum :44: uyanıkmıyım :44: neden böyle düşnüüyorum bilmiyorum
benımde hiç bişeyim yok bende kendim alıyorum ve aılem alıyor.. acaba içten içe bileniyormuyum bu duruma
birde brnoz için sizler neler hangi markalar aldınız ? onuda görmeden ellemeden anlamıyor pek insan evkurdakı kadın tac cok ıyı dedı bıraz ıslerım yogun hafıflesınde arastırma yapcam kendıme bı defter tuttum
istediğim seyler liste halınde markalar modeller imnternet sıtelerı fıyatları yazıyor
ceyiz magazalarıyla kıyasladım tencerelerımı alt edemedıler
şimdide bornoz ve catal bıcakları ayzayım bakalımmm